mam 15 rokov ale este som nemal babu aj ked nejaku chcem tak nechce ona mna....potreboval by som poradit ako ju zaujat a kde alebo alebo ako najst dievca
máš čas uživaj si slobodu,ja som mal prvu babu až v 17stich aj to dopadlo hrozne lebo ma podviedla,inak ja to robim tak že baby vyhladavaju mna,nech ta tvoji kamoši pozoznamuju z ich kamaratkami a tak
ozaj, a pred tým si odpovedz ešte na základné otázky. Prečo chceš dievča ? Čo s ňou chceš robiť ? A ak ju chceš len preto , že si žiadnu nemal, dakde bude chyba...
ja som nehľadal a našiel som. a takto to je. taká spontánna a prirodzená príde ako blesk a bude to obojstranné. musíš počkať. ale rozhodne nesmieš tlačiť na pílu, nemyslím, že to býva dobrým riešením.
Dobré sú : David De Angelo - Úspěšné rande, David deAngelo - Rady do vrecka (Ako byt zabavny a zdravo namyšlený), David De Angelo - TOP Tipy, David De Angelo - Mosty
Dost mi dala aj táto: DavidX - Bud neuprosny
A fajn je aj táto: Jak se stat alfou
študuj - nie sú až tak zložité,ako sa zdajú byť
Mne to pomohlo razantne... ale neber prvú v rade - chce to nejakú úroveň...
najkratšia cesta ako zaujať človeka je tá že si užívaš sám pre seba.. a ak k tomu pridáš aj večerné zábavy tak úspech máš istý. len sa na zábavách zabávaj pre vlastné potešenie a uvidíš kolko tým babských srdc polámeš. Funguje to na 100%. Takže hors sa na nočné tancovačky.
@ikuto Dakujem, no sama som zistila že každý je jedinečný a ak má niekto nájsť tu svoju pravu, tak by mal ukázať len tie svoje jedinečnosti. A ked sa človek do toho len tlačí, stoj čo stoj, babu nebude mať. Až potom ked mu dopne, kašlem na baby, zabávam sa sám (poprípadne s chalanmi) sa začnú baby zaujímať o teba. je to paradox ale je to tak aspon viem z vlastnej skusenosti
som pochopitelne dievca a viem ake to je ale dam ti radu skus jej to pomaly naznacit hlavne nanu nechod rychlo musim pomalyyyyyyyy. ale nespoliehaj sa ze zacne prvy krok ona to musim urobit ty
No pocuwaj kvoli tebe som si urobyla nick na tejto kktskej stranke tak..ked sa ty zapaci jedna baba najpr si snou nadviaz kamaratstvo aby snou no viac a spoznal ju aka je a co sa jej paci pomali jej to dawaj najawo ze ju chces a neskor ked budete fakt ze moc ok kamosi tak jej to povies napriklad takto-Hey ja to uz nemozem dlhsie tajit velmi sa my pacis a chcem aby sme boli vies ako kamosi mam ta moc rad a nechcem ta stratitˇasi tak ked daco este tak ma zastihnes na vanesqa_cicusqa_lol@azet.sk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
zaujmes ich peniazmi
» www.mojevideo.sk/video/30b7/bale...
Dost mi dala aj táto: DavidX - Bud neuprosny
A fajn je aj táto: Jak se stat alfou
študuj - nie sú až tak zložité,ako sa zdajú byť
Mne to pomohlo razantne... ale neber prvú v rade - chce to nejakú úroveň...
suhlas , pokial nevies co s nou chces robit tak to nechaj radsej tak.tvoj pristup ukazjuje len to ,ze este nie si zrely mat nejaky vztah.
to určite zaberie
Čakaj.