Ahojte, chcem vedieť, ako by ste zareagovali, keď by ste stretli dve lezbičky alebo dvoch gayov ako sa olizujú niekde na ulici, v bare, proste na nejakom verejnom mieste. Just asking
nic, siel by som dalej. ale minule ma na zastavke prekvapili skarede teenage lesby, ktore sa drzali za ruky, boli preafektovane a cez cestu si ukazovali pomocou ruky a jazyka oralne uspokojovanie. tu by si aj clovek normalne pomyslel, ze ich to prejde. (mohol ich prejst autobus radsej)
pozrel by som sa ( zvedavosť ) a pokial by sa jednalo o dievčatá tak by to vo mne nič nezanechalo ale pokial o chlapov tak by som bol zhnusený z toho čo som videl
Mňa takéto veci neiiritujú... pre mňa za mňa nech si to aj dvaja dôchodci rozdávajú na lavičke, otočím sa a mám to v p.či... okial je to mladý pár (či už hetero alebo homo) tak si to ani nevšímam.. čo majú akože spolu robiť? plakať?
tak isto ako keď vidím hetero pár oblizovať sa na verejnosti ... takéto veci patria do súkromia ...takže reagovala by som pohoršene, znechutene, nechápavo krútila hlavou nad ľuďmi, ktorí v sebe nemajú kúska slušnosti a rešpektu k okoliu.
(minule som išla vo výťahu a párik sa tam začal dosť mľaskavo oblizovať a netrápilo ich že okrem nich sú tam ´daľší traja ľudia...wtf...to kde už žijeme???)
vo Viedni som tak bola so štyrmi chalanmi, v električke si robili srandu z dedkov a babičiek, jeden párik sa začal bozkávať, potom tí dvaja sa tvárili akože fuuj, potom sa na seba zahľadeli a začali sa bozkávať tiež, ja som si myslela že tam umrem z nich
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
... čiže rovnako ako s heterosexuálnym párom
Fuj vsak to kde zijeme.
(minule som išla vo výťahu a párik sa tam začal dosť mľaskavo oblizovať a netrápilo ich že okrem nich sú tam ´daľší traja ľudia...wtf...to kde už žijeme???)