Neviem co sa to somnou deje ale niekedy mam pocit ako by som potom velmi tuzila.Bojim sa toho ze by som mohla otehotniet a to by som nechcela.Mam s kym ale nieviem kde lebo majo rodina(cela) mi ho zakazuje a hovoria ze mam na chalanou ete cas... Ja sa bez
moj nazor je,ze mas pockat,moze sa ti zdat,ze ti to vsetci omielaju dokola a je to len fraza.Ked das vsetko chalanovi v tomto veku,co potom chces dat tomu,ktoreho budes lubit neskor?
Mozete mat super vztah,ale nemusite hned mat sex.
Pockaj si aspon kym budes mat viac a predpisu ti tabletky.
Cakat sa oplati,povie ti to kazdy Potom to az stoji za to
Mas cas, fyzicky si uz na sex mozno zrela, ale po dusevnej stranke este nie. Pockaj a uvidis, ci to ten chalanisko mysli s tebou vazne... ak ano, tak pocka aj on. Ak nevies, ci si pripravena, tak este nie si. Ak si uz myslis ze si, tak tiez este nie si. Nemas sa kam ponahlat.
na vek sa neda srat... si este velmi mlada. Ja som o to prisiel v 17, a keby som nebol pako, tak by som bol este stale panic... neviem preco sa do toho hrniete.... ci silnou mocou chces zo seba urobit kurvu?
POsluchni rodicov. Si dost malda a potom to mozes neskor olutovat. lebo lasky v tomto veku rychlo vyprchaju a odchadzaju a proichadzaju zasa nove. A to sa mienis trtkat s kazdym s kym budes chodit? POckaj si na vstah ktory ti da viac a na ktory budes maj aj paricny - spravny vek.
Ludia nepomozete jej tym ze ma pocuvat svojich rodicov. Akonahle citi k chlapovi pritazlivost uz s tym nepohne ani par volov. Moja rada na teba je. Aj ked to chces pockaj kym zacne s tym on a potom povec ze nech este mesiac (lub. casova doba) pocka. Ak sa na teba vysere aspon vies co bol zac. Ale ano pocuvaj svoju rodinu
heh,ale šak si to kuštik premysli booode moja...ja hapem,že ceš radu ale tak najlepšia rada je ette počkaať...minimalne 2 rocky... a samoška aj viac ...loool
sex a v tvojom veku? to nemyslis vazne, sak ak sa volaco posere tak toho chalana zavru, jednoznacne pockaj aspon do 15 a fakt dbaj na ochranu, poznam uz sest dievcat ktore rodili v 16 a dalsie dve ktore su v tom, takze sa to neoplati uponahlat...
a kolko mas rokov??13..a to preco to chces tak skoro?? moja tvoja rodina ti chce dobre,,,ale chalana ti nikto nemoze zakazat..ale...na ten sex mas fakt ete cas...sorry...
No v 13tich som asi bola uplne niekde inde ako su dnesne decka...vies moja, urcite nevies, co milovanie vsetko obnasa. to nie je len nejaka telesna "tuzba". A ano, otehotniet mozes celkom lahko, pretoze v 13tich ti tabletky nepredpisu (vies co su tabletky?) a kondom ako ochrana - no nic moc.
ale vlastne, moze mi to byt jedno. Ked chces - sexuj. Ale na 99% si myslim, ze raz pride cas, kedy to budes kurva lutovat.
moja malinka sak si este pod zakonom, a kolko rokov ma ten tvoj priatel? ze si trufate takto pokusat?
KAVOVAR presne mas pravdu, dnesna generacia 12-13 rocnych ej hrozna, ja v ich veku som po sidlisku behala a hravali sme sa a kecali do noci a nie aby sme sexovali...
ked ta lubi pocka,,,ked nahodu otehoties pojde do basy,,,to chces???pockaj si do 15-sky,,,ale aj tak ja by som ec epockala na chalana ktoreho budes moc lubit a nebude to len preto aby to bolo ale bude to z lasky a potom si uvedomis ze sme tu mali pravdu bo ked pockas potom to bude krajsie,,,tomu ver
ty anca nedorobena,sak ty este sama nevies,co chces...vies co to znamena??ze si decko!
to je strasne...spoznaju ze chalan ma medzi nohami pipik a baba muslicku,ze pipik sa picha do muslicky...to je asi vsetko co o tom vedia a uz to chce jebat....
ako uz niekto vyssie spomenul - sex nie je len telesna tuzba..ale hraju v nom city a emocie...
sprav to až ked si budeš úplne istá že to chceš dovtedy nerieš... potom to nebudeš lutovať keď budeš presvedčená o tom že si to fakt chcela... môj názor....
moré Iduska bars si jej pomohlá ...oná nemožé zato že ty si sa hrala z babikami ked si mala 15 !!..oná od tebá chce radu a ne kk*inu počuť !!..je pravdá že v 15 rokoch myslieť na seX není bárz dobré ále každého to určíte láka vyskúšať to...neradím ti aby si sa hned z ním vyspala...počkáj ešte !...určíte ťá to bude pokúšať ále spomeň si že su v tom velké riziká !!...radiť sa v tejto vecí neoplatí tu musííš použíť vlastný rozum !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Mozete mat super vztah,ale nemusite hned mat sex.
Pockaj si aspon kym budes mat viac a predpisu ti tabletky.
Cakat sa oplati,povie ti to kazdy Potom to az stoji za to
ale vlastne, moze mi to byt jedno. Ked chces - sexuj. Ale na 99% si myslim, ze raz pride cas, kedy to budes kurva lutovat.
KAVOVAR presne mas pravdu, dnesna generacia 12-13 rocnych ej hrozna, ja v ich veku som po sidlisku behala a hravali sme sa a kecali do noci a nie aby sme sexovali...
to je strasne...spoznaju ze chalan ma medzi nohami pipik a baba muslicku,ze pipik sa picha do muslicky...to je asi vsetko co o tom vedia a uz to chce jebat....
ako uz niekto vyssie spomenul - sex nie je len telesna tuzba..ale hraju v nom city a emocie...