zmeň si pohlavie...heh to sa nedá zistiť, či len ťažko...ale raz som to zistil tak, že sa mi v kuse pozerala do očí a usmievala sa na mňa, ale na to by už prišiel každý debil keď to bolo také zrejmé
no niekedy je to komlikované..najhoršie je, keď sa snažíš naviazať kontak a ta osoba nic.--a potom zistis, ze sa tej osobe pacis, ale hanbi sa..takych ludi by som zakillovala
skus sa s nou rozpravat a zistiti to..ale pozor, niektore baby su take mile děfky ..takze ked si ymslis, ze ta chce..ta pica sa rozplace, ze chce byt iba kamoska...
jeden z nepriamych znakov je ked sa ti baba smeje na trapnych vtipoch ktore ani nie su vtipne bud je no ,,dost´´ spolocensky unavena holka ci ma v sebe ine sajrajty alebo ta proste chce teraz neviem ci si lezbicka alebo mas zle nastavene pohlavie lebo v tom ako sa prejavi ze baba chce babu je asi troska rozdiel a stym nemam dake skusenosti
ale ber to tak ked pojdes za nou a povies jej to, mozes sa len strapnit a to sa stava chlalanom dost casto a prijmaju to lahsie ako baby ktore skoro nik neodmieta
ako tuto nado mnou povedal kolega, nepriamy znak je smiech na tvojich vtipoch. a vôbec reagovanie na všetko čo urobíš. alebo pri rozhovore sa ťa dotýka vždy keď môže.
Prečo potrebuješ pomoc cez takéto fóra? Keď ťa chce, zistíš to, keď ju chceš a chceš vedieť ako si na tom, opýtaj sa, len sa neunáhli... Je to u každého inak, myslím že takéto fóra človeku zamotajú hlavu blbosťami a nevie rozhodovať sám... Ako sa spieva v jednej piesni, poraď si sám...
prosim vas,ako mam zistit ci ma dievca chce???a to nevadi ze je starsi o 1-2roky..ci???ani raz somnou nerozpravala ale ako kedy sa po mne diva prosim vas poradte mi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
skus sa s nou rozpravat a zistiti to..ale pozor, niektore baby su take mile děfky ..takze ked si ymslis, ze ta chce..ta pica sa rozplace, ze chce byt iba kamoska...
tak bud chod na to priamo...alebo neviem...
ale ber to tak ked pojdes za nou a povies jej to, mozes sa len strapnit a to sa stava chlalanom dost casto a prijmaju to lahsie ako baby ktore skoro nik neodmieta