@bublinqac ja viem to mi nemusíš hovoriť, lenže keď už skúsiš ozaj všetko a hlavne s citom a ani to nezabere a pritom ťa vlastne chce aj druhá strana, tak mi nepovedz, že ten človek neni divný...
@bublinqac dobrej kamarátke povedal že sa mu páčim aj výzorom aj povahou, ale že nevie ako na to...kamarátovi zase povedal že nechce s nikým chodiť...nevie čo chce..tak to už neriešim
@hereiam poukazujes nato ze mas rada zltu farbu ? alebo jednoducho ide o zlc ? alebo ide o kvapalny odpad vylucovany oblickami (ano mam namysli moc) ... ? neviem ako mam tomu rozumiet...
@natashatko tak si sa mala iniciativy ujat ty ked si vedela, ze ta chce ....obvykle to tak byva, ze niektori ludia cakaju az prilis dlho az sa nedockaju
naco to davat najavo??? hlavne nech si druha strana nemysli, ze ta moze brat ako samozrejmost
@bobe to by si ho musel poznať naozaj on sa o mňa teraz snaží jak som mu povedala že už to takto ďalej nejde že už sa viac nesnažím..proste to je kolotoč
@natashatko aha, takze pre zmenu on sa teraz snazi a ty hrajes formu a ked ho to konecne prestane bavit a pomysli si, ze uz to fakt nema cenu tak ty budes chciet nieco riesit.....
a ja ze preco jekomplikovane najst si frajerku, dakujem za ozrejmenie faktov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
Som k nemu milá a usmievam sa a nadväzujem rozhovor a... ja neviem.
To príde samo.
a kazdy sa bali inak
naco to davat najavo??? hlavne nech si druha strana nemysli, ze ta moze brat ako samozrejmost
a ja ze preco jekomplikovane najst si frajerku, dakujem za ozrejmenie faktov
Mozte mi poradit niekto, kto ma zaujem mi to tu "vysvetlit" a zaroven spoznat ma ? Asi nie co
Budem moc rad ked mi napisete naku tu sukromnu spravu ci co