tych co su uplne normalni ludia jednoducho gay.. alebo homosexual..
ale takych typu rochniak ktori rozpravaju akoby boli vykastrovany, maju hnedu pokozku a blond vlasy (co je ale hroozne nenapadne) a proste ruz na hube a tak tak to voalm buzici
gay...alebo buzna, keď sú to takí tí, čo sa nechutne dorábajú....voči gayom mám kladný postoj, mám medzi nimi pár kamarátov, ale také tie preafektované kreatúry, ktoré človek môže nazvať len buzna, tie ma desia...
@imosk : asi áno, ja som Rochniaka videla vlastne len na fotkách, neviem nakoľo je afektovaný
ale dobrý príklad je hentoten, čo bol v takej tej otravnej súťaži čo chodila v telke, to kam sa telefonovalo a trvalo to gazilión rokov kým vôbec niekomu dovolili odpovedať
clovek co si da do oblubenich krajin svedsko,finsko a island, co su jedne z najtolerantnejsich krajin, a doticny ma vyjadrovanie ako..............skoda slov.
zle som to napisal, ale snad podstata pochopena......ja nikdy nepochopim ludiii, co maju radii krajiny ako svedsko,island a podobne, ale pritom maju sposoby ako z rumunska.
fuu to su jake inteligentne pomenovania klobuk dole ludia alebo neludia ? su to normalny ludia to ze je niekto gay lezba ci bi je to jeho vec a takymto ludom hovorim po mene a nehadzem ich do nazvu ako hore uvadza anketa
Ach jaj homfóbny štát
Mne títo ludia nevadia a mam vela kamarátov rovnako orientovaných a su úplne normálny a ba ani to neni na nich vidieť. Ako ok su aj take "točky" "buzny" hej ale to je vysoký level: preafektovanosť, zženštilosť a pod...
nemam rada ludi ktory strasne opovrhuju homosexualmi..ja to velmi potporujem..a nemam voci tomu vobec ziadny problem.....ako..neviem co vam spravili....je velmi zaujimave ze chlapy ked vidia jak sa oblizuju dve zenske tak su z toho pici uplne iduich pojebat..ale ked dvaja chlapy tak je to nechutne...a pritom je to to iste...preco odcudzovat ludi, za nieco taketo..co by ste spravili keby za vami pride vase dieta a povie..som gay som lezbicka?...tiez by ste povedali ze je psychicky naruseny?...
podla mna sa gayovia a lezbicky nemaju za co hambit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
začína sa mi páčiť tvoje správanie vo fórach
ale takych typu rochniak ktori rozpravaju akoby boli vykastrovany, maju hnedu pokozku a blond vlasy (co je ale hroozne nenapadne) a proste ruz na hube a tak tak to voalm buzici
to je verejné tajomstvo, ale dá sa na to prísť...
nie si trochu nepriateľky naladený???:d:d:d:d
nie si nejak nepriateľsky naladený?:d:d.d:d
ale dobrý príklad je hentoten, čo bol v takej tej otravnej súťaži čo chodila v telke, to kam sa telefonovalo a trvalo to gazilión rokov kým vôbec niekomu dovolili odpovedať
-Hetero,Hetero,Hetero Normalny clovek ako ja-hetero
Hetero , hetero , hetero vobyčejnej člověk ako já , hetero !
požité vo vete:
"Vojto a ty si gáj?"
teploš, buzna, buzík, buzerant alebo dúhovaný, prihriaty, priteplený...
a keby... nie nespláchnem ho, len sa ho zrieknem... ako v Obchodníkovi so smrťou zahlásim "ja už nemám syna".
Ale to sa NIKDY nestane !!!
Ach jaj homfóbny štát
Mne títo ludia nevadia a mam vela kamarátov rovnako orientovaných a su úplne normálny a ba ani to neni na nich vidieť. Ako ok su aj take "točky" "buzny" hej ale to je vysoký level: preafektovanosť, zženštilosť a pod...
t
podla mna sa gayovia a lezbicky nemaju za co hambit