čaute .... už dlhšiu dobu mám problem s váhou, pri mojich 173cm je 50 kíl strašne málo ... doktorka mi napichala B12-ky a nepomohlo, brala som aj tabletky(železo) a tiež nič, sice som po tom žrala jak najata ale na mne to nebolo vydno ani len kuuuštičo
ked tvoje telo nechce pribrat, asi to nebude až taký problém(pokial nemáš žiadne vážne porblemy so štitnou žlažou a podobne)..možno máš len dobrý metabolizmus, ja by som to neriešila..
kasli na to, vekom priberies. hlavne to neries, cim viac to budes riesit, tym horsie to pojde. aj ja som mala ten isty problem a teraz sa snazim schudnut. ale mozes skusit Ensure plus.
@ibabel jednoduche......odteraz tu zacnes travit vac casu (ako vseobecne za kompom) ...zacnes zrat..zrat,.....zrat...a ked si uz plna aj tak zer dalej...a menej pohybu...omnoho...cize vydas menej energie prijmes viacej a ta sa ty udrzi v tele v podobe hmoty ako tuk alebo sval...ide o to co jes,kedy atd..nic vac k tomu netreba..
božeeeeee, byť tebooou, žrala by som všetko čo mi chutí, narvala by som sa do nepríčetnostiiii.... choď každý deň do Jedz, koľko vládzete a riadne sa tam naprac, láduj čokolády....
@dandybrendy každý deň som tam už som tak užastne zlenivela pri tolkom prežierani že by mi neverili ľudia
@vlcica1989 tak to maš ešte horšie :/ aspoň vieš ake to je ... ale furt lepšie jak obezita ... s tou by som sa nepohla ani zo stoličky nieto ešte cvičiť
@ibabel tak tomuto nerozumiem, ved ked mozes zrat cokolvek a nepriberas tj zrejme sa ani tak lahko neprezeries, cize mas dost energie napriek tomu nevladzes behat ?
priateľ keď cvičil tak si dával na pribratie Gainer, skús si to pozháňať, dáva sa to pred cvičením ale vraj keď cvičiť nebudeš tak priberieš normálne tuk
@ibabel že ale myslím, že ty si tiež trafená keď si myslíš že 50 je málo ako nie žeby som bol za chudučké baby to ani zďaleka ale niektoré plačú a ty máš len 50 a nie si spokojná
@patricino chcem začať robiť niečo pre to aby sa to zmenilo ak mi ukážeš aspoň jednu babu ktora je spokojná zo svojou váhou tak to budem prekvapená ...
@patricino ja mam dôvod na pribratie som da sa povedať nezdravo chudá je tročku rozdiel ak chce schudnuť baba ktora ma nadvahu , tiež ma k tomu dôvod ... chce sa cítiť lepšie,zdravšie, priťažlivejšie pre chalanov .... zakomplexovanosť je vtedy ak dievča ktore ma postavu akurat začne mať sproste myšlienky o tom že je tučná .... skus sa to naučiť rozlíšiť ...
tak sa daj na modeling,, ak chceš fakt pribrať tak nestačí len veľa jesť musíš ísť na to aj psychycky a napriklad si vsugerovať že každý deň priberáš a tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
@najivna tebe sa to možno nezda ale je to tak
no na 2. strane - si vo vyvoji, dive hormony robia svoje
ale nie (tralala)
tam môže byť genetický predpoklad, choroba, nezdravý životný štýl, nechaj to na lekára, alebo od 15 r. začni trochu posilňovať...
@vlcica1989 tak to maš ešte horšie :/ aspoň vieš ake to je ... ale furt lepšie jak obezita ... s tou by som sa nepohla ani zo stoličky nieto ešte cvičiť
mam kamaratku, co ma cez 176 cm a vazi 47 kil...
-.- toto fakt nechapem
no k doktorovi by som asi zbehol
Ser na tuk , kokos budes jest nezdrave sracky a bude cholesterol
jedz tak, aby si sa cítila dobre, zdravo alebo ako sa to chceš cítiť