@freedomko najprv potop kacera a potom pis, niekolkokrat za den. Po prve musel by si nic kazdy den nerobit aby si to zvladol a skus taku sobotu 3 - 4 x jebat, som zvedavy co povies. Ale nie rychlovky aspon tak po hodine...skapes...tak netrep prosim ta.
Myslim, ze 2 - 3 x je ta najlepsia moznost. Netreba to prehanat bo potom to je sterotyp (samozrejme zalezi ako sa k tomu postavia obidvaja). Ja si to aspon viac uzijem nez by som mal prist domov s pocitom, ze idem jebat...mam rad ked je to take spontanne.
@freedomko to ti verit mozem a nemusim, ramena vie robit kazdy, ale bohuzial asi nevies po sebe citat lebo si pisal kazdy den...
Vydrz mam o to sa bat nemusis. Ale ja chapem sex trosku inak ako ty. Nejde o maraton ide o to uspokojit partnerku a nie len oragzmom, ale to pochopis, ked ho potopis este parkrat.
Ja som ho potapal, ked ty si este nehonil tak radsej pomlc.
@hajzelodkosti tak to si ho potopil pred viac ako 5rokmi
a som povedal akzdy den (tak v noci ked budem lezat s partnerkou a ukladat sa na spanok tak preco nie ? ) a nevravel som ze 4x KAZDY DEN CHCEM ale niekedy mam take chute
@krutafunebracka ze zlee hahahha podla mna to ma sposobovat rozkos, radost a podobne a nie zlo.. (no okrem nechceneho tehotenstva) odnatie pohlavny organov? trocha bolestive.. au au.
@krutafunebracka jo jo jo to chcem skoncit v pekle o ine sa ani nesnazim.. zabijam ludi, kradnem, sulozim, a hovorim meno Bozie nadarmo.. co ine ma čaka...
@adaadisallaares Ale to nebude také peklo, ako ho vykresľujú kresťania. Také by viacerí aj chceli. Ale toto je naozajstné STRAŠNÉ peklo, kde budeš trpieť akurát tak, ako to najviac nechceš. To si ani nedokážeš predstaviť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
je mi to fakt jedno, ak na to nemám chuť, nebudem sa premáhať, radšej si to ušetrím na vhodnejší čas...toto sa mi už viackrát vyplatilo
takže ak je to aj 1x za týždeň, nezabijem sa, vynahradím si to neskôr.
Myslim, ze 2 - 3 x je ta najlepsia moznost. Netreba to prehanat bo potom to je sterotyp (samozrejme zalezi ako sa k tomu postavia obidvaja). Ja si to aspon viac uzijem nez by som mal prist domov s pocitom, ze idem jebat...mam rad ked je to take spontanne.
a este tu sobotu to bolo ked doobeda som bol hrat basket a behat cize fakt neviem aku mas teda ty vydrz a kto by tu mal potopit kacera
Vydrz mam o to sa bat nemusis. Ale ja chapem sex trosku inak ako ty. Nejde o maraton ide o to uspokojit partnerku a nie len oragzmom, ale to pochopis, ked ho potopis este parkrat.
Ja som ho potapal, ked ty si este nehonil tak radsej pomlc.
a som povedal akzdy den (tak v noci ked budem lezat s partnerkou a ukladat sa na spanok tak preco nie ? ) a nevravel som ze 4x KAZDY DEN CHCEM ale niekedy mam take chute
a nejdem tu to rozoberat
No však práve o to ide! >
ale niekedy pravdaze nie je prilezitost alebo cas ci nieco podobne... ale stereotypu sa teda rozhodne nebojim
na obed: sex
na veceru: sex
a medzi tym