Jeden z tých posledných dvoch od @nonormal - a, ktoré som čítala... lebo tie sú také výnimočné Ale inak čokoľvek od neho, na neho mám slabosť viac než na akéhokoľvek iného blogera na tomto portáli.
keby si dal len xhtml, tak sranda dost, ale ked si dal 6 (neviem takto z hlavy - hanba mi, a to som maturoval zo slovenciny!) a este potom "ale aj ostatne od neho su dobre", tak je to PECKA! (Rofl)
Z prózy tu bolo podľa mňa zapametania si hodné od divinatoire, názov si nespomeniem, ale bolo to o prístroji, ktorý vám mohol nájsť vaše "duševné dvojča" a z poézie jednoznačne 3mm a volalo sa to tuším instantná č. 1, jop aj som to našiel » www.birdz.sk/webka/3mm/blog/... , jo a našiel som aj to od divinatoire » www.birdz.sk/webka/divinatoi...
pisem si zoznam na papier. zatial tam mam cez 15 nickov a dalsie pribudaju. tusim ich nemam vsetkych ani ako zafanusikovanych a urcite nie medzi priatelmi..
birdz bol skvely napad, ktory pritiahol uzasnu zostavu ludi, co sa pisania blogov i inej tvorby tyka.. akurat niektori odisli, ini prisli a este nie su objaveni a dalsi maju pauzu..
tak ci onak.. cislo narastlo a je uz cez 20 a stale rastie..
..
proste.. ten top 1 neexistuje pre mna.. resp sa meni relativne rychlo..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
blog lubovolný od neho
ale aj ostatne od neho su dobre
Je tu veľa talentovaných ľudí, ktorým by som rada siahala aspoň po päty.
A veľa ďalších som určite ešte nespozorovala.
keby si dal len xhtml, tak sranda dost, ale ked si dal 6 (neviem takto z hlavy - hanba mi, a to som maturoval zo slovenciny!) a este potom "ale aj ostatne od neho su dobre", tak je to PECKA! (Rofl)
a milujem Karamelky od kemura.
@hajzelbaba @bonita a bejvávalo @mensrea
, jo a našiel som aj to od divinatoire » www.birdz.sk/webka/divinatoi...
ale tak neuveritelne ma zaujal bloger s menom "4"
@aenrel
:´(
a. kemurove karamelky. boli vynikajúce.
a inak jednoznacne @divinatoire u mna, zboznujem tu zensku a jej blogy
birdz bol skvely napad, ktory pritiahol uzasnu zostavu ludi, co sa pisania blogov i inej tvorby tyka.. akurat niektori odisli, ini prisli a este nie su objaveni a dalsi maju pauzu..
tak ci onak.. cislo narastlo a je uz cez 20 a stale rastie..
..
proste.. ten top 1 neexistuje pre mna.. resp sa meni relativne rychlo..
hoci
Ty si to stále pamätáš?
A @abort !