praveze castejsie online,nez by som isla nieco kupit do obchodu, lebo ma nebavi nakupovat a vadi mi vela ludi v nakupnych centrach
ale su veci,co radsej neriskujem
Podľa toho čo, online nakupujem v podstate len knihy, občas čaje a sem-tam nejaké hlúposti na Ali a to sú veci, bez ktorých sa zaobídem, čiže nepravidelne inak potraviny, drogériu a odev/obuv kupujem v normálnych obchodoch
Dost casto, neviem urcit konkretnejsie, proste podla potreby celkom vela veci uz kupujem online, akurat topanky si musim skusit, tak tie nie a knihy skoro vzdy v kamennych knihkupectvach, mam to tam strasne rada.
Pomerne casto
Niekedy pride uplna sracka ..ale niekedy nie ...najviac co som platila online bolo okolo 250e.
(Oblecko.. nejake bizu ..doplnky a blbotinky )
No ak sa pozriem do mailu a na maily označené nálepkou ,,online nákupy" tak objednávam každý týždeň niečo občas aj viackrát za týždeň
ale to len preto, že som v UK a mám na to peniaze, na sr, alebo v čr keď som bývala, tak som objednávala možno raz za šťvť roka alebo polroka niečo?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ale su veci,co radsej neriskujem
Niekedy pride uplna sracka ..ale niekedy nie ...najviac co som platila online bolo okolo 250e.
(Oblecko.. nejake bizu ..doplnky a blbotinky )
ale to len preto, že som v UK a mám na to peniaze, na sr, alebo v čr keď som bývala, tak som objednávala možno raz za šťvť roka alebo polroka niečo?