Neviem ci to tu uz nieje, ale napisem to tu znova.
Chodim s mojou holkou uz skoro rok a normalny sex sme mali asi dvakrat. Mam na to chut ovela castejsie ale ona prve vravela ze ona tiez ale nebolo kde, teraz uz je kde ale nema na to chut a ked sa o
Je nejaka vadna, jej to robi dobre, ze ti ublizuje, ze ti neda... Ja by som jej ukazal koule a oznamil jej ze ich idem vyprazdnit niekam inam, ked ona ma s tym take problemy...
S nou o tom pokecaj a ked jej to jebe v hlave neni o com... Treba zutekat.
v niečom isto bude problém, takže sa s ňou o tom porozprávaj, normálne bez ošívkov darmo o tom budeš vypisovať na fóre, ked sa s ňou neporozprávaš a kludne jej aj povedz, že takýto vzťah pre teba nemá zmysel
porozpravaj sa s nou poriadne..ja som mal/mam ten isty problem, akurat ze my sme to mali mozno raz/2x za mesiac..problem bol psychickeho charakteru, nevedela sa vysporiadat s minulostou + s tym, ze ma chronicke problemy s mechurom, cize v podstate za kazdym milovanim ma o 2 dni hned zapalene mocove cesty a stale sa citila kvoli tomu menejcenna..cize urcite rozhovor..sice kym sa dokazala plne vysporiadat s tym vsetkym, presiel asi rok a pol, ale nakoniec sa podarilo..ale toto co mas ty, mi pride uz ako tyranie
Viem ze nema nikoho ineho (ale aj nadtym som uz rozmyslal ) . Mame taky vaznejsi vztah takze prvy sex po 4 mesiacoch aj beriem ze je to ako tak v pohode. Uz som sa o tom s nou rozpraval ze mi to vadi ale ona ze ona to az tak nepotrebuje a bla bla... A vrchol co bol ked mi povedala ze to co sme mali doteraz sex tak to bolo prenu len take ze rychlo lebo nikto neje doma ( ) a ze to nebolo ani raz aby na to mala chuť :/ . Je to ubohe co robi a aj ked ju mam rad asi ju kopnem do rici. Problem bude mozno v tom ze ja som taky po akom dievcata tuzia ze pozorny atd (no aspon daktore ) a dajak jej ten sex mozno netreba lebo jej staci toto. Napiste k tomu daco. Mam uz fakt nervy na to. A moze byt ze to bude aj psychikou lebo ma dost tazke obdobie za sebou a mozno to bude tým, alebo dajake komplexy..
@martin6364 a preco to riesis s nami? a nie s nou?vsak sa jej spytaj v com je problem? preco nechce, mozno len nie je celkom pripravena mat v tomto vztahu sex......sex sa neda pausalizovat, ze kolkokrat je to ok a kolko uz nie, talezi od veku, od dlzky vzahu, od skusenosti a inych faktorov.....sex sice je pre vztah dolezity, ale musia byt spokojni obaja.....treba sa o tom rozpravat, jedine tak najdes riesenie.....a nie tu....
s tým posledným to bolo aj tri krát denne ,niak mu to nešlo tak sme museli opakovať . No a s tými ostatnými tak to bolo poslabšie väčšinou nestačili ,mám privelký apetít.
prepána -..a to je toto akože real téma,či fake ? lebo ak je vážna téma,tak potom ... no comment ...
chápem ,ak by to nechcela NIKDY,a nič s tebou nemala,kebyže je panna,ale kedže ste už sex mali a ona s tebou nič nechce mať a smeje sa ( kebyže sa nesmeje,tak potom by som to chápala,že sa bojí,alebo že jej nevyhovuješ,alebo že má zdravotné problémy,alebo čo ),ale toto je moc..že sa smeje tomu ....
to je nejaké choré ...
sa s nou normálne z očí do očí o tom porozprávaj a nečakaj...lebo to sa neoplatí strácať potom čas...
problém je v tebe. keď ti ona povie že ruky preč tak určite netušíš prečo sa smeje, no predsa preto že ty tie ruky dáš preč... (jak nejaký poslušní psík... čo tak ju neposlúchnuť... začne kričať alebo ako...??? veď máte nejaký vzťah ako som pochopil... predpokladám že tvoja holka má ťiež okolo dvadsiatky a ak je zdravá dvadsať ročná holka tak ma rozhodne chuť sa po večeroch uvolnť zo svojim partnerom (ona má niekoho iného vy nemáte vzťah ... ) alebo ako to je... @martin6364...
@martin6364 Nehcpaem ju, kebyze normalne vysvetli, ale tak mozno to fakt nepotrebuje. Su aj take baby, co sex nepotrebuju, ako ja kebyze chodim s niekym a mam s nim sex 2 za rok, toho chlapa by som poslala prec, alebo by som ho podvadzala, ak by som ho tak strasne mala rada neviem. Mne by tam ten sex chybal, aj ked by som bola zamilovana, to nie je len o pohybe, ale aj o zdielani pocitov a tak niecoho pekneho. Tu babu nechpaem, skus sa porozpravat s nou este. Ako ak si nesadnete v tomto, tak to nevidim dobre :/ ze sa skor rozidete.
@johnysheek zas sa krestan ozyva? Laska nelaska, ak si v tomto nesadnu, tak co uz, no tak sa rozidu a ona si najde chlapa bez penisu a on nejaku co to bude chciet ako on, alebo mu aspon vyhovie. Je tonormalna potreba ako ine. nechcem byt zla, ale tebe by vo vztahu sex nechybal? Ci pockat, mal su vobec sex uz?
@johnysheek Moje konstatovanie je predsudkove? v com konkretne. AKo ja som sa snazila ovladnut nekomentovat ta, lebo mi lezies na nervy, ale neovladla som sa co uz
Vsetko je zalozene na tom, ako si dvaja ludia sadnu, nielen co sa tyka sexu ale aj nazorov, zvykov a tak dalej. A aj v zajomnom porozumeni, rozpravani sa o problemoch a ich rieseni a zdeliani radosti a smutku
Tebe hrabe? Kto povedal, ze sex vsetko zachrani? To tu nikto nepovedal. Ja len hovorim, ze pokial im to neklape v tejto oblasti, tak im to pokazi aj ine oblasti, respektive cely vztah. Ked pre neho je sex normalna vec a pre nu ocividne nie.
A o co tu ide ked nie o sex? pokial viem, hlavna tema tejto diskusie je to, ze on chce a ona nie.. aze co s tym ...
Riesil to aj s nou, ak by si cital vsetky prispevky, tak by si videl, ze sa s nou o tom rozpraval. Sice len trocha ale rozpraval.
@alysia leziem ti na nervy, ked sa velmi sporadicky vyjadrujem toto nieco platilo par rokov spaet
"krestan sa ozval" vobec nie je o predsudkoch
zjavne si pochopila, co som pisal..
cele je to zalozene na vztahu dvoch ludi, na ich komunikacii..
ale to on neriesil.. on sa vylial sem a pochybujem ze to riesil s nou najpv a vyriesil.. takze ano.. zjavne je to len o sexe.. pridem sa vyplakat na birdz, ze mi baba neda..
a to ze si v tom nesadnu je tiez celkom pekna kravina.. lebo sex resp milovanie ma byt doplnenie a zúplnenie vztahu dvoch ludi a nie jedna z noh, na ktorom vztah stoji.. lebo potom by kazdy problem co sa sexu tyka nevyhnutne znamenal rozchod..
- problemove tehotenstvo - muz moze podvadzat?
- tyzdnovky, dlha choroba, .. - mozu sa navzajom podvadzat, ked jeden chce a druhy nemoze?
sice len trocha!!
ked je to tak dolezite, tak to TROCHA proste NESTACI!!!!! takze to nie je ziaden argument..
@johnysheek na birdzi som uz od roku 2008 a nemam pocit, ze by si s avzdy vyjadroval sporadicky
Jaaj, no tak ta veta, hej ta je predsudkova, ale nielen predsudkova, ale vsimam si tvoje komentare, takze na nich nieco bude, a nie je to len predsudok ale aj fakt
No som rada, ze som pochopila, co si pisal
Boze, neives ako to je. SKus sa jeho na to opytat, ci to s nou riesil. POkial viem, pytal sa jej na to, ako vyssie niekde pisal, ci predtym ako zalozil tuto diskusiu alebo potom to uz netusim .... Neviem, nepoznas ho, tak nemozes vediet, ci je ich vztah len o sexe
No a ked toto doplnenie nefunguje co spravis? no pre neho je to noha vztahu a pre nu nie no. Ale tak toto je napr tvoj nazor, ze sex je len doplneniel Nie kazdy problem v sexe by hned znamenal rozchod, sak problemy sa daju riesit predsa
Co to s tym ma? problemove tehotenstvo? A preco by mal podvadzat? Ale ak by mu tak chybal sex, ze by bez toho tych 9 mesiacov nevydzral, tak nech s s nejakou vyspi, ak to neohrozi jeho zenu a nepovie jej o tom, a ak mu id elen o to uspokojit svoju potrebu, ako napr ked je smadny....
Toto je na dlhu debatu a s tebou sa o tom isto nebudem bavit ci ked jeden chce a druhy nemoze. TO je na dvoch ludoch ako to vyriesia.
sice len trocha, takze snaha sa nerata? ... no tak asi sa s nou nedalo viacej o tom rozpravat je to argument, len tebe sa nepaci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
ja ti neporadim ja by som po takom case uz bola davno za humnami
Je nejaka vadna, jej to robi dobre, ze ti ublizuje, ze ti neda... Ja by som jej ukazal koule a oznamil jej ze ich idem vyprazdnit niekam inam, ked ona ma s tym take problemy...
S nou o tom pokecaj a ked jej to jebe v hlave neni o com... Treba zutekat.
zjavne to tak nie je.. vsetko sa toci okolo..
Každopádne, aj keby ste naozaj nemali kde a kedy, tak keby jej to chýbalo, tak máte kde a kedy, ver tomu.
@20 this. Nie je kde = nechcem, aby bolo kde.
chápem ,ak by to nechcela NIKDY,a nič s tebou nemala,kebyže je panna,ale kedže ste už sex mali a ona s tebou nič nechce mať a smeje sa ( kebyže sa nesmeje,tak potom by som to chápala,že sa bojí,alebo že jej nevyhovuješ,alebo že má zdravotné problémy,alebo čo ),ale toto je moc..že sa smeje tomu ....
to je nejaké choré ...
sa s nou normálne z očí do očí o tom porozprávaj a nečakaj...lebo to sa neoplatí strácať potom čas...
@johnysheek zas sa krestan ozyva? Laska nelaska, ak si v tomto nesadnu, tak co uz, no tak sa rozidu a ona si najde chlapa bez penisu a on nejaku co to bude chciet ako on, alebo mu aspon vyhovie. Je tonormalna potreba ako ine. nechcem byt zla, ale tebe by vo vztahu sex nechybal? Ci pockat, mal su vobec sex uz?
ale mas pravdu.. vsetko je zalozene len na tom.. a ak si nesadnu tak je to uplne normalne..
lebo pevny zaklad vztahu spociva v tom, ci si sadnu.. nie vo vzajomnom porozumeni, rozpravani sa o problemoch, radostiach a smutkoch..
nie v tom, ze ti dvaja si potrebuju v prvom rade sadnut v inych veciach..
lebo sex vsetko zachrani.. lol..
--
tu vobec nejde o to, ci by mi sex chybal.. tu vlastne vobec nejde o sex..
tu ide o to, ze CHALAN to riesil v 1.rade s tou babou!!! a ze sa rozpraval s NOU!!
-- ci vlastne nie.. vyplakal sa birdzu..
Vsetko je zalozene na tom, ako si dvaja ludia sadnu, nielen co sa tyka sexu ale aj nazorov, zvykov a tak dalej. A aj v zajomnom porozumeni, rozpravani sa o problemoch a ich rieseni a zdeliani radosti a smutku
Tebe hrabe? Kto povedal, ze sex vsetko zachrani? To tu nikto nepovedal. Ja len hovorim, ze pokial im to neklape v tejto oblasti, tak im to pokazi aj ine oblasti, respektive cely vztah. Ked pre neho je sex normalna vec a pre nu ocividne nie.
A o co tu ide ked nie o sex? pokial viem, hlavna tema tejto diskusie je to, ze on chce a ona nie.. aze co s tym ...
Riesil to aj s nou, ak by si cital vsetky prispevky, tak by si videl, ze sa s nou o tom rozpraval. Sice len trocha ale rozpraval.
"krestan sa ozval" vobec nie je o predsudkoch
zjavne si pochopila, co som pisal..
cele je to zalozene na vztahu dvoch ludi, na ich komunikacii..
ale to on neriesil.. on sa vylial sem a pochybujem ze to riesil s nou najpv a vyriesil.. takze ano.. zjavne je to len o sexe.. pridem sa vyplakat na birdz, ze mi baba neda..
a to ze si v tom nesadnu je tiez celkom pekna kravina.. lebo sex resp milovanie ma byt doplnenie a zúplnenie vztahu dvoch ludi a nie jedna z noh, na ktorom vztah stoji.. lebo potom by kazdy problem co sa sexu tyka nevyhnutne znamenal rozchod..
- problemove tehotenstvo - muz moze podvadzat?
- tyzdnovky, dlha choroba, .. - mozu sa navzajom podvadzat, ked jeden chce a druhy nemoze?
sice len trocha!!
ked je to tak dolezite, tak to TROCHA proste NESTACI!!!!! takze to nie je ziaden argument..
Jaaj, no tak ta veta, hej ta je predsudkova, ale nielen predsudkova, ale vsimam si tvoje komentare, takze na nich nieco bude, a nie je to len predsudok ale aj fakt
No som rada, ze som pochopila, co si pisal
Boze, neives ako to je. SKus sa jeho na to opytat, ci to s nou riesil. POkial viem, pytal sa jej na to, ako vyssie niekde pisal, ci predtym ako zalozil tuto diskusiu alebo potom to uz netusim .... Neviem, nepoznas ho, tak nemozes vediet, ci je ich vztah len o sexe
No a ked toto doplnenie nefunguje co spravis? no pre neho je to noha vztahu a pre nu nie no. Ale tak toto je napr tvoj nazor, ze sex je len doplneniel Nie kazdy problem v sexe by hned znamenal rozchod, sak problemy sa daju riesit predsa
Co to s tym ma? problemove tehotenstvo? A preco by mal podvadzat? Ale ak by mu tak chybal sex, ze by bez toho tych 9 mesiacov nevydzral, tak nech s s nejakou vyspi, ak to neohrozi jeho zenu a nepovie jej o tom, a ak mu id elen o to uspokojit svoju potrebu, ako napr ked je smadny....
Toto je na dlhu debatu a s tebou sa o tom isto nebudem bavit ci ked jeden chce a druhy nemoze. TO je na dvoch ludoch ako to vyriesia.
sice len trocha, takze snaha sa nerata? ... no tak asi sa s nou nedalo viacej o tom rozpravat je to argument, len tebe sa nepaci