ako ktorých
a podľa toho, čo robím
vydržím behať celý deň v pohodlných nižších kožených lodičkách, aj sedieť celý deň v robote v značných štekloch - ale ak by som mala stáť celý deň na nohách, tak si obujem niečo iné
a základ sú padnúce topánky, samozrejme
zvyk
nižšie a širšie podpätky sú spravidla pohodlnejšie ako vysoké ihly
V práci nosím stále 8 cm, taký hrubší a ani sa mi to nezdá, že by som ich mala.
Na ples ale idem v 12 cm a viem, že po pár hodinách ma už budú bolieť nohy...
ja mam antiplochu nohu, takze vzdy ju mam opretu v obuvi len o prsty a patu a ten obluk mam vzdy vo vzduchu. moc to to chodenie v opatkoch nezlahcuje...
@hoperpohroma hej aj ty máš také? ...a aké topánky ti najlepšie sedia? Tvar a tak myslím... Ja s tým mám vždy dosť problém. (Ja mám k tomu ešte druhý prst dlhší ako palec.)
@laurikaaa teraz sme sa s "hoperpohroma" zhodli, že máme dlhé prsty na nohách... a možno to bude v tom, že máme s tým chodením v podpätkoch problémy. Ty máš kratšie prsty a dlhší palec... mi vychádza , že ti tak dobre ide chôdza v podpätkoch ?
hej, aj ty ... koľko sa nás tu zošlo Tebe to pri chôdzi nevadí? ...a aké topánky ti najlepšie sedia? Tvar a tak myslím... Ja s tým mám vždy dosť problém.
cez deň bežne vysoké opätky nenosím,ale nemám problém vydržať celú svadbu v nejakých topánkach,ale minule som vydržala celý deň od nejakej 9 do 9 večera na oslave v 10cm ale mám aj topánky,ktoré po hodine mám chuť vyhodiť
je to o zvyku zrejme,alebo neviem
@aigieee sme sa s "hoperpohroma" zhodli, že máme dlhé prsty na nohách... a možno to bude v tom, že máme s tým chodením v podpätkoch problémy. Ty máš kratšie prsty a dlhší palec... mi vychádza , že ti tak dobre ide chôdza v podpätkoch ?
@laurikaaa hej, aj ty Tebe to pri chôdzi nevadí? ...a aké topánky ti najlepšie sedia? Tvar a tak myslím... Ja s tým mám vždy dosť problém. PS: nemáš foto kde máš vyfotené aj nohy... či myslíme tú istú vec?
@hoperpohroma podobne ...mňa niekedy aj tie otlačia... ja mám tie prsty fakt dosť dlhé, druhý prst na nohe mám asi ako malíček na ruke. Aj ty máš tak dlhé?
@laurikaaa ...a ja som si chcela dať takú profilovku, že nohy lebo tvár som nechcela dať... ale nakoniec som tú fotku nechala len tak medzi fotkami... tak sa môžeš pozrieť tam, či máš podobné Inak stále platí, že... a aké topánky ti najlepšie sedia? Tvar a tak myslím... Ja s tým mám vždy dosť problém... dosť by si mi pomohla. Dik
Vysoke, ale hrube podpatky nosievam kazdy den ,v lete plarfoemy,y, ale na tych sa dost potkynam A ihlicky ako ktore, ale do 8 h vydrzim urcite, svalnate nohy no
všetko záleží od nálady, pohodlnosti topánočiek a tiež od povrchu,,, je rozdiel ísť v nich po meste kde je taká tá minikočková dlažba- neviem ako sa volá, praskliny, hrbole alebo si ideš po nákupnom centre... zvyčajne vydržím od pár hodín do pol dňa- to je maximum, ale potom už mám pocit, že mi nohy odpadnú
Aj ja mám druhý prst na nohe dlhší! Ale len na pravej nohe. Neviem prečo.
No aj tak - vysoké podpätky viem nosiť celý deň, aj v nich šoférujem, no ihličky nenosím, skôr tie hrubšie podpätky, neviem, ako sa volajú, ak sa teda nejako volajú, ale viete asi aké myslím.
velmi dlho som to nemala na nohách ščiže dajme tomu pár hodín... ale mám rada podpatky, lebo som krpatá a užívam si výškový rozdiel....fakt troška iny uhol pohladu na svetské veci.... keď zrazu uvidim niečo nové v tajomnej 4.tej poličke na ktoru zvyčajne nevidím a tak
ale numero uno je u mňa pohodlnosť keďže vždy uprednosťňujem rýchlu chôdzu pred mhd alebo tak čiže neviem...pár hodín možno
naposledy som mala nejako dlhšie podpätky pred 3 rokmi, bolo to cca 11cm platforma resp kopýtka a boleli ma z toho nohy asi doteraz, 5x som sa zabila, vlastn neviem načo som si to kúpila a odvtedy som to obuté nemala
@lawey a nepotrebuješ to mať mäkké vnútri ? ...to iné ja vôbec nemôžem ... alebo hrubší opätok? ...nejaké finty hľadám, nech mi to pomôže pri výbere alebo čo s topánkami robiť aby netlačli
raz som mala wedgies a skoncila som s odretym kolenom raz čižme na opatku a skoncila som s narazeným trtačom. ja neviem ale že vobec vobec v nich chodiť. navyše v opatkoch mam skoro 190 takže nehrozi. svatby a stuzkove davam bez opatkov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
ako ktorých
a podľa toho, čo robím
vydržím behať celý deň v pohodlných nižších kožených lodičkách, aj sedieť celý deň v robote v značných štekloch - ale ak by som mala stáť celý deň na nohách, tak si obujem niečo iné
a základ sú padnúce topánky, samozrejme
zvyk
nižšie a širšie podpätky sú spravidla pohodlnejšie ako vysoké ihly
Ktoré značky máš obľúbené?
Na ples ale idem v 12 cm a viem, že po pár hodinách ma už budú bolieť nohy...
je to o zvyku zrejme,alebo neviem
No aj tak - vysoké podpätky viem nosiť celý deň, aj v nich šoférujem, no ihličky nenosím, skôr tie hrubšie podpätky, neviem, ako sa volajú, ak sa teda nejako volajú, ale viete asi aké myslím.
ale numero uno je u mňa pohodlnosť keďže vždy uprednosťňujem rýchlu chôdzu pred mhd alebo tak čiže neviem...pár hodín možno