@klaudiqaaa vtipne je , ze keby povies vacsine z tych , kt. sa do teba stale navazaju , ze sa chces s nimi vyspat tak v sekunde by uz "stanovali" v gatiach ale tak tu sa hraju na svatych , lebo je to v mode a v skutocnom zivote ...
@hnisavica poviem ti to takto , stavim sa , ze keby zapajilii tych chalanov co ju kritizuju na stroj lzi a povedali im ze co by spravili keby ze maju mozsnost ju spravit a nikto sa to nedozvie ... viem si predstavit ake by boli uprimne odpovede vynimky existuju ... ale vacsina z vas ste strasni pokrytci a nepotrebujem robit ziadnu studiu , vy tiez nerobite studiu aby ste zistili , ci ta alebo ta baba je kurva vo vacsine pripadov je kurva kazda , ktora si dovoli vyzerat lepsie a ma viac kamaratov .. to uz nebolo k tvojmu prispevku , len tak vseobecne ...
Vtipne je , ze za 20 rokov budete krutit hlavami na akych picovinach vam kedysi zalezalo , hanbit sa a tvarit sa ze ste taki nikdy neboli.
A len preto, ze niekto si realne zivotne hodnoty uvedomi skor ako vy, tak je automaticky pokrytec .....
Ale pozor ... clovek ktory je skutocne taky sa do vas nikdy navazat nebude lebo si zije vlastny zivot.... takze @klaudiqaaa a @baggy maju pravdu v tom, ze to navazanie je prejav obycajnej zavisti
@xdravecx ja mam svoje zivotne hodnoty , predstav si , ze som mohol mat vela dievcat , ale casto som nechcel pre to ci ono , pretoze malo dievca chlapca a ja take nieco neznesiem , tu ide o to , ze staci napisat pravdu : ano si fakt kus alebo si pekna a nehrat sa na nieco ine len aby som sa ukajal ked mi dalsie baby napisu : júúúj ty si iný ako ostatní chalani ... prirodzene chapem , ze kazdy povazuje za pekne nieco ine , ale neverim , ze sa ani jednemu z tych co ju stale buzeruju nepaci a to povazujem za pokrytecke
@wewo precitaj si prispevok 23 ... tie posledne riadky , ale pri tebe mi je jasne , ze pises pravdu lebo rovno napises babe ze jeba alebo pica alebo nieco podobne
@jakub489 No to máš pravdu, ale keď si pozrieš diskusiu v ankete "koľko ste mali sexuálnych partnerov" zistíš, že tu by sa každé dievča malo hrať na svätú pannu, ktorá bude čakať na toho pravého a vyspí sa s ním až po svadbe
@h3lloman ja som myslela skôr stunbikera a ešte pár individuí, ktoré sa krásne predviedli vo vyššie spomenutej diskusii
@baggy máš úplnú pravdu, ale mf idem si svoje aj keď je to tu fakt v móde
@tenario ideálny sex nespočíva v tom ako dlho bude trvať... Skôr uprednostňujem keď si dáme viacej kôl..Veď od večera do rána je toooľko času V "dobrom sexe" ide o striedanie rôznych polôh, či miest ... má to svoje čaro na práčke, na kuchynskej linke, či na futbalovom ihrisku, aj keď posteľ nikdy neomrzí Páči sa mi keď je chlapec zozačiatku romantický, keď sa mu môžem pozerať do očí a potom sa to vystupňuje a milujeme sa ako zvieratá... Všetko to stojí na fantázii človeka a na tom, ako sa dvaja zhodnú v tom, čo sa im páči...Ale hlavne ide o vášeň, pretože bez tej je sex oničom...
@28 kokotizmus nezaprieš v žiadnom tvojom príspevku, o tom si nás všetkých už presvedčil... tak vypadni a vráť sa keď už nebudeš panic... (To že vytrtkáš kozu sa neráta)
@klaudiqaaa Sex je podla mna kazdeho osobna vec... Ci ho budem praktizovat pred svadbou alebo nie, ked sa tom zhodnu dvaja (niekedy aj viac... ) Ja proti sexu nemam nic, rad si uzijem a je mi ukradnuty nazor nejakej konzervativnej puritanky, i ked ju nekritiziujem. Tiez nikto nikoho nenuti chodit na birdz a citat forum, s ktorym nesuhlasim, ked dalsich XY ludi ma iny nazor... To radsej pojdem na web pre zahradkarov a neotvaram to co nemam
@jakub489 veď ja som tiež toho názoru, no človeka to dokáže veľmi znechutiť pokiaľ sa takýto ľudia naschvál trepú do každého takého fóra len za účelom trollovania
@klaudiqaaa Vykasli sa na to... Aj tak 90 percent z nich hovori len zavist. Slovaci si zavidia aj rakovinu Kazdy je si sam sebe panom. Prajem vela uspechov do buducnosti!
mam pocit, ze sa tu tvoria 2 skupiny: ti, co si myslia, ze je byt megacool panic až do smrti a ti, co sukaju vsetko, co ma pohlavne organy uz od narodenia a tiez su na to hrdi. oboje je dost chore. idealny je taky stred, 1-4 sexualnych partnerov za zivot, ale kolko normalnych ludi je dnes na svete?
hlavne by nemal trvat dlho.. okrem monotonnosti si vezmime aj pohlavne organy, a nemusi to byt prijemne drat hodnu chvilu.. cize viacej kol..poloh..extremne miesta.. je to na fantazii.. meritko spravnej dlzky aktu neexistuje..
@klaudiqaaa rozpravat o sexe nie je hanba, ale tvrdit, ze panici su loseri oproti sexualne zdatnym ludom, je dobra blbost:/ a to cislo je priemer, ktory maju ludia za zivot. ja urcite nechcem partnera, ktory by mal viac, pride mi to promiskuitne
@antifunebracka nikde som nikdy nepovedala, že ten kto je panic je loser.... Narážala som len na pár debilov z tohto fóra » www.birdz.sk/forum/kolko-si-... , ktorí pokladajú každého, kto mal veľa sexuálnych partnerov, za "toho kto jebe so všetkým čo sa hýbe"... A to len kvôli tomu, že im nikto nechce dať lebo sa správajú ako obmedzení idioti... (ach)
a to číslo si odkiaľ vyhrabal? preboha skús si nájsť nejaké štatistiky a budeš nemilo prekvapený každopádne ti budem držať palce aby si takú našiel
@46 ked niekto nevie zbalit babu alebo je v 20 rokoch stale panic a namiesto toho aby so sebou neico robil tak sedi na birdzi a hada sa s nejakym dalsim debilom o nejakej totalnej p*covine tak podla teba nieje loser?
@klaudiqaa ten pocet neni vymysleny, ok? vygoogli si "priemerny pocet sexualnych partnerov", stavim sa, ze tam bude nejake take cislo aj so zdrojmi:/ a v tom fore, na ktore odkazujes, je dost chlapov aj zien, ktore tomuto intervalu vyhovuju napr moja mama spala len s otcom a su spolu uz skoro 30 rokov
@antifunebracka "Priemerný celoživotný počet sexuálnych partnerov obyvateľa tejto planéty podľa výsledkov globálneho výskumu spoločnosti Durex (5) je 10,5. Viac ako štvrtina ľudí (27 %) však má za život len jedného partnera, 21 % udáva 10 a viac partnerov. Najviac sexuálnych partnerov udávajú Číňania (19,3), nasledujú Brzílčania (15,2) a Japonci (12,7). Najmenej sexuálnych partnerov majú Vietnamci (2,5) Podľa českých výskumníkov (3) je počet partnerov 9,74 u mužov a 5,5 u žien."
@klaudiqaaa mne sa teraz podarilo najst na pravde o slovensku, ze priemer je cca tych 4-10, kazdopadne nezabudajme, ze je to CELOZIVOTNY priemer. daktori ho tromfli uz teraz a podla mna to nie je v poho
@antifunebracka who cares... nikto ťa nenúti mať toľko a toľko sexuálnych partnerov tak by bolo pekné keby si ani ty nenútil iných obmedzovať tento počet
Tiež si všímam, že zakladať fóra a diskusie už nemá veľký význam. Buď zakladateľa v komentároch vysmejú, vynadajú mu alebo debatujú úplne odveci. A keď chce niekto v niečom poradiť? Môže sa s tým dopredu rozlúčiť..
Keď máš poriadnu babu tak môžeš biť neviem aký geroj v posteli ale do siedmeho nebíčka ťa privedie tak rýchlo ako ona bude chcieť, keď si ty lepší tak sa vieš ženy dotknúť správnych miest a riadiš si to celé ty ... do detailov zachádzať nebudem, veď predsa ktorá dobrá firma si bude prezrádzať svoje know-how.
Je fascinujúce pozorovať ako sa tieto diskusie vždy zvrtnú smerom k MORALIZOVANIU kto je aky a kto nie a ku moralistickym kecom aj tak sme VŠETCI ľudia vo svojom vnútri skazení, aj keď si to nepriznáme
@mm47 tak urcite , iny nazor je fail , ale ja asi zijem v inom svete a chalani ktorych poznam su uplne ini ako ostatni , prepac , ze sa riadim iba podla tych par desiatok ludi v mojom okoli ... a predstav si , ze nezijem v gete a nechodim na fetacku skolu , jedine co som napisal bolo , ze urcite nie su vsetci co jej nadavaju v tomto uprimny = podla teba fail
@klaudiqaaa nemyslis ze si toho nakecala uz az az ? a stale len urazas ludi co ti nic nepovedali hovoris ze chcem bit panic do smrti ? nie len nechcem to mat z takou "slapkou" ktora je dostupna pre kazdeho to si ho dam racej do mixera
dalej napisal som ti nieco zle nejaku nadavku alebo pod ? nie nic ale ty pisels len "kokot jebo pica" ak rozdelujes ludi na do skupin ktory uz mali a nemali sex nech sa paci tvoje problemi nic zle ti nikto nenapisal ti sa do kazdeho pustas a ani si nepovedala z kolkymi si bola su to tvoje problemi pre mna za mna
ale ide o tvoj postoj k druhym ludom citaj to od zaciatku po koniec ako mne to nevadi mozno ma mas za kokota len zato ze som netrtkal sak dobre ale o takychto ludi by som si maximalne vytrel hovno z podrazky
@stunbiker TY JEDEN TRáPNY PRIJEBANý RETARDOVANý KOKOTKO LáSKAVO MI Už DAJ POKOJ NIE SI ZAUJíMAVý A TVOJE CHORé REčI MA ABSOLúTNE NEZAUJMAJú!!! KEĎ Máš KOMPLEXY Z TOHO žE žIADNA čAJA O TEBA NIKDY ANI LEN NEZAKOPNE TAK SI ICH CHOĎ RIEšIť NIEKAM INAM LEBO TU NIKOHO NEZAUJíMAš TAK SA S TýM KONEčNE ZMIER!!!!
A LáSKAVO MA Už NEOTRAVUJ SI LEN KUS HOVNA KTORé BY SOM LEN KOPALA A KOPALA Až BY Z TEBA KRV STRIEKALA !! Máš JEDINé šťASTIE žE NIE SI Z KE ALE SKúS SA TU RAZ UKáZAť TAK SA Už DOMOV NEVRáTIš TO TI TERAZ PRISAHáM
@stuntbiker ty sa snazis hrat na takeho inteligenta a to kvak no konci kazdeho komentu len.... kazi ten dojem aj tak mi pripadas ako uplny trapko a pripadam sa ku klaudikeee, celkovo tvoje nazory su chore a extremne a este aj s tym kvak opakujes po zajkovi ktory sa vsade podpisuje ...filip.
a nediv sa ze (ako uz ona povedala) ziadna caja o teba nezakopne, ved posobis ako uplny retard. a ak sa chces spytat preco, tak si len po sebe tie komenty precitaj a prestan konecne s tym KVAK!
a keby s tebou nieco chcem a precitam si tu vo fore ze by si zmlatil babu za to ze by ti bola neverna a zmlatil decko za to ze by bolo homosexualne orientovane tak hned zdupkam. a myslim si ze drviva vacsina dievcat, kto by chcel kvakajuceho keketa co by ich (pravdepodobne) mlatil aj za ine veci.
a ze by si o klaudiku ani nezakopol? neverim urcite by si dakoval bohu keby ona vobec zakopla o teba, aj ked by si to navonok nepriznal, lebo tu je IN zhadzovat ludi co sa fotia o zrkadlo, obliekaju sa ruzovo ci maju mozno trochu viac sexualnych partnerov.
ani sa jej nedivim, ved je atraktivna a slovaci su zavistlive svine.
@malapohroma ked som to precital tak mi normalne slza tiekla dojimave
a teraz vazne precitaj si to a pozeraj ze som tej vasej klaudinke nic nepovedal ziadnu nadavku ani nic podobne narozdiel od nej pozri co mne pisala ze som kokot a pod. na dievca som ruku nezdvihol a ani nezdvihnem
ked zbadam temu co by ste spravili ze ked je vase dieta inej orientacie tak co mam na to povedat ? na taku kravinu
to ..kvak.. je tu 456546x riesene a to ......filip urcite to nemam po nom lebo hned co som sem prisiel tak som to zacal pisat
Tak nakonci ste zo mna spravili nasilnika a prijebaneho kokota
Az zo mna chces robit blbca tak si precitaj to z klaudiou od zaciatku (zaciatok je v inej teme) a pozri na jej a na moje reakcie este som dievcatu nemusel vinadat tak myslis ze by som nejake udrel ? Ked sa chcete hrat na takych hrdinou tak citaj od zaciatku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
87 komentov
je ťažké vyzerať lepšie ako ostatní že?
@3 (ROFL) ale schvalne napis svoj nazor
2. dik za info
@klaudiqaaa no davaj
A len preto, ze niekto si realne zivotne hodnoty uvedomi skor ako vy, tak je automaticky pokrytec .....
Ale pozor ... clovek ktory je skutocne taky sa do vas nikdy navazat nebude lebo si zije vlastny zivot.... takze @klaudiqaaa a @baggy maju pravdu v tom, ze to navazanie je prejav obycajnej zavisti
..kvak..
..kvak..
@schyzoofrenik ...no čo ti poviem
@h3lloman ja som myslela skôr stunbikera a ešte pár individuí, ktoré sa krásne predviedli vo vyššie spomenutej diskusii
@baggy máš úplnú pravdu, ale mf idem si svoje aj keď je to tu fakt v móde
@tenario ideálny sex nespočíva v tom ako dlho bude trvať... Skôr uprednostňujem keď si dáme viacej kôl..Veď od večera do rána je toooľko času V "dobrom sexe" ide o striedanie rôznych polôh, či miest ... má to svoje čaro na práčke, na kuchynskej linke, či na futbalovom ihrisku, aj keď posteľ nikdy neomrzí Páči sa mi keď je chlapec zozačiatku romantický, keď sa mu môžem pozerať do očí a potom sa to vystupňuje a milujeme sa ako zvieratá... Všetko to stojí na fantázii človeka a na tom, ako sa dvaja zhodnú v tom, čo sa im páči...Ale hlavne ide o vášeň, pretože bez tej je sex oničom...
..kvak..
ale neda sa povedat, ze dlho=dobre.
a ako vydrzat co najdlhsie? practice!
A choré je určovať koľko je "normálne aby mal človek sexuálnych partnerov za celý život" .... nechcem byť zlá ale daj si facku (ach)
nech sa paci tu ma mas v plnej krase a este aj s gitarou!
@klaudiqaaa rozpravat o sexe nie je hanba, ale tvrdit, ze panici su loseri oproti sexualne zdatnym ludom, je dobra blbost:/ a to cislo je priemer, ktory maju ludia za zivot. ja urcite nechcem partnera, ktory by mal viac, pride mi to promiskuitne
, ktorí pokladajú každého, kto mal veľa sexuálnych partnerov, za "toho kto jebe so všetkým čo sa hýbe"... A to len kvôli tomu, že im nikto nechce dať lebo sa správajú ako obmedzení idioti... (ach)
a to číslo si odkiaľ vyhrabal? preboha skús si nájsť nejaké štatistiky a budeš nemilo prekvapený každopádne ti budem držať palce aby si takú našiel
( » www.potencia.sk/aktualna-tema?i... )
Za to ze to co si napisal si napisal o sebe tak to neznamena ze aj ostatni su taky
dalej napisal som ti nieco zle nejaku nadavku alebo pod ? nie nic ale ty pisels len "kokot jebo pica" ak rozdelujes ludi na do skupin ktory uz mali a nemali sex nech sa paci tvoje problemi nic zle ti nikto nenapisal ti sa do kazdeho pustas a ani si nepovedala z kolkymi si bola su to tvoje problemi pre mna za mna
ale ide o tvoj postoj k druhym ludom citaj to od zaciatku po koniec ako mne to nevadi mozno ma mas za kokota len zato ze som netrtkal sak dobre ale o takychto ludi by som si maximalne vytrel hovno z podrazky
..kvak..
..kvak..
A LáSKAVO MA Už NEOTRAVUJ SI LEN KUS HOVNA KTORé BY SOM LEN KOPALA A KOPALA Až BY Z TEBA KRV STRIEKALA !! Máš JEDINé šťASTIE žE NIE SI Z KE ALE SKúS SA TU RAZ UKáZAť TAK SA Už DOMOV NEVRáTIš TO TI TERAZ PRISAHáM
fail riaden
o teba by som si ani to hovno z podrazky neobtrel aj to by som lutoval
..kvak..
..kvak..
a nediv sa ze (ako uz ona povedala) ziadna caja o teba nezakopne, ved posobis ako uplny retard. a ak sa chces spytat preco, tak si len po sebe tie komenty precitaj a prestan konecne s tym KVAK!
a keby s tebou nieco chcem a precitam si tu vo fore ze by si zmlatil babu za to ze by ti bola neverna a zmlatil decko za to ze by bolo homosexualne orientovane tak hned zdupkam. a myslim si ze drviva vacsina dievcat, kto by chcel kvakajuceho keketa co by ich (pravdepodobne) mlatil aj za ine veci.
a ze by si o klaudiku ani nezakopol? neverim urcite by si dakoval bohu keby ona vobec zakopla o teba, aj ked by si to navonok nepriznal, lebo tu je IN zhadzovat ludi co sa fotia o zrkadlo, obliekaju sa ruzovo ci maju mozno trochu viac sexualnych partnerov.
ani sa jej nedivim, ved je atraktivna a slovaci su zavistlive svine.
(tumbs)
a teraz vazne precitaj si to a pozeraj ze som tej vasej klaudinke nic nepovedal ziadnu nadavku ani nic podobne narozdiel od nej pozri co mne pisala ze som kokot a pod. na dievca som ruku nezdvihol a ani nezdvihnem
ked zbadam temu co by ste spravili ze ked je vase dieta inej orientacie tak co mam na to povedat ? na taku kravinu
to ..kvak.. je tu 456546x riesene a to ......filip urcite to nemam po nom lebo hned co som sem prisiel tak som to zacal pisat
Tak nakonci ste zo mna spravili nasilnika a prijebaneho kokota
Az zo mna chces robit blbca tak si precitaj to z klaudiou od zaciatku (zaciatok je v inej teme) a pozri na jej a na moje reakcie este som dievcatu nemusel vinadat tak myslis ze by som nejake udrel ? Ked sa chcete hrat na takych hrdinou tak citaj od zaciatku.
..kvak..
..kvak..
mňa skôr zaujímali tie finty,"grify" ale tak akurát som si tu len prečítal konflikt, a tak podobne...
ikeď ako už písal @semhamforas je to určite to najmenej čo môžte urobiť ale čo ak sa ide bez kondómu?
dľa môjho nazoru, to je už ptm skôr o tom, že viac kôl vášeň, lásky a tak ďalej ... a aj o psychike no trošku
ja len som chcel najst nejake ine, premyslene taktiky
pre teba lasko
Lernen Sie bitte Sie Demut und Respekt für Menschen und nicht viel eingebildet sein.