no toto som už pár krát zažila.... no počkala som kym si niekto znich prdol a podráždeným hlasom oznámila "príjemné" ... matka sa ozvala " ty ešte nespíš" a ja nato " dokým tu budete ani spať nebudem" posadila som sa a dívala na nich.... 2 minuty čakali či ma to neprestane baviť a potom odišli
to sa mi stávalo pravidelne, keď si k nám brat priviedol frajerku, dosť často mi to v noci liezlo na nervy lebo som nemohla zaspať, neskôr radšej začali bývať v obývačke, lebo asi im nejak doplo, keď som sa vždy nejak nahlas párkrát nadýchla k tomu také to "hmmmmmmmm" ...ale zase moc toho nerobili a vtedy som bola zozačiatku v šoku, lebo že takí mladí a už také veci robia ptm viem že som to žalovala starkej : D ae vtedy som mala asi 12
Ja som to zažila a začala som sa vtedy prevalovať a tak dúfajúc že si ma všimnú, nevšimli.. A tak potom som sa postavila a povedala im že sú tu aj iní ľudia a že či sa nehanbia (v podguráženom stave) a odišla som
stalo sa robila som sa, že spím. no potom sa mi už nechcelo počúvať tie vzdychy a pukot pružín tak som začala predstierať, že mám záchvat kašľa a potom prestali
uprostred sexu by som im nejako vtipne okomnetoval (k veci) niečo, čokoľvek., alebo by som sa na niečo spýtal a sledoval by som, ako sa zatvária, zatiaľ čo ja by som mal kamennú tvár...
ALEBO: ak by si všimli že sa na nich pozerám, tak by som povedal "Ale nie, len pokračujte..."
zažité.. a aby nestačila rovnaká miestnosť 4 sme spali na 2 posteliach, čiže dosť natlačený a kamoška a jej chalan začali sprasačinkami.. pamätám si len na pravidelné rytmické pohyby a každý jeden som precítila, lebo samozrejme bola o mna opretá rukou síce len jemne, ale v tom sardinkovom natlačení stači aj málo som jej potom fajne vynadala ale sranda to bola
TAK TOTO SA MI PRESNE STALO NA NOVY ROK! vychytavali sa za plneho svetla hned pri mne, bo sme boli natlaceni na 1 posteli a navyse sa popri tom so mnou v poho bavili. pri 3. orgazme som im povedal, ze ja viem, co sa deje pod perinou a nech laskavo prestanu...
no nič tváril by som sa že spím.. no ale raz na chate som vtrhol do miestnosti kde súložili 2 páriky, rozsvietil som a začal mlátiť gitarou obraz, na moje prekvapenie ich to bavilo viac jak ten sex..
hmm no asi by som odišiel s tej miestnosti, ako mám skúsenosť a podľa mňa to nieje veľmi príjemné milovať sa keď na to nemá pár súkromie tak by som im ho doprial.
ja by som nejak naznačila (kašlaním, zívnutím, prevalovaním sa) že nespím a povedala nech si láskavo podobné záležitosti riešia ked budú samy.... ked nemožem ja tak ani ony
Počkal by som do najkrajšieho momentu a potom "môžem sa pridať ?" ale néé, neviem čo by som robil, zrejme by som sa len pretvaroval že spím.. taká sviňa že by som ich vyrušil pri tom najlepšiom som není
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
A v tom najlepšom by som.....
Sa napr. posral
nech to majú príjemnejšie
Dobre si spravil že si odišiel, len neviem kam si išiel v tej zime uprostred noci.
och...
ALEBO: ak by si všimli že sa na nich pozerám, tak by som povedal "Ale nie, len pokračujte..."
v tom horšom by som si odkašlala a dúfala, že by si ma rýchlo všimli
Stalo sa, vypočula som si a nemala som v pláne im to niekedy povedať...
Akurát ma potom vytočilo, keď sme si boli zapáliť, ako sa akože "nenápadne" rozprávali, že akože aj oni spali a tak a žmurkali na seba..
Tak som sa opýtala, či si vážne myslia, že sa pri tom dalo spať.
ja by som ich asi zrušila ako žiadosť na byt keď ja nie, tak nikto!
záležalo by od toho o koho ide...