Budem rad ak mi poradite ako mam spravit priatelku bez pohlavneho styku?!-ona ma 17 a ja 16! obaja chceme aby uz konecne mohla prezit orgazmus-ale nejako to nejde.este je panna.Ako jej to mam urobit?Co je najlepsie?
Dakujem vam!-ale nemusite zo mna robit zasa debila!-lebo ja som myslel , ze aka je asi najlepsia poloha alebo nieco take, viete??-akoze ked to nejde!, okik???
drahy chlapce klitoris robi zazraky...nastuduj si zensku anatomiu...najdi jej bo G a trenuj...len si musis vsimat jej telo...ako reaguje pri akom pohybe....hmmm poloha co ja vim...dajme tomu bud na nej bozkavaj ju...jednou rukou sa hraj s klitorisom a druhou stymuluj bradavky....alebo jej ich vysucaj to tiez zabera..(ked sa jej zacnu stahovat prsia je to dobre znamenie )najdi erotogenne zony...holky maju citlivy krk pod usami je to dost v poho... ked ma nieco napadne...dopisem...inak pobehaj nejake fora a stiahni si nejke knizky so sexualnou tematikou...aj tak sa da vzdelavat...
22. Nika42: v ramci predohry mozno, ale ze by ju tym spravil?! mas taku skusenost? ...to by musel byt radioamater s takym citom, aby na tranzistoraku naladil Tokio.
ludkovia potrebujem pomoc,,cem sa opytat len...kedy bude moja priatelka spravena?ked ju cem spravit co mam roobit a ako zistim ze som ju spravil?prosim pomoste
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
no jak uz tu bolo uvedene.. pouzi koncatiny a usta
lol to uz co je?
ale ono sa koncatiny povazuju aj ruky
kolenom bezne
(nerobim si srandu)
to koleno skus, to sa da
Ako spravit partnerku bez dotykania a stymulacie vaginy a klitorisu. Ked baby viete na to odpoved napiste mi TS celkom by ma to zaujimalo
A ja už asi tuším odpoveď