@saker A čo keď mám 16 rokov takže keď sa nejaky 15 ročný výmet pýta na nete ako jebať, tak samozrejme ja za to že mám 16 tak s ním musím súhlasiť, pretože musím byť "kúl" a momentále je teraz "kúl" jebať všetkých naokolo najlepšie v čo najmenšom veku. Hádžeš všetkých do jedného vreca zrejme.
boze aj ja mam 15 a mam 16 rocneho chalana, normalne sa o tom vieme porozpravat a vieme ze mame este cas... co ta to zabije ked pockas??? preboha aj mna sa "kamarati" na kazdom kroku pytaju:"uz ste kmasali?" a ja odpoviem normalne ze nie...a co??? a to chces robit len preto ze sa ti niekto podobne posmieva, tak sa kasli na nich... to je uplne normalne ze 13 rocne deti sa ta taketo veci opytaju alebo sa chvalia a ty sa citis byt medzi nimi odstrceny...ale preco??? skor oni by sa mali hambit...pretoze ani nevedia co robia.... ty len pockaj... myslim ze ta to nezabije... mladost sa nekonci 18... prave vtedy sa zacina
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
boze, logika, to proste pride prirodzene
Vložte A do B.
V tom prípade bude najlepšie: ,,Filoména, mal som s tebou sex."
@narazuvzdornaa
2.nafúkaj
3. ďalej si už poraď sám
ách, vravím, že sa tu ohrádzaš vekom tak hovorím že od neho moc rozdiel nemáš, nehovorím nič o tvojom názore, utri si čelo . potíš ******