rano si ich vacsinou dam tak ze cesticka v strede alebo trochu viac doprava a na lavej strane zalozene za uchom na druhej volne ale pocas dna sa to viackrat zmeni
teraz väčšinou cop do školy, lebo nemám náladu na rozpustené, ale stále stále mám cestičku na stred a keďže mám problém s rýchlo mastiacimi sa vlasmi, tak nemôžu byť ani na očiach ani za ušami (lebo by boli za 12 hodín mastné, lebo mi ešte stále dorastá ofina a furt by som si ju musela upravovať), čiže si to sponkami vypnem hore, následkom čoho vyzerám ako 17ročná a stále odo mňa pýtajú občiansky a ja sa za to čertím, lebo vyzerám jak zasraná
@neoriginalna vieš no to je už pokročilá noc a vtedy ma štve každá maličkosť sa kukám, že či akože vážne vyzerám ako nejaká nedospelá 15tka, ktorá chce ísť na disku od 18 a ešte má aj stužku
@zelinka ale ved clovek, ktory nema 18 nemusi automaticky vyzerat na 15, proste mohla by si mat 17 a tristvrte, a takisto aj maturanti mavaju 17, aj ja som mala proste nemozes to brat zle, ludia si len robia svoju pracu, neviem presne ako je to na slovensku ale tu v UK je povinnost pytat doklad totoznosti pri predaji alkoholu a cigariet pokial clovek vyzera pod 25
hore dole si ich pohadzujem ale vždy mám viac vlasov na pravej strane čiže i ked mám cestičku v strede tak nie je uplne zarovna s nosom lebo to nie je pekné
cestička na bok a vlasy kade jak nepáči sa mi to veľmi, keď ich mám za ušami, ale to už si ich tak prirodzene vacsinou dávam, lebo mi neustále zavadzajú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
obcas sa aj snazim cesat, ale maju vlastny zivot