Chodím sem veľmi málo, moc sa tu nevyznám ale vidím že to tu celkom žije. A vyzerá to tak že sa tu nenachádza veľa ľudí z klanu Pokec ..Ako tu mám spoznať ľudí a nadviazať kontakty??
@hluzar pokec mozno nenavidia ale polovica z nich tam je ja som si tam pisala uz asi s 5 birdzakmi a mnohi aj priznali ze tam su, ale podla mna na tom nic nie je
A napríklad ja sem nechodím kvôli nadväzovaniu kontaktov, skôr pre odreagovanie na fóre, písanie a čítanie statusov, niekedy blogov, úpravu webky... A spoznala som tu už strašne veľa super ľudí, problém je že mne sa nechce cez net si písať, takže tie kontakty ďalej nerozvíjam... Ale je to veľmi ľahké, podľa mňa určite prirodzenejšie ako na weboch typu pokec.
No jasne na pokeci nič nieje, som tam aj ja zaregistrovaný aj keď tam už roky nechodím. Len na pokeci je najhoršie to, že 90% ľudí čo tam chodí sú buď nadržaní chlapi ktorí hľadajú sex, 7 ročné deti ktoré majú vek v profile 15+ a mládež ktorá neovláda základy gramatiky, v každom slove sa používa Q, W, X a pod...
Ach, prvých niekoľko komentov tak krásne podporuje nadšenie zoznámiť sa
Ľudí asi väčšinou spoznávaš tak, že vlastne ani nevieš, ako k tomu došlo. Chodíš sem, interaguješ s ľuďmi, s niektorými si utkviete v pamäti, budete na seba častejšie narážať, komentovať si veci, proste sa nájdete. Ak to chceš urýchliť, buď viac aktívny.
Keď tu chceš nejako cielene spoznať, tak si na zlej adrese podľa mňa.
Ja neviem, poznám pár ľudí osobne, ale nikdy to nebolo tak, že by som si tu prebiehal fotky a hľadal pekné baby alebo čo... proste sme mali nejakú spoločnú tému vo fóre, alebo sme sa zakecali pri komentovaní fotiek a tak... a potom proste písali, to je všetko. Ja som tu neni preto, aby som si hľadal kamarátov, ale keď nájdem, nebránim sa
cez ludi, ktorych uz poznam ako byva priatelia maju priatelov cast mojho friendlistu som nespoznala na birdzi ale niekolko vynimocnych ludi som stretla prave tu a nic nasilne, komentovanim fora, ich blogov ci stavov .. a ak tam boli sympatie, skratka sme si zacali pisat mimo birdzu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
Mas pravdu je tu velmi vela ludi z pokecu, ja na to narazaom uz dlho
Ale oficialne tu pokec vsetci nenavidia Taka mensia rada do buducna.
Mna stve to pokrytectvo.... nebudem na nikoho bonzovat, ale viem co viem a je mi z toho na grc.
...teraz nehovorim len o birdzakoch na pokeci , pokrytectvo je vsadepritomne
A napríklad ja sem nechodím kvôli nadväzovaniu kontaktov, skôr pre odreagovanie na fóre, písanie a čítanie statusov, niekedy blogov, úpravu webky... A spoznala som tu už strašne veľa super ľudí, problém je že mne sa nechce cez net si písať, takže tie kontakty ďalej nerozvíjam... Ale je to veľmi ľahké, podľa mňa určite prirodzenejšie ako na weboch typu pokec.
no dobre klamala som, jedného si pamätám, ale len jedného!
co ma postreh spolocne s odporucanim ?
@fxx hej, nemôže,preto sme všetci registrovaní na azete
Ale @h8u mi dnes vyčarovala úsmev na tvári
..kvak..
Ľudí asi väčšinou spoznávaš tak, že vlastne ani nevieš, ako k tomu došlo. Chodíš sem, interaguješ s ľuďmi, s niektorými si utkviete v pamäti, budete na seba častejšie narážať, komentovať si veci, proste sa nájdete. Ak to chceš urýchliť, buď viac aktívny.
Ja neviem, poznám pár ľudí osobne, ale nikdy to nebolo tak, že by som si tu prebiehal fotky a hľadal pekné baby alebo čo... proste sme mali nejakú spoločnú tému vo fóre, alebo sme sa zakecali pri komentovaní fotiek a tak... a potom proste písali, to je všetko. Ja som tu neni preto, aby som si hľadal kamarátov, ale keď nájdem, nebránim sa
(ako sa mas?)
@hnisavica tak obe su na birdzi, ale podla mna nie extremne zname ☺
whaaat? minimálne 3 ľudia ti môžu potvrdiť moju existenciu
(ale vlastne môj pôvodný zámer bol navždy budiť dojem imaginárnej luc.ky... )
možno si ma videl, iba si ma nespoznal... vraj sa nepodobám na svoje fotky
proste máš blbý tajming