cawusky birdzaci..... lepsie povedane birdzacky=DD.........nveiete mi poradit ako mam naucit mojho chalana bozkavat.........on je fakt super.........len pri francuzacikovi nejako rychlo pouziva en svoj jazycek..........=DDD
wuaaa.......taq vy ste iny rychly myslela som ze mi nikto neporadi ....inak tie rady o odrezani.....ahha.......taqa tvrda zasa niesom ale diky moc mozno raz vyskusa =DDD
kedže sa už bozkávate a vieš, že jeho jazyk je moc rýchly tak aj ty máš jazyk a jazykom sa dajú robiť aj iné veci ako bozkávať, napr dobrý nápad je rozprávať, tak čo tak ho to skusiť naučiť tak že mu to jednoducho povieš a nečakať zazraky, že ho to nauči niekto iny lebo tipujem, že to by sa ti nepačilo
kokooos tá dnešná mládeŠ Wôbec neoWláda gramatYku ...
cawusky birdzaci..... lepsie povedane birdzacky.........nveiete mi poradit ako mam naucit mojho chalana bozkavat.........on je fakt super.........len pri francuzacikovi nejako rychlo pouziva en svoj jazycek..........
cawusky on je fakt super !!!!!!!! francuzacik a možno sa ti to zdá rýchlo, lebo ty si zas pomalá
@greenka a čo ak sa on bozkáva dobre a ty zle a si pomalá? a btw. máš 13! je to podľa mňa skoro na vzťah a bozkávanie. výnimka potvrdzuje pravidlo, ale myslím si, že ešte nemáte žiadnu zodpovednosť sami za seba, preto by ste mali sedieť doma a hrať sa na počítači.
(kam speje táto mládež? keď ja som začínala s chalanmi a s návykovými látkami, tak naraz so mnou začínali aj všetci o rok, dva... päť mladší! to sa mi nepáči)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
alebo mu to naznac posunkovou recou, kedze povedat to asi nevies...
zahradka kde rastie kinder cokolada
preco?
cawusky birdzaci..... lepsie povedane birdzacky.........nveiete mi poradit ako mam naucit mojho chalana bozkavat.........on je fakt super.........len pri francuzacikovi nejako rychlo pouziva en svoj jazycek..........
cawusky on je fakt super !!!!!!!! francuzacik a možno sa ti to zdá rýchlo, lebo ty si zas pomalá
» dictionary.reference.com/browse/kinderga...
» www.merriam-webster.com/dictionary/kind...
(kam speje táto mládež? keď ja som začínala s chalanmi a s návykovými látkami, tak naraz so mnou začínali aj všetci o rok, dva... päť mladší! to sa mi nepáči)
dobre, rada: povedz mu to.