Cawes Chcela by som sa vás opýtať že ako často chodíte venčiť svojich psov.A hlavne to že ako často by sa mal venčiť pes.Ja so svojim chodím 3 krát za týždeň.Ale chodím s ním na také dlhšie aspon 3-4 hodiny sa s ním prechádzam. A že či to stačí a tak.
žije v dome s prístupom na záhradu, ale nevyšpiní sa tam ani nevybehá.
cez pracovný týždeň má takýto režim:
cca o siedmej kde von na pár minút kým sa nevyciká
medzi 8-9 ide von na hodinovú prechádzku
cca o 13-14:00 ide von na 10 minút, nech sa vyciká aspoň 2-krát
okolo 16-17:00 ide von na hodinu
okolo 20:00 ide von nech sa 2-krát vyciká
cez nepracovné dni ide von prvýkrát až o 8:00 na hodinu, inak rovnaký režim.
to záleží kde ten pes celý deň je náš pes stráži dva domy s dvoma obrovskými záhradami, takže má dosť veľký výbeh a nepotrebuje venčiť, kaká kde chce (samozrejme to po ňom poupratujeme) ale aj tak ho min.raz za týždeň brávame von na prechádzku, niekedy aj viac, ale neumrie a nie je týraný, keď ho nikam nezoberieme
jeden je vonku, ten sa venci sam a s tym druhym , co ho mam v izbe tak trikrat do dna, rano predtym nez idem do skoly, poobede ked pridem zo skoly a vecer
A neviem si predstavit ako moze niekto kto ma psika v byte s nim chodit len skoro rano a potom neskoro vecer a aj to len pred panelak na 5 minut.. Chudak taky psik nema ziadny pohyb ani nic a cely den je sam doma.. Pre mna je pes ako dieta a od malicka sme ho nahali prvykrat sameho doma po polroku, aj to na 15 minut kym sme sli do obchodu, vzdy s nim niekto bol
cez tyžden s nim nechodim na prechadzky skoro vobec iba ho trenujem(približne hodinu) a cez vikendy ho aj trenujem + s nim idem na taku 1-2hodinovu prechadzku
@darkestangel no psíka máme na záhrade a tam si može behať a vykonávať svoje potreby kolko chce a kedy chce a n a na prechádzku s ním chodím skor preto aby nestrávil celý život na záhrade nie pre to aby sa dakde vysral dakomu pred dom. Nechápem ľudia prečo si automaticky myslíte, že keď chodím venčiť psa, že ho mám dnu v dome.
@gymnastics-girl ved dobre ale aj tak. Vacsina cicavcov potrebuje pre svoje zdravie rozne druhy pohybu. Od velkych objemov s nizkou intenzitou po nizke objemy s vysokou intenzitou az po aktivitu s vybusnym charakterom. Sam pes na dvore tieto energeticke vydaje nebude uskutocnovat. Napriklad ja ako clovek striedam tieto pohybove aktivity 5-6x do tyzdna po hodine a cez vikend dam k tomu este nejaku dlhu aktivitu napr 6h cyklistiku a podobne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
A ja 0x. Co je to vencenie, ved sa moze vysrat kde chce.
Psíky sa chodia vyvenčiť okrem iného aj kvôli tomu, aby sa vycikali a vykakali ak si myslíš, že 3x za týždeň stačí, ok, ale vyskúšaj si to aj ty
cez pracovný týždeň má takýto režim:
cca o siedmej kde von na pár minút kým sa nevyciká
medzi 8-9 ide von na hodinovú prechádzku
cca o 13-14:00 ide von na 10 minút, nech sa vyciká aspoň 2-krát
okolo 16-17:00 ide von na hodinu
okolo 20:00 ide von nech sa 2-krát vyciká
cez nepracovné dni ide von prvýkrát až o 8:00 na hodinu, inak rovnaký režim.