no a co ked mas 17 a nemas babu?na to mas casu.Ved casom to pride..netreba sa ponahlat..ja som mala chalana 2 a pol roka a taku skusenost mam ze uz som asi na baby.
mno ja mám 17 a chalana som mala naposledy pred piatimi rokmi....trochu mi to lezie na mozog ale keď je čo robiť ťažkú hlavu si z toho nerobím...hej pred piatimi rokmi som mala 12, ale určite to mnohý poznáte aké je to vtedy chodenie....skôr sme boli kamaráti čo si povedia "budeme frajeri"....nerob si z toho ťažkú hlavu....ako som tu už čítala láska sa nehľadá tá si ťa nájde sama...
len prosiiim ta nezacni chodit s nejakou babou len preto ze si este nemal babu .. to je ten najhorsi dovod preco by si mal chodit s nejakou babou .. ooo uz mam 17 sakra musim mat babua vezmem prvu co by chcela.. tym ublizis ne len sebe ale hlavne jej tak radsej si pockaj ... ja neveim podla mna je lepsie si pockat .. a ty mas este dost casu
a teraz cakas co? ze ti daka otvori vrata a pod vem si ma? ja mam 20 a som na tom ako ty. Bud pride alebo nepride. ked nepride tak nepride. hadam nejdem fnukat koli dakej babe nie?
Va kazdej diskusii je o tomto skoro pisane. laska si ta najde v tedy, ked to budes najmenej cakat.
Laska si ta najde vtedy, ked budes najmenej cakat... no, neviem, skor to podla mna plati pre dusevne rozpolozenie cloveka, ze nie je dychtivy po vztahu ako idiot a veci sa odohraju normalne a nie povrchne, len, aby sa stali. Ale je blbost cakat pol zivota na spasenie. Spoznaj viac novych ludi a uvidis, ci by to s nejakou bitch malo zmysel, ak hej, tak ides na vec...
kým človek psychicky nedospeje, partner mu je na nič. Dokonca by som povedala, že "na obtiaž". A ten, kto sa pýta, kedy, kde a ako príde jeho prvá láska zjavne ešte na tú lásku nie je pripravený :/
pohodickaa...mas casu...ja som sice uz mal babu a teraz nemam..ale nemozem povedat ze by mi bolo zrovna zle hoci niekedy by som radsej mal ale tak ci tak kazde ma svoje vyhody aj nevyhody...
ja osobne si myslim ze tie skore vztahy ako napr: 14stka s 20+ chalanom to nema buducnost ani vyznam to vydrzi par mesiacov a konec ...a take kde aj su priblizne rovnako vekovo ale su este taki mlady do 18 tu su vztahy naprt ..maloktory vydrzi dlhsie ...a ako ja osobne mozem kaslat take ako niektori ze kazdy druhy piatok zoznamenie a danie sa dokopy a kazdu druhu sobotu rozchod....to mozem kaslat!!!!!
ps. baby nenahnevajte sa ale do 17r neviete vobec co chcete cest vynimkam!!!
@0 - a baba sa nezhana...laska pride sama bez toho aby si sa ju snazil silou mocou najst...laska je ako motyl, cim viac ju nahanas, tym viac od teba uteka, ale ked s tym prestanes, tak raz na teba sadne aj sama...
vybehni von, vyhliadni si nejajkú peknú babu, zbal ju a máš síce reči o tom že láska si ťa nájde sú krásne ale možno to platí len tak pri babách, pri chalanoch ani nie
Díky za rady, ale potrebujem ešte niečo: v škole, v triede o ročník vyššie ako ja (občas sa k ním chodim pozrieť, mám tam totiž zopár kamošov) sa mi páči jedna baba. Ako by ste ju zbalili? Díky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Veď svet sa kvôli tomu nezrúti.
kym si mlady, tak je to len otrava... (nic v zlom)
Va kazdej diskusii je o tomto skoro pisane. laska si ta najde v tedy, ked to budes najmenej cakat.
kým človek psychicky nedospeje, partner mu je na nič. Dokonca by som povedala, že "na obtiaž". A ten, kto sa pýta, kedy, kde a ako príde jeho prvá láska zjavne ešte na tú lásku nie je pripravený :/
"Ten moment"sa niekedy dostaví
nebud nedočkavý
ja osobne si myslim ze tie skore vztahy ako napr: 14stka s 20+ chalanom to nema buducnost ani vyznam to vydrzi par mesiacov a konec ...a take kde aj su priblizne rovnako vekovo ale su este taki mlady do 18 tu su vztahy naprt ..maloktory vydrzi dlhsie ...a ako ja osobne mozem kaslat take ako niektori ze kazdy druhy piatok zoznamenie a danie sa dokopy a kazdu druhu sobotu rozchod....to mozem kaslat!!!!!
ps. baby nenahnevajte sa ale do 17r neviete vobec co chcete cest vynimkam!!!