Ahojte, velmi pekne Vas chcem poprosit o reakcie, nazory na nasledovnu vec. Velmi sa paci kolega v praci. Ale nieco mi hovori ze nebude tak celkom ok. Boli sme na par kavach, nevinne usmeviky, pubertalne sms a četovačky po nociach praktizujeme stale. Ale
tiež si myslím že možno ťa nechce. ale to nemusí zaručene znamenať že je gay skús sa s ním otvorene porozprávať a priamo sa opýtať či by chcel niečo viac alebo nie. ak je moc hanblivý, možno by lepšie vedel odpovedať cez chat než do očí. ale za opýtanie nič nedáš. a ak má zaujem a je ozaj len taak velmi hanblivý že nechá teba robiť všetky kroky tak mu kludne povedz že nech niečo skusi, nech sa nebojí, že len chceš vidieť aj jeho zaujem. proste komunikovať treba ľudia.
dik za nazor, ale nemyslim zeby som sa mu nepacila. Nieco len tak spomeniem a na druhy den to mam na stole ak som smutna vytiahne ma na prechadzku...velmi tazko sa cita a vsetko z neho treba tahat ako z chlpatej deky co mi dost vadi. A o komunikaciu na ine temy ako su filmy ci hudba sa snazim skor ja ako on..hmmmm
tak predtým ho tie dve holky sklamali, tak si už dáva pozor...teda môj názor...musíš to ty začať nejak, aby bolo jasnejšie, že ho neberieš len ako kamaráta...
@4
ale skor možno to ze nemá ešte teraz velmi zaujem o vztah a vsetko(niekedy stači trosku postrčit). Alebo len si nechce zacinat s niekym s kým pracuje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
alebo sa len hanbí a čaká na niečo od teba (to už musíš vedieť ty zhodnotiť )
alebo je naozaj homosexuál ...
ale skor možno to ze nemá ešte teraz velmi zaujem o vztah a vsetko(niekedy stači trosku postrčit). Alebo len si nechce zacinat s niekym s kým pracuje