jezis sak co riesis.. ja som strcila ruku do nohavic, neprotestoval, tak som sa k nemu posunula a proste som to skusila a zase neprotestoval, tak co je na tom take tazke prinajhorsom ta posle prec.. ked sa uz obchytkavate tak mozes
@shakur1996 začni na ústach, postupne klesaj cez krk, prsia, brucho, podbrušok, tam na chvíľku zastav a o niečo pomalšie klesaj medzi nohy, ak budeš mať pocit že ide protestovať tak jej rýchlo oblizni klitoris a prestane. a potom si tam rob čo chceš.
aha, a áno, samozrejme sa ti smejem a vysmievam že sa vôbec niečo také pýtaš a celý predošlý podstavec si predstav hovorený pohrdlivým tónom.
vohnal si mi slzy do očí som si predstavila že by sa ma nejaký chalan hento spýtal najprv úžas, úpotom rehot a facepalm.... to už tý ludia majú fakt v hlave nesraté? alebo to nerob proste keď nevieš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
"Ahoj, prosím, dnes ťa môžem vylízať?"
daj na @nietimekki -ho
aha, a áno, samozrejme sa ti smejem a vysmievam že sa vôbec niečo také pýtaš a celý predošlý podstavec si predstav hovorený pohrdlivým tónom.
Vystihol to najlepšie
Až na to že čuču nie je jedlo a nemusí ti k tomu povedať "Dobrú chuť."
Pokiaľ sa od teba nechá ošahávať, tak jej tvoje fyzično nevadí a teda bude orál len vítaný.
ja som vedel, že toto fúrum bude dobré a zábavné čítanie
vohnal si mi slzy do očí som si predstavila že by sa ma nejaký chalan hento spýtal najprv úžas, úpotom rehot a facepalm.... to už tý ludia majú fakt v hlave nesraté? alebo to nerob proste keď nevieš