čafte stuck_out_tongue:LS ako môžem prispieť do BIRDZ svojimi povedzme textami, alebo ako by som sa mohol zapojiť do tvorby BIRDZ? Nejakými článkami, reportážami atď???
mas dve moznosti:1:budes sa ucit na same jednotky dostanes stipko pojdes studovat na harvard novinarstinu zacnes na volnej nohe budes sa cpat do riti svojmu sefovi pojdes stale vyzsie a vyzsie az sa dostanes az budes natolko kvalifikovany ze sa mozes stat jednim s tvorcov birdz! 2:napises na mail bizdu svoj clanok,pribeh,reportaz
A BIRDZ ti odpise, ale niekedy to trva strasne dlho, lebo napr. teraz ma caka par tisic mailov, ktore mi prisli za ostatne tri tyzdne a nestihal som sa im venovat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
1. ale nech to je nieco originalne (cize nove clanky,ktore neboli predtym zverejnene nikde inde)
2. nech je to pre mladych ludi (cize ziadna politika a velmi odborne veci
3. najlepsie ak by to bolo nieco zabavnejsie (napr. zabavny pribeh zo skoly,zozivota, ale nie je to podmienkou, nemusi to byt zabavne)