Čawte babenky. Potrebujem poradiť ako zbaliť dievča, alebo aspoň ako jej dať najavo, že o ňu mám záujem. Čo osobne najviac platí na vás? Možno sa to nezdá, ale stále nemám dosť skúseností Ďakujem za názory.
zisti si, čo má rada, nejakú hmotnú vec... keď pôjde okolo, túto vec hoď nenápadne na zem, ona sa obzrie, čo to je, zohne sa po to, a v tom okamihu vezmeš vrece, hodíš ho na ňu a pevne zaviažeš. Teraz je len na tebe, či ti bude stačiť takéto balenie, alebo si ju dáš do veľkého batoha, aby sa ti lepšie niesla a hurá s ňou takto zbalenou na cesty!
hlavne ide oto ci sa snou poznas .. ak ano tak ju zavolaj von lebo obvykla priatelstvom vsetko zacina ...
ak ju nepoznas, a len si nahodne stretla nejaku holku niekde v bare tak sa s nou daj nenapadne do reci .. ocny kontakt, potom mozes ist zanou ak pojde napr. na toaletu a prehodit par viet .. ak bude mat zaujem tak suii vymenite kontakt ..
.. hlavne bud "svoja" lebo to plati takmer na vsetky
@bubuschka my nenormálny heteráci ti asi nepomôžeme možno azet/miestnost/lesbicky? ale veď ty sama si dievča, ty najlepšie vieš čo máš rada. Tak načo sa tu hráš na nevediacu? Zbytočne ich oberáš o čas, a seba o nervy . (alebo naopak?)
@sion No prepáč, nevedela som, že sem chodia len heteráci...vyššie som poprosila o názor rovnako orientované dievčatá. Vôbec sa zapájať nemusíš, ak ťa oberám o čas aj o nervy. Choď radšej reagovať svojim 15ročným kamoškám na to, čo si obliecť na prvé rande a tak...Ja mám napríklad veľký problém osloviť dievča, aj keď viem, že je tiež lesbička, je mi jasné, že ty také problémy nemáš.
@bubuschka tym celym čo ti vyznelo očividne negativne som ti chcela naznačiť (nesuhlasim s tym ale čo sa da robiť, pomoct sa da vždy) že tu ti sotva niekto pomože a zbytočne ťa budu uražať
@empty6361 nie nezbalil ... len mi to prišlo vtipné... nikde som nenapísal že to ćo si tam napísala je blbosť, takže som sa nijako nesnažil znevážiť tvoj názor ani nič podobné tj. nepochopila si ako som to myslel ale aj tak sorry ak som ťa urazil
Síce Ti poradiť neviem, kedže aj ja mám taký istý problém, ale ak si na facebooku, tak si daj medzi priateľov Ceské a Slovenské LaBi alebo si nájdi skupinu GAY, LESBA, BISEXUÁL = normální člověk Tam Ti stopercentne poradia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Tak najprv si zisti,či je tiež tak orientovana,nie aby potom nastalo nedorozumenie.
a zbal ju tak ako by sa to pacilo tebe. si myslim,ze by to mohlo fungovat.
zisti si, čo má rada, nejakú hmotnú vec... keď pôjde okolo, túto vec hoď nenápadne na zem, ona sa obzrie, čo to je, zohne sa po to, a v tom okamihu vezmeš vrece, hodíš ho na ňu a pevne zaviažeš. Teraz je len na tebe, či ti bude stačiť takéto balenie, alebo si ju dáš do veľkého batoha, aby sa ti lepšie niesla a hurá s ňou takto zbalenou na cesty!
hlavne ide oto ci sa snou poznas .. ak ano tak ju zavolaj von lebo obvykla priatelstvom vsetko zacina ...
ak ju nepoznas, a len si nahodne stretla nejaku holku niekde v bare tak sa s nou daj nenapadne do reci .. ocny kontakt, potom mozes ist zanou ak pojde napr. na toaletu a prehodit par viet .. ak bude mat zaujem tak suii vymenite kontakt ..
.. hlavne bud "svoja" lebo to plati takmer na vsetky
-Nie/Áno (to je úplne jedno). Prečo?
"Pretože to, čo medzi nami cítim, je neuveriteľné."
vidim ze ty si asi zbalil tolko dievcat jak nikto iny .. nepozatavujem sa nad tym
Síce Ti poradiť neviem, kedže aj ja mám taký istý problém, ale ak si na facebooku, tak si daj medzi priateľov Ceské a Slovenské LaBi alebo si nájdi skupinu GAY, LESBA, BISEXUÁL = normální člověk Tam Ti stopercentne poradia
nie neurazil .. vravim to lebo to funguje a mam to odskusane