antikoncepciu brať nemôžem, tak mi kožná dávala zineryt najlepší, ktorý mi tvár dofľakoval tak neskutočným spôsobom, že odvtedy asi dva roky som jednoducho nemohla vyjsť na ulicu bez vrstvy makeupu. Takže ja kožným vôbec neverím.
Ale zas, poznám ľudí, ktorým pomohol práve ten Zineryt.
ja co som u nej bola, mne dala ze ISOTREXIN (myslim ze tak sa to pise) mi to pomahala dost dlho ale potom z nicoho nic prestalo, tak potom som k nej isla znova a dala mi antibiotika ci co to je ze DALACIN (ale oba lieky su na predpis) a inak asi len antikoncepcia potom...aj ked nie prave najlepsie riesenie ale nemas naozaj ziadne problemy..
dakujeem velmi pekne vyskusam uvidim co bude...ako ja viem ze ked mi predpisu antikoncepciu tak sa to zlepsi...ale odteraz ju uz doseba trepat nechcem...cize toto bude asi krajna moznost
@Blueberry - hormonálne lieky sa vypisujú až v krajných prípadoch. Aj mne chcela kožná vypísať nejakú hormonálnu vec z Francúzska (za ktorú by som pomaly zaplatil toľko ako za novú tvár)
Ale nakoniec sa to u mňa nejakým svätým zázrakom zlepšilo a potom povedala že by to bola zbytočnosť keďže už je moja pleť v pohode
zineryt je strašné hovado. neskutočne agresívne. a pritom pri problémoch s pleťou sa má postupovať pomaly malými krôčikmi a nie si vypáliť diery na ksichte nejakou kyselinou.
jedno riešenie je HAK - ale špeciálne určená na problematickú pleť - Diane 35 al. Jeanine majú dosť silné účinky - alebo proste sady kozmetiky pre mladých. Treba nájsť tú správnu značku, čo síce potrvá dlhšie, ale keď ju nájdeš, stojí to za to. Ja mám už viac ako rok Garnier Pure.
mala som skoro všetko, ale nepomohlo mi to tak, aby som mala tvár úplne čistú.
teraz mi robili všelijaké testy a začínam užívať roaccutane (neskutočne sa ´teším´), takže hádam budem vyzerať jak človek! .. (ok, preháňam)
inak k tej atk, ak ti má pomôcť na akné (diane35, minerva, chloe a spol), tak ´musíš´ mať zvýšenú hladinu testosterónu, inak to vraj nemá zmysel dávať (povedal môj gyn.)
Raz mi nieco kozna predpisala, bolo to take agresivne, ze som to po par pouzitiach vyhodil...Neskor som si cez otcovu studentku zohnal nieco na tvar, co su iba masticky prirodne a za pol roka, sa to zlepsilo
kamoska ma velke roblemy s akne a chcela jej predpisat ozna antikoncepciu ale rodicia jej to nedovolili lebo tie leiky mali strasne vela vedlajsich ucinkov kt. jej mohlo sposobit dalsie problemy tak ma nieco ine..a aj to jej strasne vysusuje pokozku a pery a supe sa..a zabera minimalne...
moja kamoska mala tiez problemy s pletou a isla raz ku kozmeticke ktora jej dala nejake tie masky kremy plwt vodu 100% prirodne a to bolo fajn ....ale bolo to dost drahe kupit si to ako celu sadu ale mama jej to kupila potom na narodky tu istu znacku ale iny druh trocha ale tiez na mastnu plet a akne ....a ked si to len raz dala cela sa akoby obsypala tym vyrazkami a vsetko sa jej pozapalovalo a bolelo ju to hrozne...tak musela ist zase k doktorke a ta jej dala antibiotika
Ja našťastie akné nemám, ale stále sa mi pár dní pred začiatkom cyklu spravia nejaké tri úplne zlé vyrážky- keď som brala HA, tak som ich nemávala, teraz ju mám už asi rok vysadenú a je to späť
Podľa mňa pre Teba môže byť HA riešením, ale má aj veľa negatív- ja by som ju už asi opäť brať nezačala ...
Uz od malicka som si daval na xicht alpu a taku penu v priesvitnej fialovej flasticke (znacku si nepamatam) a nikdy som nemal problemy s jebakmi. Ked aj nejaky mam tak 2-3x za polroka. A samozrejme pijem vela piva (vitamin , ktore pomaha telu zbavovat sa bordelu, takze aj preto nemavam jebaky.
Zynerit som mala aj ja..vobec mi nepomohol ale potomm mi predpisala SKINOREN..vysuje plet a proste..ak mas zapalenu plet vytiahne to co je potrebne a potom len vysusuje..teda mne aspon dooost pomohol uz pri prvom pouziti
ako tak citam vsetky kozne su rovnake..Zynerit or Skinoren DDDD
no, tak ked ma začalo trápiť akné, tak mi kožná predpísala už spomínaný Zineryt , ktory mi strasne vysusoval plet a jedine kde mi pomohol, bol chrbát...
kožná ma však poslala na rôzne vyšettrenia, pretože mi chcela naordinovať nejake tabletky, ale nebola si istá, čím je to akné vyvolané.. nakoniec sa zistilo, že mám vyššie množstvo mužského hormónu ANDROGÉNU v tele..
tak mi gynoš nasadil antikoncepciu BELARU.. a som spokojná..akné mi zmizlo, povedzme do 3 mesiacov a okrem tejto úžastnosti sa mi upravil aj cyklus, nemám bolesti pri menzese, a celý menzes je omnoho kratší a netrpím ako kedysi..
zatiaľ sa ju nechystám vysadiť, ale pôjdem na ročné testy a tam sa uvidí, či ju mozem brat dalej..
Pozri, podľa mňa je úplná somarina dávať antikoncepciu dievčatám mladším ako osemnásť len kvôli akné. To už by také akné musela mať, že by si jej nevidela ani na tvár, ináč takéto hormonálne lieky neuznávam.
Ja som používala najprv Inderm, to mi úžasne zabralo, do troch mesiacov mi zmizlo všetko (potom som to prestala používať, tak potom už nezaberalo potom neskôr Zineryt v kombinácii so Skinoren-om, Zineryt avšak strašne smrdel, asi ako ocot a nechával taký trošku filter na tvári, že keď si sa potom prstom dotkla tváre, aj ten prst ti smrdel od octu Na natretý Zineryt som si nakrémovala Skinoren, dvakrát denne, ráno aj večer. Avšak to vysušuje pleť.
S tým som bola spokojná, lebo po nejakých dvoch-troch mesiacoch mi to zabralo a teraz, hoci to už nepoužívam, nemám ani zďaleka také strašné akné, ako som mala, len kde-tu mám vyrážku
ahojte všetci..kožnú lekárku absolútne neodporúčam...mne davala každu chvylu nieco ine a katastrofa tvar som mala zhorsenu asi 3krat viac ako som mala pred tym.hrôza....ale naštastie mi moja mamina kupila kozmetiku Nouri Fusion uz ju použivam 6 mesiac a som neuveritelne spokojná..ak si nechcete zhorsit plet radsej investujte do kvalitnej kozmetiky...rada vám poradim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
antikoncepciu beriem tiez, ale to zeby mi s pletou nejako pomohlo sa povedat neda...
Ale zas, poznám ľudí, ktorým pomohol práve ten Zineryt.
A či to pomohlo? Tak to neviem pretože tých všelijakých ,,sajrajtov,, na pleť som vyskúšal toľko že neviem ktorý mi pomohol.
Ale nakoniec sa to u mňa nejakým svätým zázrakom zlepšilo a potom povedala že by to bola zbytočnosť keďže už je moja pleť v pohode
jedno riešenie je HAK - ale špeciálne určená na problematickú pleť - Diane 35 al. Jeanine majú dosť silné účinky - alebo proste sady kozmetiky pre mladých. Treba nájsť tú správnu značku, čo síce potrvá dlhšie, ale keď ju nájdeš, stojí to za to. Ja mám už viac ako rok Garnier Pure.
teraz mi robili všelijaké testy a začínam užívať roaccutane (neskutočne sa ´teším´), takže hádam budem vyzerať jak človek! .. (ok, preháňam)
inak k tej atk, ak ti má pomôcť na akné (diane35, minerva, chloe a spol), tak ´musíš´ mať zvýšenú hladinu testosterónu, inak to vraj nemá zmysel dávať (povedal môj gyn.)
Podľa mňa pre Teba môže byť HA riešením, ale má aj veľa negatív- ja by som ju už asi opäť brať nezačala ...
ale poznám takých ktorým to neskutočne pomohlo a už sa im akné nevrátilo
ako tak citam vsetky kozne su rovnake..Zynerit or Skinoren DDDD
kožná ma však poslala na rôzne vyšettrenia, pretože mi chcela naordinovať nejake tabletky, ale nebola si istá, čím je to akné vyvolané.. nakoniec sa zistilo, že mám vyššie množstvo mužského hormónu ANDROGÉNU v tele..
tak mi gynoš nasadil antikoncepciu BELARU.. a som spokojná..akné mi zmizlo, povedzme do 3 mesiacov a okrem tejto úžastnosti sa mi upravil aj cyklus, nemám bolesti pri menzese, a celý menzes je omnoho kratší a netrpím ako kedysi..
zatiaľ sa ju nechystám vysadiť, ale pôjdem na ročné testy a tam sa uvidí, či ju mozem brat dalej..
prajem vela stastia
Ja som používala najprv Inderm, to mi úžasne zabralo, do troch mesiacov mi zmizlo všetko (potom som to prestala používať, tak potom už nezaberalo potom neskôr Zineryt v kombinácii so Skinoren-om, Zineryt avšak strašne smrdel, asi ako ocot a nechával taký trošku filter na tvári, že keď si sa potom prstom dotkla tváre, aj ten prst ti smrdel od octu Na natretý Zineryt som si nakrémovala Skinoren, dvakrát denne, ráno aj večer. Avšak to vysušuje pleť.
S tým som bola spokojná, lebo po nejakých dvoch-troch mesiacoch mi to zabralo a teraz, hoci to už nepoužívam, nemám ani zďaleka také strašné akné, ako som mala, len kde-tu mám vyrážku
» www.mojalekaren.sk/bio-acno-60tbl/...
Keďže výskyt akné je vec vnútornej rovnováhy a čistoty tela, ako píše
viď: » akne.fm.site90.com
Na prečistenie tela sú vhodné rôzne prípravky a produkty na rôznych bazách, skúsenosti a kladné ohlasy sú dosť na Aloe vera produkty,
» zdravie.kraus.comxa.com/ZDRAVIE/PRODUKT...
Čo sa týka zapálených a hnisavých ložísk, sú dôsledkom činnosti baktérií Propionibacterium acne, ktoré sú bežne prítomné u každého človeka.
U ľudí postihnutých akné sa však rozmnožujú nadmerne.
Na potlačenie a odstránenie bakteriálnych zápalov ložisk je veľmi vhodné iontové striebro.
Zoznam vhodných produktov i s doporučeným použitím si môžeš pozrieť tu:
» akne.fm.site90.com /POUZITIE_MICROSILVERU.html
Dcéra to používa tiež druhý mesiac a výsledky sú vidieť.
Viac info Ti môžem poslať emailom
delta73@azet.sk