LOL a 10krát povie, že to len zo srandy hej, keď sa nudím, ako prvé mi napadne, vypytovať sa báb po nete, ako sa robia, najnormálnejšia téma na svete....inak, čo si čakala, že tu budú za odpovede?
fu vela vás to tu dokonale vystihlo volakedy dávno som aj ja písala " w" ( s toho som už vyrastla , hadam aj ona raz ) . ale ked som si to pár krát prečitala neskor .. ma skoro drblo ved to sa ani čitáť nedá.. a ty že máš 15 ?.. naozaj mala by si sa najprv naučiť písať až potom sa vypytovať na taketo veci a vobec to chceš byť zaujimavá ?.. je milion stránok určených nato.. WTF?! masturbácia .. a ani sa nečudujem že nemáš chalana ked si taka tupá ... podla čitania
nasliním dva prsty a.... strčím do zástrčky. čiže tak klasicky
ale inak ľudia ja sa vám čudujem.. stačí tu byť zaregistrovaný pol dňa, aby človek videl, že sa tu do hocikoho za hocičo pustia ako supy. ešte založiť hento..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
fuj ja to nikdy nepochopím čo má z toho baba šak to je kravina...keď to robí chalan tak dobre ale baba?
zamysli sa preco ta 13tka mala ovela viac chalanov:
ALEBO je hrozne pekna a mudra -> pritahuje vsetkych
ALEBO je aspon pekna ale vymleta -> pritahuje primitivov
ALEBO je aspon mudra a mila ale skareda -> pritahuje inteligentov
lenze ked si sprosta (usudzujem z pisania) a skareda (lebo inak by si asi mala fotku) tak koho asi pritiahnes?
btw. nic v zlom.
moj nazor..
ak si myslim zle, skus sa prezentovat inak
By the way @bajjjka555 ty si buď nechutný fejk, alebo TAK STRAŠNE PRIJEBANÁ, až to bolí..
5 min práca, nedal som si záležať
A navyše budeš mať chlpaté dlane.
ale inak ľudia ja sa vám čudujem.. stačí tu byť zaregistrovaný pol dňa, aby človek videl, že sa tu do hocikoho za hocičo pustia ako supy. ešte založiť hento..