Buď hnusná na každého a zástup fanúšikov sa len pohrnie. Odporúčam obnoviť zašlú slávu výroku "ty si nejaká nová piča?" Z nejakého dôvodu sa ľudia po tom môžu utĺcť a považujú to za mega vtipné.
Alebo spamuj, každý deň si pridaj fotku seba s nejakým strašne súvisiacim popisom. A zásadne neodpisuj na komenty v TSkách, ale v komentoch, treba si predsa vlastnú fotku naklikať do TOP. A keď už tam raz si, už si ťa ľudia zapamätajú a otvoria si každú ďalšiu s tebou.
Ale aby som nebola len negativista, dá sa to aj inak... v podstate sa dá povedať, že akákoľvek tvoja odlišnosť ťa môže spopulárniť, ak ju prejavuješ v dostatočne vysokej miere. Na začiatok treba byť aktívny.
podla ma staci byt ovca. staci urazat ostatnych a pisat arogantne a naduto. takyto ludia tu maju uspech. co miesto toho aby sa vyjadrili k teme tam radsej provokuju.
začni písať blogy, v ktorých sa budeš hrať na pseudointeligentného filozofa, potom tu choď komentovať fotku každého dievčaťa s tým, že sa budeš tváriť inteligentne ale pritom napíšeš len spŕšku nadávok, jo myslím že to by pre začiatok stačilo
Pchaj sa každému do anuzu aj keď má uplne odlišné koníčky a nazory ako ty. Chodievaj na jebnute stretka skupinove. Píš choromyseľné komentáre a buď narcis.
pridavaj stale kopec fotiek seba, to nemusis ani pisat zmysluplne blogy a budes hviezdou a pis si statusy typu "mam 168 fanusikov, este dvaja mi chybaju do 170, och bieda" a navalia sa ti asi desiati, a ked budes BIRDZ opustat nezabudni si napisat status ake je to tu o hovne a ze odchadzas (nikoho to trapit inak nebude) a do dvoch tyzdnov budes spat
a bud ironicky, sarkasticky vyuzivaj vsetky typy metafor a alegorii a inych kokotin, pouzivaj diakritiku a fotky, stavy a kadeco ostatne komentuj jednym slovom typu zaujímavô (to ô je velmi dolezite, nesmie absentovat!!11!!1!) a daj za tym bodku
@leaav aha, podla mna viac zvysi, ked ti nahodne niekto povie do oci, ze si pekna, alebo sympaticka, alebo ako mne naposledy, ze vyzeram ako z FTVŠ ( sportova vs ) ...
bavim sa tu, aki su zli vsetci a neznasaju popularnych ludi a ved to je jedno aj tak
buď to v sebe máš alebo nie v reáli môžeš byť úplne nezaujímavý/á, ale skryť sa za profilom v BIRDZi je nerozumné a jasné, treba sa zvýrazniť nejakými blogmi, fotkami, stavmi... ja som osobne pridávala veľa článkov, no postupne som ich vymazala lebo sa mi zdali odveci
@thisismyname v podstate hej. prehodili sme pár ts-iek. nemala som, čo robiť on nemal, čo robiť tak sme šli von a začali sa zajebávať a sme spolu už rok
Musis neznasat vsetko mainstream byt pekny,popiercingovany a musis byt hipster a intelektual,nespolicensky introvert so zalubou vo fajceni marihuany a kazdeho zjebavat
@edisek zas..viem o čo sa jedná.. ale je to aj tak dosť kokotské ked teba a vlastne aj mňa je do konfilktu tých voch ludí velká piča..a nejak sa ťa to nedotýka ..
@barky jedneho cloveka ktoreho sa to tyka, mam rad a zalezi mi na nom ako na velmi dobrom kamaratovi a to sa proste dotyka aj mna, kamaratov si ja nedam
@laurikaaa dakujem dakujem nemusis to prehanat aby som nebol prilis slavny
Popularita? A načo? Radšej byť skromnejší , a mať si s kým úprimne popísať, ako byť populárny a povrchný.Lebo ked sú ľudia populárny a majú 25 Ts-iek, tak na polovicu z nich kašľu a vôbec nepodpíšu, načo by aj veď majú iných ľudí s ktorými si budú písať.Ale ked nieste populárny,tak sa potešite každej jednej správe Ja osobne by som zvolila neviditelnost spojenú z príjemnou konverzáciu.
Prebuď v sebe Stalina ! Nerieš také veci , ak si zaujímavý človek ,tak to príde samotné , teda neviem či mám dosť veľký rank aby som niečo takéto napísal
@71 denne mi chodia spravy od minimalne 20 roznych userov a vzdy si najdem cas odpisat, je to elementarna slunost
@poke preco preboha nemas rad, ked clovek odpoveda cez TS? tu ma @anzu praveze uplne pravdu, aj mna sere, ako si tymi odpovedami v komentoch naklikavaju fotecky a blogisky do topky(blee)
@antifunebracka lebo mám potom pocit rozviť konverzáciu a mne sa takmer nikdy nechce, pokiaľ nejde o niečo vážnejšie, čo ma zaujíma ... ale v podstate mi to je jedno, len si nemyslím, žeby tým niekto nazbieral TS
a neverím, že na tom niekomu záleží (dobre, možno spočiatku hej, ale
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
83 komentov
2. Pridávaj si fotky ako držiš v ruke flašku alkoholu
3. Všade pindaj na tučných ludí
4. Vyjadruj sa v témach s rasovým podtonom aby si ťa ludia mohli zaradiť či si nacista alebo nie -.-
5. Maj vždy a všade úchylné poznámky
6. Píš blogy a zakladaj diskusie o iných uživateloch
7. Buď komunista!
8. Vtieraj sa tu každému do riti (presne ludia v tvojom veku to tu zvyknú)
9. Píš depresívne blogy
10. Keď sa nudíš a chceš sa zabaviť, tak si zahajluj a odfoť sa pri tom
Tak 12. Skonroluj si co pises skor ako to odosles
Alebo spamuj, každý deň si pridaj fotku seba s nejakým strašne súvisiacim popisom. A zásadne neodpisuj na komenty v TSkách, ale v komentoch, treba si predsa vlastnú fotku naklikať do TOP. A keď už tam raz si, už si ťa ľudia zapamätajú a otvoria si každú ďalšiu s tebou.
Ale aby som nebola len negativista, dá sa to aj inak... v podstate sa dá povedať, že akákoľvek tvoja odlišnosť ťa môže spopulárniť, ak ju prejavuješ v dostatočne vysokej miere. Na začiatok treba byť aktívny.
BYT KOKOT s velkym K
jo a byvat v Sladkovicove
inač; buď sama sebou
nie žartujem, inak podľa mňa sú tu také dve cesty:
-cestuj po svete a dávaj sem blogy (ale toto náhodou mám na užívateľoch rád, len vravím, že cestopisy a zážitky z iných krajín sú veľkým +)
-buď pekný človek, ktorý sa fotí hriankovačom a urob aj ten nejaký manier po čase, aby sa rozšíril flame
skvelô.
bavim sa tu, aki su zli vsetci a neznasaju popularnych ludi a ved to je jedno aj tak
tu na birdzi sa tazko veci vyrovnavaju realu
S pozdravom,
@barky
@laurikaaa srat nanho, je to pedofil, to mi staci aby som sa nim viac nezaoberal(ach)
a za obhajovanie niekoho kto si zaklada zivot na zivotoch inych sa ocenenia tiez nedavaju
@laurikaaa dakujem dakujem nemusis to prehanat aby som nebol prilis slavny
@poke preco preboha nemas rad, ked clovek odpoveda cez TS? tu ma @anzu praveze uplne pravdu, aj mna sere, ako si tymi odpovedami v komentoch naklikavaju fotecky a blogisky do topky(blee)
a neverím, že na tom niekomu záleží (dobre, možno spočiatku hej, ale
inak ako s hejtom voci kazdemu to tu dotiahnes daleko.