@strangelady je to tak dobré infošky máš koľko krát? podla toho kde napríklad u nás v malackách je to až 3 krát do roka pri čom v bratislave je to len 1 krát do roka no dokonca v amsterdame aj 6krát
@strangelady ja mám v mene W nie V ... no je to zapríčinené tým magnetickým pólom čím viac magnetiek na chladničke tým viac nadržaný ľudia žijú v domácnosti v amsterdame je veľa magnetiek
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
fušh !
my sme katolicky knazi medzinarodna banda zvrhlikov ale ako vravi nas papa Ratzi odsudme hriech no nesudme hriesnikov
Však samozrejme. Na sex.
Tak prečo by som ja naň nemohla myslieť prakticky nonstop, pokiaľ ho práve nevykonávam?
ty kokos a to je zapricinene klimatickymi podmienkami, magnetickym polom alebo cim? a to znamena, ze s cestovanim rastie chut?
...no do riti na co my neprideme...
a co robia takyto ludia, ked niekto pri nich zapne elektromagnet? myslis, ze to nejako suvisi s globalnym oteplovanim?
tak tomu ver hehe
no to keď pri mne zapnú elektromagnet preje.em polku mesta ... neviem to vie už len ujo google alebo dunčo
sme skveli
to znie dobre nezneuziva to niekto?
ujo google to nevie.. a uja Dunca nepoznam nemas nanho kontakt?
zatiaľ nie som rád
google to nevie? nemožné to aby mu zase radi chuck norris ach jaj
kontakt na uja dunča je - » www.e-zoznam.sk/...
zvlastne.. a to sa nebojis, pisat to sem takto otvorene?
neviem, s googlom to ide dolu vodou, mozno je tiez globalne otepleny a zamerany na Chucka...
ty si blazon
nie nebojím ja vám všetkým verím
no čo už chúďa google
prečo?
tak to ta veru obdivujem
minutu ticha na jeho pocest....
lebo som povedala! ale ved to je len dobre
ďakovala ...
ale veď mne naslúžil dosť veľa ťahákov našiel
ahá ale aj tak dunčo 4EWER
nemala za co
take ja nepotrebujem.....ja namiesto guugla pouzivam spolusediacich