mne to hovoria aj random cudzí ľudia na ulici a neviem, ako sa s tým vyrovnať, lebo ani po miliónosemsto tisíc raze, keď mi to niekto povie, si tým istá proste nebudem
(za hnusnú sa nemám, ale keď ma niekto nazýva beautiful a krásnou a nádhernou, to ma dosť udivuje ako )
a keď mi to povedia, uverím im. jemne ma to poteší, usmejem sa a idem ďalej. neprehováram ich o opaku ani sa nad tým vnútorne nepozastavujem a nevravím si že to nie je pravda.
@forte ale ty práveže nevyzeráš byť ten babkovský typ,lebo ty vyzeráš tak dospelo a upraveno a veľkodieukovsky.. ale ja som také to zlaté dzifčatko,čo sa podobá na ruženku,alebo na magdušku
ale mňa to náhodou poteší,keď mi babky hovoria takéto milé slová,lebo ony to myslia strašne úprimne a ja sa stavím,že aj ruženka a magduška boli kočky.
Ked mi to povedala Kotlebova fan po tom, ako som jej ho zdissoval, to sa pocita za milion! Ale inac, pred nou mi to takto priamo snad ziadna nenapisala, to kde by sme boli aby zeny muzov chvalili, to ma byt opacne! Vsetko najlepsie vsetkym zenam k MDZ inac! Mame vas radi!
skoro vobec. Raz si pamatam stara babka, potom jeden stary chlap, teraz sa pacim mojej starsej veducej. Asi je na case odist do dochodku a hladat si frajerku v domove dochodcov.
@limetkajaja
Ja som na tom podobne
Vždy som najviac sympatický takým tetám minimálne o generáciu starším.
Síce to nevyjadrujú tak, že by mi hovorili aký som pekný chlapec atď., ale tie sympatie je veľmi vidieť
zúfalé chlapské reči a zazeračky vonku si fakt nevšímam, ale strašne zlaté sú malé dievčatká s maminkami ktoré oproti mne idu a z 10m vidím ako ten malý štupel na mňa civí s otvorenou pusou, prezerá si ma od hora dole a keď prejdem "maminka ale tá teta bola krásna že?" .. až vtedy mi dopne že nie som až tak mladá ako som si myslela
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
(za hnusnú sa nemám, ale keď ma niekto nazýva beautiful a krásnou a nádhernou, to ma dosť udivuje ako )
ďakujem za tento obrat, dúfam, že to pri tom ostane!
a keď mi to povedia, uverím im. jemne ma to poteší, usmejem sa a idem ďalej. neprehováram ich o opaku ani sa nad tým vnútorne nepozastavujem a nevravím si že to nie je pravda.
pre nich som. pre seba som. a hotovo :letim:
ale mňa to náhodou poteší,keď mi babky hovoria takéto milé slová,lebo ony to myslia strašne úprimne a ja sa stavím,že aj ruženka a magduška boli kočky.
Ak neratam catcalling, raz tyzdenne asi nejaky cudzi clovek na ulici. Ale dobre viem, ze je to preto, ze ma tazko prehliadnut.
no mam utvorenu svoju pravdu a len tej verim
Ale ver na birce si vsetci pisu aki su pekni
Aj moja mama mi sama raz povedala- ženy v našej rodine nededia krásu, ale inteligenciu
Ja som na tom podobne
Vždy som najviac sympatický takým tetám minimálne o generáciu starším.
Síce to nevyjadrujú tak, že by mi hovorili aký som pekný chlapec atď., ale tie sympatie je veľmi vidieť