toto mi pripomina nieco co mi povedala jedna pani ze nikto nemoze mat pravidelny sexualny zivot pretoze nema nadiktovane ze vecer o siestej v pondelok uz bude v posteli ...ocividne si pojdem pravidelny sexualny zivot trosku splietla
a este dalsia vec nemyslim si ze 15 rokov je uz vek kedy by si si mohol plnohodnotne uzit milovanie..a tym myslim milovanie a nie sex...a este ma zarazilo ze si to dal do temy pre dievcata
To akože keď tvoja "známosť" bude chcieť sex, ty jej na to povieš niečo v zmysle: "Zlato, tento týždeň už radšej nie, prekročili by sme totižto priemer. Ale netráp sa, budúci týždeň môžme mať sex znova." či?
kým nebudeš mať päťročnicu naplánovanú, že kolko a kedy na prvých päť rokov vzťahu tak to ani nemá význam začínať si myslím... náhodou by ste zaostávali alebo boli popredu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
takto si môžem len povedať "napadlo ťa niekedy že sex nie je povinnosť?"
počas dorastania splnu sa neodporúča vôbec sexovať, naproti tomu cúvanie je vhodné a zatmenie dokonca ideálne.
pre vlastnu bezpečnost
@kolini by ma zaujimalo, čo to bolo za babu, keď ti ho tak znechutila
To akože keď tvoja "známosť" bude chcieť sex, ty jej na to povieš niečo v zmysle: "Zlato, tento týždeň už radšej nie, prekročili by sme totižto priemer. Ale netráp sa, budúci týždeň môžme mať sex znova." či?