no takze toto je moj problem: ona sa mi paci, ja sa jej pacim (aj ked vravi, ze nie som jej typ, ale neverim tomu, podobam sa na chalanov s ktorymi predtym chodila), ja snou flirtujem, ona so mnou, ale stale ma nechce... vraj je este zalubena do svojho b
Myslím si že to že sa podobáš na chalanom s ktorýmipredtým ona chodila ťa nerobí ani trochu lepším/horším - určite to takto nesmieš brať že sa na nich podobáš. Možno práve jej sa zunovali také typi a chce ,,okúsiť,, niečo nové
bozeeeeee moj....chlapi ak vam baba povie ze nie tak nie!......kriste toto neznasam ked sa chlap vtiera...a vo vsetkom suhlasi a vsetko odpusta...boze zabila by som takych..
No vidis, podobas sa na chalana, ktory ju nechal, cize je logicke ze dalsieho takeho asi chciet nebude. Ked sa na neho podobas fyzicky, vela bab rata aj, ze budes mat rovnaku povahu. Skus nejaky cas pockat, kym v nej to, co citi k jej byvalemu doznie, pokusat sa o neico skor moze len uskodit.
Podla mna by si jej mal napisat niečo...aj kamoška to skušala a zistila že aj on je do nej ...tak spolu chodia ... ale poznam aj taku kamošku ktora list napisala chalanovi ale on neodpisal...ved to skus a nehamby sa !!! držim ti ruky..
Ked ju mas rad, tak sa urcite nevzdavaj a bud trpezlivy. Ked hovoris, ze svojho byvaleho ma este stale rada, daj jej este cas, aby si usporiadala svoje city. To, ze sa podobas na jej byvalych este nic neznamena. Nikto nie je uplne rovnaky. Bud jej zatial priatelom, ktoremu moze doverovat a na ktoreho sa moze obratit. Casom sa uvidi. Tak zatial
Ahojte. Mna m priatel zbalil velmi jednoducho a predsa kreativne Dal mi cokoladovy desert a vo vnútri som nasla jeho telefonne ciselk Napisala som mu este v ten den smsku, a dalej islo vsetko ako po male. Minule som nasla podobne vide
Tak dalsi tip: Skus predstierat ze si nedosiahnutelny. Skus ignorovat trosku, nech vidi ze mas mnoho kamaratov, a mnoho dievcat ktore by si Ta chceli ziskat. Ak si toto uvedomi, a naozaj si Ta chce pre seba, tak urcite postupi dalej v hre ajk nie tak veru smola..
tak v tom máš pravdu Tati, keď chalan trošku ignoruje, tak to je pre dievča veľmi napríjemná vec, a pokúsi o všetko aby si to zmenlia. Ja som tiež našla video, ktoré by ti mohlo byť na pomoc:
aaaale nejdo o to ci sa nanho podobas, jednoducho si aj tak ina osobnost ako on a nemozes to zrovnavat v takom style.
To dievca jednoducho nevie co chce, a musis jej dat cas a hlavne ju do nicoho nenut a neotravuj ju stale lebo ju len znechutis, staci tak jedna SMSska za 2 dni, alebo nejaky nezavezny pokec o zivote a casom vycitis kedy je ten spravny cas na nu kusok pritlacit
Ono to zaberie par tyzdnov, kym ju zbalis ale ak ju mas fakt rad, a vydrzis ona sa zlomi, tomu neverim ze nie
mam jedemproblem: jedna baba sa mi strsne paci a od niektorej osoby som pocul ze sa aj ja jej pacim.no ako strtavame sa spolu no ona si ma akosi nevsima prosim poradte mi ako by som mohol uputat jej pozornost
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
ostatnym: ja za nou nedolizam, nevtieram sa jej, sak normalne sa spolu bavime...
» www.kamosi.sk/forum/index.php...
som sa zasmiala
» www.kukaj.sk/videa/3832/Prek...
pozri sa na toto, a povedz jej, že čo k nej cítiš
To dievca jednoducho nevie co chce, a musis jej dat cas a hlavne ju do nicoho nenut a neotravuj ju stale lebo ju len znechutis, staci tak jedna SMSska za 2 dni, alebo nejaky nezavezny pokec o zivote a casom vycitis kedy je ten spravny cas na nu kusok pritlacit
Ono to zaberie par tyzdnov, kym ju zbalis ale ak ju mas fakt rad, a vydrzis ona sa zlomi, tomu neverim ze nie