Ako dlho ste chodili s chalanom kym ste snim mali sex ??
Ahojte ...ako dlho ste chodili s chalanom alebo s babou kym ste snou/snim mali sex ??? Stalo sa vam ze ste sa niekedy zobudili v neznamom byte s neznamim chalanom ?? hm zaujmaju ma vase nazory a prihody
Sex bol aj za 1 hodinu, aj za 1 rok. Myslím že zapojenie fantázie veľmi ľahko a jasne určí že každý zažil čosi iné ...stačí myslieť... just think about things.
@bizbilio Ee, daj pokoj! Ja už mám všetko naplánované, teda, ešte len toho partnera nájsť a je to komplet . A keď nič nevydá ani za tento pol rok, nuž.. presunieme termín! Tie moje sú vždy pohyblivé, veď vieš ..
Pokiaľ je tvoja pôda nedostatočne vlhká, niet sa čomu diviť. Na druhej strane existuje možnosť, že by som ťa mohol niečomu priučiť a podeliť sa o nejaké tie fígle, avšak, ako by sa mi to vrátilo?
no, takto, ja som spala s mojim chalanom pretoze som s nim chcela chodit takze ja som s nim spala este pred vztahom asi taky mesiac, cize odpoved je -1 mesiac
a z hentoho druheho si nerobte srandu, ano, zobudila som sa v cudzom byte, a to je este malo, ze zobudila, ale na co som sa zobudila nevadi, odvtedy nepijem sama a btw. vtedy som sla domov peso asi hodinu!!! chapete...hodinu celu hodinu
s ex som skôr mala sex a až potom sme sa dali dokopy (ale to som sa s ním už dlho poznala a bola som do neho zaľúbená) ......á s terajším, po dvoch mesiacoch...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
76 komentov
Sex bol aj za 1 hodinu, aj za 1 rok. Myslím že zapojenie fantázie veľmi ľahko a jasne určí že každý zažil čosi iné ...stačí myslieť... just think about things.
ale vedla cudzich sa nezobudzam O.o
nemame poznaceny datum
@hoperwale jj mas sancu
Vždy som bol strategicky nadaný.
čiže sa tá schopnosť kúpiť nedá?
Len vypestovať.
Pokiaľ je tvoja pôda nedostatočne vlhká, niet sa čomu diviť. Na druhej strane existuje možnosť, že by som ťa mohol niečomu priučiť a podeliť sa o nejaké tie fígle, avšak, ako by sa mi to vrátilo?
Skús nájsť niečo, čo by si rád od (s)prostého človeka dostal a bude to vyriešené.
a z hentoho druheho si nerobte srandu, ano, zobudila som sa v cudzom byte, a to je este malo, ze zobudila, ale na co som sa zobudila nevadi, odvtedy nepijem sama a btw. vtedy som sla domov peso asi hodinu!!! chapete...hodinu celu hodinu
inac ma strasne zaujima co robis ked ta zacnu balit zeny?
ee...malo by mi to niečo evokovať? ô_O
Ale jeden bol xtra a to bolo po... cca troch mesiacoch..