Potrebujem pomoc. Chodím na jazykovku a je tam jeden fakt super pekný chalan, ktorý prišiel z iného kurzu no sedí úúúúúúúplne na opačnom konci triedy a s nikým sa nebaví (veď viete, ako to je, keď príde niekto nový). Občas sa na mňa cez hodinu pozrie a ta
Ja väčšinou dievčatám neradím, pretože ja chlapcov nebalím(radím chlapcom a musím sa pochváliť že mám prvý úspech, som šťastný že on je šťastný),ale teraz by som možno niečo vedel. Podľa mňa by si za ním mohla ísť, ale nebaľ ho. Jednoducho si vymysli jednu zámienku, napr. Ty tu sedíš sám, ja tu sedím sama, čo keby sme sa začali rozprávať aspoň by lepšie prešiel čas...(teraz ma nič extra nenapadá, nemám svoj kreatívny deň). Ináč strašne nechápem ľudí, že prečo sa viac nerozprávajú. Minule som išiel v autobuse a stal som nad jedným chlapcom oproti ktorému sedelo dievča, v kuse na ňu čumel, ale neozval sa k nej..........a potom každý narieka, že nikoho nemá. Príležitostí na balenie je veľa, len ich niekedy ľudia nevidia. Ja som minule musel čakať na autobus jeden a pol hodiny a nechcel som len sedieť na lavičke, tak som začal odprevádzať dievčatá na nástupište, behom hodiny som mal dve telefónne čísla. Ale späť k téme.... Začnite sa rozprávať a potom zistíš, či má dievča a tak...Ale nebaľ hol! Neviem prečo sa dievčatá oberajú o pocit byť dobývané. Tak že kľudne ho oslov, možno ho nezískaš, ale určite nič nestratíš. Pozri nemusí ťa chcieť, ale môžeš získať aspoň kamaráta.
Videl si Tigerland? Tak tam Collin Farrel hral takeho vojaka, co kazdeho vedel dostat z armady. A ty sa stavas takym, co kazdeho vie vytiahnut z maleru. A uz ti ani nezalezi na pohlavi.
Podľa mňa ti kamárát/ka určite pomôže. čiže pre zmenu s tebou nebude sedieť a ty mu povieš, že nechceš sedieť sama, alebo druhá možnosť je to že mu len jednoducho povedz že si prisadáš, preto, pretože potrebuješ zmenu...
Drag-on je clovek na ktoreho treba dat.myslim si ze ti velmi dobre radí.chcel som ti poradiť, ale asi by som ani tak dobre ako on nevymyslel.drzim ti palce.
no dievca krasne tak ti poviim, ze ja si myslim, ze on tu holku naozaj ma ale zas nechcem ti tu nahovorat len to zle a spatne ,,ale ak by aj mal, preco neziiskat aspon noveho kamosa ????..sak??? DD,,nezaskodi ..heh..proste pridi za nim cez !break!--prestavku D,,a opytaj sa ho na test a tak ci tomu rozumie, ci by ti nemohol vysvetlit shall a will DDD..omg !!!..to co ma zase napada ??? ,,heh.. DD..no vies ako to myslim ???..niee ???..joooj, devenko..jdi do "toho", nech uz to dopadne akokolvek ..
ja som na tom tak isto sed na druhom konci triedy dakedy sa na volačom zasmejeme ale inak ja som sa do neho uplne buchla ale niekoho ma som si ista vždy ho daka kočka čaka pred školou a tebe snad poradim len takto:nahod sa pozdrav ho ak sa mu zapačiš tak pride on ak nie musíš to brat s rezervou
Do pi...e , nechapem čo vsetci nacvičujete, vsetci ste trapny
Počuj ak sa ti pači, chod za nim a normalne ho pozdrav "ahoj" a des dal, ak "spolupracuje" tak sa da fajne pokecat ak ne hned ves na čom si.
a chalos tu mal pravdu : nebal ho!
nechapem čo na čo sa vsetci hrate, žijeme tu tak kratko a aj tak si ten čas zaje.....me takymito hlupostami, ako je ostych,hamba a skormnost....pchee a fuj!!
Ahojte..chodím na základku a je tam taký jeden chalan,ktorý sa mi strašne páči..začala som si s ním písať aj na pokeci,ale niekedy ma ignoruje..ale keď si už s ním píšem,zdá sa mi veľmi milý..nahadzujem s ním také neskutočné témy,ako keby sme sa navzájom ľúbili..keď si s ním píšem,všetko je hneď navôkol krajšie..keď ho stretnem,občas sa pozdravíme,ale v škole je akokeby ma ani nepoznal..a neviem prečo no chcela by som sa s ním viac skamošiť no neviem jak....prosííím keby mi vedel niekto,.,.niečo poradiť.....tak mi pls. PORADTE...Ďakujem moooc .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Videl si Tigerland? Tak tam Collin Farrel hral takeho vojaka, co kazdeho vedel dostat z armady. A ty sa stavas takym, co kazdeho vie vytiahnut z maleru. A uz ti ani nezalezi na pohlavi.
diky moc
no a keď ja sama nesedím?
To je taky problem ist po hodine za nim a nieco povedat? Napr:
Dnes bola dost nudna hodina co?
Co si taky tichy?
Popr. vyhovorka :
Pocuj zda sa mi ze tebe to ide. Mozes mi s niecim pomoct?
a pod.
Počuj ak sa ti pači, chod za nim a normalne ho pozdrav "ahoj" a des dal, ak "spolupracuje" tak sa da fajne pokecat ak ne hned ves na čom si.
a chalos tu mal pravdu : nebal ho!
nechapem čo na čo sa vsetci hrate, žijeme tu tak kratko a aj tak si ten čas zaje.....me takymito hlupostami, ako je ostych,hamba a skormnost....pchee a fuj!!