@narazuvzdornaa , ze tu sa asi jenda o nejaky specificky nazov, ze to nema byt asi take obycajne, ale proste nieco vymakane .. tazko slovami opisat moje pocity ... pokial som to teda zas zle nepochopil
@deathstar@narazuvzdornaa podľa všetkého to má byť názov pre ďalšiu funkciu. proste, keď si niekoho nechcete pridať medzi priateľov, lebo nekomunikujete spolu a je vám to proste blbé, ale zároveň by ste radi sledovali jeho činnosť, aby vám neušli jeho fotky/články a tak. tak si ho pridáte do zoznamu týchto ľudí, pre ktorý sa snaží nájsť tomáš názov
Najviac sa mi páči "Hrdinovia" ako názov, ale zas to nevystihuje presne vzťah fanúšikovský... Takže "moje idoly" sa mi viac páči lebo to sa viac hodí...
Jediné, čo ma napadá, sú Modly, resp. BIRDZmodly Inteligentné, hmm...
Ale ocenila by som to hlavne pri blogoch, v záplave skopírovaných vtákovín, gramatických okienok, pochabých básničiek a emocionálnych výlevov sa mi strácajú blogy od užívateľov, ktorých rada čítam.
Keďže "fans" znamená fanúšikovia tak sa asi nehodí aby sa stránka, kde sú ľudia ktorým mám byť ja fanúšik, tak volala v tom prípade by tam museli byť zobrazení tí ktorí sú fanúšikmi mne
@jessiqa nie to je niečo iné. Ak by som robil to čo je na Facebooku - fanpages - tak by som robil fankluby, kde by si sa mohol stať členom.
Títo fanúšikovia bude niečo ako dnešní kamaráti na BIRDZi, proste ľudia ktorí ťa zaujali - napr. obľúbení bloggeri, obľúbení videobloggeri a podobne...
Fanúšik na Facebooku a fanúšik na BIRDZ bude niečo úplne odlišné...
kde si clovek moze zaradit nie len uzivatela, ale aj diskusiu, anketu, blog, fotku atd....??
konecne by tu bolo aj nieco uzitocne...
btw. ak si dobre spominam, uz som to raz navrhoval, dokonca vo vlastnej diskusii a ty @tomas si sa dušoval, ze mas rovnaky napad.. uz to bolo tusim aj pred viac ako rokom...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
"interesant list" ?
Ešte dáke nápady?
Jediné, čo ma napadá, sú Modly, resp. BIRDZmodly Inteligentné, hmm...
Ale ocenila by som to hlavne pri blogoch, v záplave skopírovaných vtákovín, gramatických okienok, pochabých básničiek a emocionálnych výlevov sa mi strácajú blogy od užívateľov, ktorých rada čítam.
ja by som si ich chcela dávať do nejakého "must see" zoznamu.
ono je škoda, že slovenčina nie je na niečo takéto uspôsobená
@hnisavica
Angličania
My stars..
My favourites..
Neviem, či to tu bolo, nechce sa mi čítať, takže ak som sa po niekom zopakovala, ospravedlňujem sa..
Títo fanúšikovia bude niečo ako dnešní kamaráti na BIRDZi, proste ľudia ktorí ťa zaujali - napr. obľúbení bloggeri, obľúbení videobloggeri a podobne...
Fanúšik na Facebooku a fanúšik na BIRDZ bude niečo úplne odlišné...
kde si clovek moze zaradit nie len uzivatela, ale aj diskusiu, anketu, blog, fotku atd....??
konecne by tu bolo aj nieco uzitocne...
btw. ak si dobre spominam, uz som to raz navrhoval, dokonca vo vlastnej diskusii a ty @tomas si sa dušoval, ze mas rovnaky napad.. uz to bolo tusim aj pred viac ako rokom...