takze pani otazka na vas......ako oslovit uplne cudzie dievca???...napr. v autobuse....uz dlshiu dobu sa mi paci jednah olka ktoru vydavam dost casto v buse ale neviem ako ju oslovit. takze please poradte
@0 ale tak sa kriticky zhodnot ci na to mas...ako na teba reaguje okolie...ci si myslis ze by si mal u nej sancu, krasa a sympatie nie su vsetko ale vela...hlavne zozaciatku kym cloveka spoznas ta musi niecim zaujat teda aspon to si myslim ja
@6 no ta co nema v 20 frajera je bud moc spatna alebo zatrpknuta na chlapov...alebo ked nie je ani jedno rychlo sa najde niekolko potencialnych kandidatov...
ja som zas dnes cestovala s jednim peknym vo vlaku a taky chutny bol a tiez viem ze uz je minimalna sanca ze ho niekedy stretnem,ale tiez som vobec nevedela co mam povedat
ale myslim ze ked mas oslovit babu ty ako chalan tak to budes mat jednoduchsie.podla mna by bolo v pohode keby si prisadnes a zadres nieco vtipne.zasmeje sa a bude to cele take odlahsene.len viem ze v tej situacii ta aj tak asi nic nenapadne.
opytaj sa jej kolko je hodin .. len nenechaj si mobil v ruke ako sa to raz stalo niekomu..ehmm..lebo to je dosť napadne ze pytas sa kolko je hodin a mas mobil
čaw bejbe! POZRI NA MOJU SEXY HRUĎ ( vytrhnes si košelu) , tak čo? nepojdeme ku mne na byt?...aebo ti tú rajčinovú polievku uvarím priamo v tomto autobuse?
@6 to nerobia len baby Ja som robil donedávna presne to isté.. ale oplatilo sa
@0 hmh.. mne sa to už tiež pár krát stalo Ak ju stretávaš pravidelne, tak máš výhodu. Keď niekoho stretneš náhodne len raz, nemáš moc času jednať, ale takto môžeš zistiť napríklad či ti opätuje pohľad, a ak cítiš že je v tom niečo viac než len zbežné obzretie sa.. treba nazbierať kopec odvahy a skúsiť to... lebo potom si to budeš len vyčítať.
Raz som stretol v buse úžasné dievča.. usmievala sa na mňa celý čas.. a keď som sa už vyhecoval že ju oslovím musel som vystúpiť.. a pripadal som si ako pekný blb potom :/
Odvtedy sa držím zásady, najprv jednaj až potom rozmýšlaj v najhoršom ťa odmietne.. no a čo? Ale aspoň si nebudeš vyčítať čo by bolo keby A možno aj neodmietne Držím palce.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
a povedz,ze si si ju vsimol,ze cestuje castejsie...tak kam chodi,ci do skoly,alebo do prace...
a mozte pokracovat v konverzacii...
ja som toho mojho uz nasla
pripadam si ako uchylak..
napriek tomu som to dnes v lietadle spravil bola velmi atraktivna a bavila sa so mnou
ale myslim ze ked mas oslovit babu ty ako chalan tak to budes mat jednoduchsie.podla mna by bolo v pohode keby si prisadnes a zadres nieco vtipne.zasmeje sa a bude to cele take odlahsene.len viem ze v tej situacii ta aj tak asi nic nenapadne.
no skus
@0 hmh.. mne sa to už tiež pár krát stalo Ak ju stretávaš pravidelne, tak máš výhodu. Keď niekoho stretneš náhodne len raz, nemáš moc času jednať, ale takto môžeš zistiť napríklad či ti opätuje pohľad, a ak cítiš že je v tom niečo viac než len zbežné obzretie sa.. treba nazbierať kopec odvahy a skúsiť to... lebo potom si to budeš len vyčítať.
Raz som stretol v buse úžasné dievča.. usmievala sa na mňa celý čas.. a keď som sa už vyhecoval že ju oslovím musel som vystúpiť.. a pripadal som si ako pekný blb potom :/
Odvtedy sa držím zásady, najprv jednaj až potom rozmýšlaj v najhoršom ťa odmietne.. no a čo? Ale aspoň si nebudeš vyčítať čo by bolo keby A možno aj neodmietne Držím palce.