Nie sú náhodou činnosti späté so sexualitou u každého človeka značne individuálne a nie je náhodou až trápne hľadať nejaké univerzálne platné zákonitosti?
na začiatku každý deň... a potom... po dvoch rokoch som bola rada ak sa podarilo raz za týždeň ... treba chuť, čas a miesto - a málokedy sa podarilo splniť všetky tri kritériá...
@22 Mame som už miliónkrát vravela, že je zvrátená a hnusí sa mi. Streľ sa ty a najprv aj do čuráku, keď sa ti nepáči, že to komentujem, keď si tak retardovaný.
A keď raz budem diktátor, tak verte, že to bude zakázané a prídete o genitálie. Možno len vrámci zachovania rodu sa budú dávať povolenia na jednorazovú výrobu decka, aj to až po dôkladných testoch, či sú dotyční na to spôsobilí, ktoré potom bude dopestované ďalej od ostatných, aby neotravovalo a nešpinilo a za každé revanie bude aj trpieť natoľko, koľko reve, aby to aj malo nejaký zmysel, to ich zasrané revanie.
@krutafunebracka Okrem toho, ze byt tvojjou mamou by som prave vtejto chvili vykonal interupciu, tak sa zamysli nad tym co pises. Vsetkym si na smiech a existencne si nepotrebna, pekny zivot prajem....v tvojej fantazii...
@42 Pretože to asi na tebe zanechalo následky a aj tak to nedokážeš pochopiť. A keby nenechalo, tak si to môžeš prečítať tak či tak, lebo je mi jasné, že aj tak prečítaš.
Hej, fagan. Veď ani presne nevieš, koľko mám rokov. Vážiť mamu ani nechcem, pretože by som ju neudržala. A nič také som nepovedala, len to, že je nechutná, čo naozaj JE! Keď ju nepoznáš a nepočúvaš, tak nemáš právo sa k tomu vyjadrovať. Aj ona je len človek a tiež môže byť chorá alebo blbá (to som nepovedala, aj keď sa nad tým radšej ani nebudem zamýšľať alebo všeličo.
Kedy "je vhodné"? Neexistuje nejaké všeobecne platné číslo... Dosť to závisí aj od toho ako často sú spolu. Je to určite veľmi individuálne. Keď majú obaja náladu a je možnosť, vtedy je správny čas a ostatné je jedno.
@48 sak pockaj ked budes mat sesdesiat a budes stara dievka co ta nikto nebude mat rad, ty navstiv ale vazne psychiatra niesi vporiadku, to neni urazka to je fakt. alebo na co sa to hras? kolko mas rokov? alebo si bud dementna alebo citovo nevyvinuta, ja inu moznost nevidim, a dufam v tunak birdzakov ze sa pridaju na moju stranu.
toto je taka fenomenalna sprostost co ty tvrdis ze to je neuveritelne, ja proste neverim, ty niesi zena ty si zruda. to ine pomenovanie ja nemam najazyku.
vies co je to laska mat rad niekoho? nespat lebo naniekoho myslis to mravencenie v bruchu? ten prekrasny pocit ze az teraz ked clovek niekoho lubi sa citi byt ako cela bytost? byt odhodlany umret pre svoju lasku? V takomto pripade je sex s partnerom iba to najintimnejsie a najkrajsie specatenie toho co laska predstavuje.
a mimo to aj bez lasky to ide ale nieje to ono vlastne v takom pripade je to len zvieraci pud.
Ja normalne som v soku s teba to nieje mozne to nieje mozneto nieje mozne to nieje mozneto nieje mozne to nieje mozneto nieje mozne to nieje mozneto nieje mozne to nieje mozne, neverimto nieje mozne to nieje mozneneverim proste nie taky clovek nemoze existovat
ta krutafunebracka sa aj do tejto debaty stara ? nestacilo jej ako velmi vypisovala do temy " analny sex " ?
neviem ci si robi srandu alebo je fakt taka uboha ako to vsetkym dokazuje a potrebuje sa prevysovat nad inych ked vsetkym nadava a mysli si o sebe aka je DOKONALA, pri tom ona je ta najvacia spodina jaj dievca alebo chlapec, kazdopadne nejaky frigidny clovek, dakujem za pekny vecer, ze som sa tak na tebe zasmiala
ty ani nevies co je sex a mozes to lutovat, pretoze milovat sa s clovekom ktoreho lubis patri medzi to najkrajsie co moze existovat, skoda ze ty to nezazijes
prajem vsetkym pekne komentovanie a serte na nu, nestoji vam za to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
121 komentov
úprimne: podľa chuti. neverím v normy.
odpovedala som tak, ako si to predstavujem, že by bolo fajn
Fúj, bezbrehá hedonistka : )
@23 Ja som sa proste stala. To zrazu som bola tu.
A keď raz budem diktátor, tak verte, že to bude zakázané a prídete o genitálie. Možno len vrámci zachovania rodu sa budú dávať povolenia na jednorazovú výrobu decka, aj to až po dôkladných testoch, či sú dotyční na to spôsobilí, ktoré potom bude dopestované ďalej od ostatných, aby neotravovalo a nešpinilo a za každé revanie bude aj trpieť natoľko, koľko reve, aby to aj malo nejaký zmysel, to ich zasrané revanie.
A čo sa týka otázky. Neviem na ňu odpovedať. Skôr podľa chuti
podľa názorov vo väčšine fór nie je .
@krutafunebracka Mna by zaujimalo, ze preco niekoho ohovaras a nepovies mu to priamo. (V tejto komunikacii, tipujem, ze si napadla mna)
Fagan... zaujimave pocut od teenagerky, navyse od takej, ktora si nevazi ani vlastnu mamu a ani nechape principu sirenia zivota rozmnozovanim....
Ten slovnik asi nepochopil niikto....
Hej, fagan. Veď ani presne nevieš, koľko mám rokov. Vážiť mamu ani nechcem, pretože by som ju neudržala. A nič také som nepovedala, len to, že je nechutná, čo naozaj JE! Keď ju nepoznáš a nepočúvaš, tak nemáš právo sa k tomu vyjadrovať. Aj ona je len človek a tiež môže byť chorá alebo blbá (to som nepovedala, aj keď sa nad tým radšej ani nebudem zamýšľať alebo všeličo.
Však vravím, asi to zanechalo následky.
to vies preco tak vravis? lebo si este nezazila orgazmus. lebo keby hej tak nevravis taketo hrozne
veci.
mozem sa spytat nieco? bozkavala si sa aspon?
a k teme nehlasoval som bo to je dost individualne tak ja som chlap a keby som mal tolko casu s priatelkou tak kludne zahlasujem aj : Imrvere
toto je taka fenomenalna sprostost co ty tvrdis ze to je neuveritelne, ja proste neverim, ty niesi zena ty si zruda. to ine pomenovanie ja nemam najazyku.
vies co je to laska mat rad niekoho? nespat lebo naniekoho myslis to mravencenie v bruchu? ten prekrasny pocit ze az teraz ked clovek niekoho lubi sa citi byt ako cela bytost? byt odhodlany umret pre svoju lasku? V takomto pripade je sex s partnerom iba to najintimnejsie a najkrajsie specatenie toho co laska predstavuje.
a mimo to aj bez lasky to ide ale nieje to ono vlastne v takom pripade je to len zvieraci pud.
Ja normalne som v soku s teba to nieje mozne to nieje mozneto nieje mozne to nieje mozneto nieje mozne to nieje mozneto nieje mozne to nieje mozneto nieje mozne to nieje mozne, neverimto nieje mozne to nieje mozneneverim proste nie taky clovek nemoze existovat
neviem ci si robi srandu alebo je fakt taka uboha ako to vsetkym dokazuje a potrebuje sa prevysovat nad inych ked vsetkym nadava a mysli si o sebe aka je DOKONALA, pri tom ona je ta najvacia spodina jaj dievca alebo chlapec, kazdopadne nejaky frigidny clovek, dakujem za pekny vecer, ze som sa tak na tebe zasmiala
ty ani nevies co je sex a mozes to lutovat, pretoze milovat sa s clovekom ktoreho lubis patri medzi to najkrajsie co moze existovat, skoda ze ty to nezazijes
prajem vsetkym pekne komentovanie a serte na nu, nestoji vam za to
bye.