nahodou, toto je uplne super. sam som to nikdy neskusal, lebo na to nemam odvahu, ale poznam cloveka, ktory dievcata inym sposobom neoslovuje (nie vzdy je to motorova pila a stiepkovacka, ale vzdy je to nejaka kolosalna picovina) a ma to velmi pozitivne vysledky. zastava teoriu, ze nudne dievcata, s ktorymi by beztak nemal o com, na neho pozru ako na debila a poslu ho do prdele, zatial co zaujimave dievcata sa na to chytia. a skutocne, kazda baba, ktoru takto spoznal, mala cosi do seba a kamaratia sa dodnes
...musíš vytvoriť nejakú nezvyčajnú situáciu, aby ste začali konverzáciu, napr. ti niečo v tom buse padne na zem o odkotúľa sa to k nej, no a ty ju poprosíš, aby ti to zodvihla atď...
ja som si dnes kýchla a niekto vo vlaku mi povedal že nazdravie, ale neviem kto to bol a ani či to bolo povedané fakt mne, tak som v tichosti povedala ďakujem
Skús si nejako sadnúť oproti nej aby si ťa všimla a skús najprv očný kontakt a úsmev, keď sa usmeje aj ona tak začni len ahoj a uvidíš čo potom ďalej a hlavne to nedoser jak minule ja v električke keď som dal asi 5 sekundový očný kontakt s jednou babou a potom som odvrátil oči a vybuchol som od smiechu a nevedel som prestať .. potom som už len hľadel do zeme a rozmýšľal že čo si asi myslí , aký som magor..
Niekedy je najlepšie nič nehovoriť a byť prirodzený. Ak sa však bojíš, že ju už neuvidíš, tak jej jednoducho povedz, že ju vídavaš v buse často alebo že ti je povedomá, kde ste sa náhodou videli alebo dačo také. Alebo ako tu vyššie spomenuté nejaký vtip, no záleží od toho čo od nej očakávaš. No najhoršie čo sa ti môže stať, že nebude záujem a nebude sa s tebou chcieť rozprávať. Aspoň už nebudeš musieť snívať a povieš si, aspoň som skúsil.
@flame vsakze! ono to ma v podstate len same pozitiva a ziadne negativa musim sa donutit k tomu, aby som to raz vyskusal. ale neviem, neviem, ci to zvladnem. na nieco taketo musi byt clovek fakt dost silny extrovert
Však normálne sa na ňu usmej,potom k nej príď povedz ahoj, spýtaj sa na jej meno a potom uvidíš že či sa s tebou chce rozprávať alebo je to len nejaké nafúkané dievča. Želám veľa šťastia.
Ja som to dokazal inak raz ... akože bolo to fakt super, ale fakt človek sa aj ráno tešil do autobusu ...keď už nie do školy ... No a ten bus býval plný vždycky a v 99% som musel stáť a ona vždy sedela vpredu ... no a po xxx dňoch pozerania sa na seba a usmievania ... raz bolo volne miesto a prisadol som si, trochu som ju šťuchol dala si dole sluchatka a povedal Ahoj a niečo do situácie ako prvé že prečo sa na mňa pozerá a taak ... teraz to už nie je také ale keby som to mohol akože vrátiť na ten čas kedy to bolo len očumovanie v buse tak by som to bral hneď
@bebekex to je jedna z najcastejsich reakcii. ale su aj take, a na tom sa vzdy smejem, ked to vidim resp. ked mi o tom povie, ktore odpovedaju pohotovo, k veci a s kamennou tvarou. proste to dokazu vykryt az tak, ze by si clovek myslel, ze ich to cele vobec nezaskocilo
@flame ved ale co ked na mna pozrie jak na debila a posle ma do prdele?
ja viem, nic sa nestane. akoze z racionalneho hladiska si velmi dobre uvedomujem, ze ak by som mal zaujem nejake dievca spoznat, tak tento sposob sa radi k tym najlepsim, ale moja hlupa, iracionalna a introvertna cast, s ktorou uz roky tvrdo bojujem, ma v tomto smere este stale hlavne slovo celkovo nenavidim tuto cast mojej osobnosti. za tie roky som svoju introvertskost zatlacil celkom solidne do uzadia. az do takej miery, ze si moje okolie mysli, ze som extrovert. ale niekedy ked nastane situacia, kde je potrebne, aby sa prejavil extrovert a ja poviem, ze to neurobim, lebo sa hanbim, tak mi nikto neveri a myslia si, ze sa mi proste len nechce
je to velmi NEVHODNE miesto vacsinou plno ludi ..... najlepsie odchytit niekde bez kamaratok slabu a bezbranu (triezvu) a povedat opatrne a narovinu pocity bud ta hned odbije alebo dostanes sancu.... potom je aj moznost dlhodobeho spracuvania jej podvedomia ale to je skor pre dievcata co maju o 10 rokov viac ako ona ....bud alebo priatelu ....
Niečo ako: ,,Ahoj, poradila by si mi, ako sa dostanem/na akej zastávke mám vystúpiť, keď idem ..., prosím?" a pokračuj v konverzácii (keď ju vídaš v buse, tak to asi v tom meste pozná..). Čiže: ,,Si odtiaľto? Na akú školu chodíš?" bla bla bla proste rozprávaj ja by som to urobila takto, keby mám osloviť chalana v buse
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Kamarát sa to raz spýtal ženy, čo má dve deti.
ja by som sa asi zacala smiat a odvetila nejaku podobnu kravinu
Alebo mam lepší nápad.
Stavím proti tebe 20€ ze ju v autobuse nezbališ, čo ty nato ?
Skapem z daktorych komentov
@flame ved ale co ked na mna pozrie jak na debila a posle ma do prdele?
ja viem, nic sa nestane. akoze z racionalneho hladiska si velmi dobre uvedomujem, ze ak by som mal zaujem nejake dievca spoznat, tak tento sposob sa radi k tym najlepsim, ale moja hlupa, iracionalna a introvertna cast, s ktorou uz roky tvrdo bojujem, ma v tomto smere este stale hlavne slovo celkovo nenavidim tuto cast mojej osobnosti. za tie roky som svoju introvertskost zatlacil celkom solidne do uzadia. az do takej miery, ze si moje okolie mysli, ze som extrovert. ale niekedy ked nastane situacia, kde je potrebne, aby sa prejavil extrovert a ja poviem, ze to neurobim, lebo sa hanbim, tak mi nikto neveri a myslia si, ze sa mi proste len nechce