ze po dvoch rokoch krasneho vztahu to dokazal chalan rozdychat pocas 1 dna..a ja to po roku citim ako velmi cerstve..a lubil ma aj on velmi..to viem isto..preto sa mi to zda neuveritelne..
to sa len tak zda. ked si s niekym moc dlho a zrazu sa rozidete, obcas sa stane, ze sa citis slobodne a veselo a chvilu si uzivas tu volnost. ale ono ho to este zasiahne. tak po 10 dnoch. si uvedomi, co vsetko mu zrazu chyba
no ale tyzden po rozchode ked som mu napisala mi odpisal ze myslel ze som to uz rozdychala, ale celkovo na druhy den po rozchode uz so mnou nic nechcel mat, no je pravda ze to bol koniec z rozumu, nie kvoli citom.
ale lubil ma ..to clovek vie vyciti..a aj z cinov.sam mi povedal po rozchode ze sme mohli byt spolu uz navzdy, keby som sa nezachovala ako som sa zachovala
mal ta rad,ale proste koniec,tak koniec.nemozes povedat,ani len pomysliet na to,ze sa netrapil...to vie len on.chlapi neukazuju svoje city.a po rozchode uz vobec.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
mal ta rad,ale proste koniec,tak koniec.nemozes povedat,ani len pomysliet na to,ze sa netrapil...to vie len on.chlapi neukazuju svoje city.a po rozchode uz vobec.
» i0.kym-cdn.com/photos/images/n...