Myslite si ze ked sa robim kazdy den ze je to moc casto?? plosim vas poradte co najskor...moje kamosky masturbovanie a sex vobec nezaujima, hnusi sa im. ale mne nie a preto sa tak casto robim..niekedy aj 3-4 krat denne. je to moc?? poradte prosiiim
je to normalna vec, ale na 12 rokov je to podla mna az velmi skoro... sama vidis, ze tvoje kamaratky to este nezaujima, tak sa chod radsej hrat s barbinami, a vypni internet
si na tom lepsie nez vacsina tvojich rovesnicok. takto (skorym a castym treningom) si mozes zarucit uz okolo 20tky poriadne orgazmy, ktore vela zien nikdy nedosiahne
nie je to moc... aspon budeš mať v dospelosti šťastný sexualne naplnený život ... ale asi by si sa s tým enmala moc chváliť medzi spolužiačkami ..aby ťa nepovažovali z auchylnu alebo eničo take...
niekde som čítala, že keď si to niekto robí často, tak to nie je veľmi dobré, potom som zas naďabila na článok, kde sa písalo, že to vôbec nevadí a môžeš si to robiť koľko chceš. tak kde je pravda?
ja si myslím, že keď je čas, chuť a priestor, tak tak môžeš zabiť aj celý deň. ja mám tiež občas také dni, keď neviem čo so sebou a necítim žiadne zdravotné zmeny
inak viete,ze ked sa robite viac ako 4krat denne uz sa to nevola onania ale onanizmus a to je dusevna choroba? len tolko k tomu,ja som dusevne chory uz od 12nastich
nie nieje to hnusne preco? ked ti to roby dobre ze sa sama uspokojuješ tak nieje na to nic zle aspon podla mna ja som cital ze je dobre za aspoň raz za tydzen uspokojiť pohoda nic na tom nie je
ja ked mam cas vatsinou vecer v sprche ael ked je chut behnemna wc aj trikrat denne pocula som ze je to dobre pretoze ci cvicis co je prijemne a ako to je najlepsie..a orgazmus uz si mala??
pohoda na babu je to dobry vykon mne by sa pacilo mat taku nadrzanu babu...bud rada niektore baby nedosahuju orgazmus vobec ja denne aj 5-8 krat taks a nemas za co hambit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
a k autorke:je to normalne?!JA som starsia a som nizsia..sa asi zacnem polievat :´(
@8 To je taka strasne zbytocna otazka!
@10 Ruka v poriadku tati?
Hon si kolko chces trenujes erekciu
@14
ja si myslím, že keď je čas, chuť a priestor, tak tak môžeš zabiť aj celý deň. ja mám tiež občas také dni, keď neviem čo so sebou a necítim žiadne zdravotné zmeny
ja to robim kazdy den aspom 10 krat a mam 15 a paci sami to jeto super a ak sa to tebe paci tak to rob nic sa ti nestane a 4 nie je vobec moc