Bulgaria e Magyar, našťastie priezvisko mám bulharské, hoci nič proti Magyarom, biologicky povedané mám so Slovenskom spoločné veľmi veľmi málo... a aj to cítim, ani krvná skupina, ani vzhľad nesedí na Slovenku, a tu som často sa stretávala s reakciami, či som z Indie, či som Moslimka a podobne, ale to aj doma občasne sa pritrafí názor podobný...
no tak slováci, maďari a myslím, že aj nejakí rómia..alebo cigáni jak chcete..ale tí len velmi málo a paradoxne na tých som najviac hrdá..aj ked tazko je na mne badat take crty..blondínka s modrymi ocai a bledou pokozkou ale cítim to v krvi, taký ten temprament cos a tanca tyka
Z maminej strany mam madarskych predkov z otcovej zase slovenskych, ale mam take juhoslovanske znejuce priezvisko zrejme srbske. Takze mam asi srbskych predkov. Pravdepodobne od cias tureckej okupacie, ked srbi hojne utekali na horne uhry pred turkami.
Tazko najdes dnes cistokrvneho Slovaka. Blondinka Hyiaczinthova, ktora si mysli, ze je cistokrvna Slovenka, asi tazko moze byt, ze? Co takto citavam, pozeram TV, same zidovky a madarky...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
ale je mi to jedno. som Človenka.
original
moj newim kolko pradedko bol madar tusim,starka sa narodila vo francuzsku a jej rodicia tam aj zili a rodicia na slovensku
Ale to už bdue dobrých pár generácií dozadu, ja som Slovenka
Ja radšej ani nechcem vedieť jakým mongolom som líznutá