Ako osloviť slečnu? - otázka najme na to krajšie pohlavie.
Konečne som zistil meno slečny, ktorá mi je dlhodobo sympatická. Myslím, že aj ja jej. Len som nikdy, aj kvôli tomu, že som bol 4 roky zadaný, nemohol prejaviť adekvátne svoje sympatie. Ako ich prejaviť v tejto situáciu?
Viac - prvý komentár.
Konečne som zistil meno slečny, ktorá mi je dlhodobo sympatická. Myslím, že aj ja jej. Len som nikdy, aj kvôli tomu, že som bol 4 roky zadaný, nemohol a nechcel prejaviť jej adekvátne sympatie. Cestovali sme spolu pravidelne vlakom a bla, bla, bla, bla...vo vlaku by bolo v podstate ľahké nadviazať konverzáciu. Nechcem jej napísať, len-tak na facebooku. Za prvé ani neviem čo by som napísal keďže pravdepodobne netuší ani moje meno a nemám rád takéto zúfale vtieranie sa žene. Radšej pridám zúfalé fórum na Birdz. Otázka najmä na Vás, dámy. Ako ju adekvátne osloviť? Nenapadá ma žiadna zámienka, k osloveniu tej baby.
PS: Netušil som, že niekedy pridám na internet takéto fórum, ale vyvoláva to vo mne, zaujímavé pocity.
Dobre, takže miesto "Ahoj slečna" napíšem "Ahoj buchta". To je dobré...Ale nie, samozrejme, slečna by som ju neoslovil....to len pre potreby fóra som tak.
Chlape, naozaj si myslíš, že vo vlaku je to tak ľahké začať alebo nadviazať konverzáciu? Ak ti to takto vychádza, tak to máš teda super a fajn.
Ja som však stále ešte trochu hanblivý v prvom kroku naživo, a už skôr by som sa nehanbil ozvať, keby vedľa mňa niekto nesedel a nepočúval naše počiatočné rozhovory. V preplnenom vlaku nie som tak odvážny, aby som sa tam pred prísediacimi možno niečim nestrápnil. U mňa skôr cez písanie sa to ľahšie začína, nie je to fajn, ale inak to moc neviem, musel by som si viacej veriť.
@kerrang@6 Hej, ono nemyslel som preplnený vlak. Stretával som ju cestou v osobáku, ktorý bol prázdny a každý mal svoje kupé. Tam je ľahké, sadnúť si k nej, spýtať sa "smiem?" a začal konverzáciu, keďže sme sa z videnia poznali. Inak asi súhlasím, v niečom je lepšie písanie.
@kerrang@6 neni to lahké... ale ja som to zvládol A bol plny autobus v podstate Ale samozrejme že to nebolo len tak že prvykrat si človeka videl. Predtym týždne sme mali očný kontakt a hrali hru "kto sa prvý zasmeje prehral". ... Bolo to uplne top.
@kierkegaard@7 aha, no však niekedy pri veľa ľuďoch keď je natrieskaný je tam hluk, to je potom ťažké aj kecanie. No však jasné opýtať sa treba.
Čo ti to chodil nejaký so starými vozňami, keď mal ešte také kupéčka v osobáku? Lebo mne chodil osobák zvyčajne bez kúpečiek, taký vcelku a nový väčšinou a aj s wifi, ktoré aj nie vždy fungovalo, ale nevadilo mi to až tak na tú nedlhú jazdu. Taký jak tebe osobák chodil s tými kupečkami, tak väčšinou mne staré chodili. Jedine teda REX-y a výnimočne rýchliky boli u mňa novšie s tými kupéčkami. Na časti z tej trasy mi ani nechodili rýchliky, jedine a iba osobáky a z časti keď sa prestupovalo tak REX-y.
Ja som rád cestoval vlakom.
@wistingher@8 no ale ja som to myslel nie práve s niekým koho som už videl alebo sa rozprával. V tom prípade by to bolo v pohode viac. Toto som myslel situáciu, že bolo to prvýkrát, ešte sme sa nevideli a nejak sa vzájomne zahľadeli. Vtedy teda keď tam je niečo cítiť ako sa v takom vlaku alebo buse ozvať. To čo si spomenul až taká frajerina neni, je to skôr taká bežná vec v podstate, aj keď teda neviem či si už s ňou predtým niekde hovoril.
@kerrang@10 V preplnenom buse, by som sa asi neozval. Síce možno, ktovie, nebol som v takej situácii. Raz, raz sme sa rozprávali s danou budúcou. Bolo to veľmi zaujímavé, neviem prečo mi vtedy vykala. Bohužiaľ mal som pri sebe v tej chvíľke čakania v rade svoju gráciu, a tá keď som bol v prítomnosti iných ľudí, bola najlepšia frajerka na svete, nosila mi kávičku, raňajky, spytovala sa na moje ďalšie potreby ,ktoré som mohol mať počas čakania v rade mať. Skrátka asi eliminovala konkurenciu a označkovala si ma. Ale nechcem obsah rozhovoru písať verejne, pretože ak by si uvedomila, že fórum je o nej, tak by to bola prekérna situácia. Síce na Birdz nie je, ale človek nemôže nikdy vedieť. A ešte raz, keď som šiel po meste, to sú roky dozadu, mi sama od seba povedala "ahoj" keď išla oproti mne a zahľadela sa na mňa.
Áno, priatelia, dneska jej asi napíšem.
Čo ja viem, fakt neviem ako na to,ja nejak neoslovujem slečny, vždy sa da nájsť taka s ktorou nahodne prehodime par slov či už na benzínke keď som stretol starú známu, v autoškole keď sme išli posledný na skúšky, v trenčine ked som siel len tak z nudy na kavu, na zabave, vela toho je.... inak to nema cenu
"Ahoj ja som Miro, neviem či si ma pamätáš stretli sme sa párkrát vo vlaku. "
ak ti odpíše minimálne má záujem zistiť čo si zač...a potom už len buď sám sebou nech zistí čo si zač hneď a nie po 3r vzťahu a podľa toho sa rozhodne či s tebou chce niečo mať spoločné ..možno nakoniec ty budeš ten kto to ukončí keď spoznáš ty ju
ak neodpíše potom nie je žiadna veta ktorou by si ju zázračne okúzlil..alebo si proste netrafil správnu chvíľu nuž musíš ísť ďalej a moc to neriešiť
moje pohlavie nevie písať
len som to chcel spomenúť, lebo píšeš, že otázka na krajšie pohlavie - a moje je jedno z najkrajších, takže asi myslíš moje...ale ako vravím, nemá na to ani názor, ani to nevie odkomunikovať
Mam velky problem oslovit cudziu zenu ktoru nepoznam, a aj dat jej najavo ze mam o nu zaujem. Som hanblivy a mam tremu, ale ked si vypijem, a dam do seba par piv a poldecakov, tak vtedy absolutne nemam s nicim ziadny problem, a oslovim kazdu
"ahoj pozri z okna vlaku ako všetko rýchlo uteká preč už viac nemôžem byť ticho a musím ťa osloviť lebo mi utečieš tiež srdce mi praskne a nádej zhasne "
Tak nieco take skus ak si myslis ze ona je romanticka dusa ale to sa mi lahko hovori a pise ale v skutocnosti by som nedokazal povedat asi ani len ahoj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
PS: Netušil som, že niekedy pridám na internet takéto fórum, ale vyvoláva to vo mne, zaujímavé pocity.
a buď prirodzene pritazlivo vtipny
Ženy neznášajú mužov, čo sa hrajú na frajerov, aj keby vyzerali ako bohovia
Ja som však stále ešte trochu hanblivý v prvom kroku naživo, a už skôr by som sa nehanbil ozvať, keby vedľa mňa niekto nesedel a nepočúval naše počiatočné rozhovory. V preplnenom vlaku nie som tak odvážny, aby som sa tam pred prísediacimi možno niečim nestrápnil. U mňa skôr cez písanie sa to ľahšie začína, nie je to fajn, ale inak to moc neviem, musel by som si viacej veriť.
Čo ti to chodil nejaký so starými vozňami, keď mal ešte také kupéčka v osobáku? Lebo mne chodil osobák zvyčajne bez kúpečiek, taký vcelku a nový väčšinou a aj s wifi, ktoré aj nie vždy fungovalo, ale nevadilo mi to až tak na tú nedlhú jazdu. Taký jak tebe osobák chodil s tými kupečkami, tak väčšinou mne staré chodili. Jedine teda REX-y a výnimočne rýchliky boli u mňa novšie s tými kupéčkami. Na časti z tej trasy mi ani nechodili rýchliky, jedine a iba osobáky a z časti keď sa prestupovalo tak REX-y.
Ja som rád cestoval vlakom.
Áno, priatelia, dneska jej asi napíšem.
ak ti odpíše minimálne má záujem zistiť čo si zač...a potom už len buď sám sebou nech zistí čo si zač hneď a nie po 3r vzťahu a podľa toho sa rozhodne či s tebou chce niečo mať spoločné ..možno nakoniec ty budeš ten kto to ukončí keď spoznáš ty ju
ak neodpíše potom nie je žiadna veta ktorou by si ju zázračne okúzlil..alebo si proste netrafil správnu chvíľu nuž musíš ísť ďalej a moc to neriešiť
len som to chcel spomenúť, lebo píšeš, že otázka na krajšie pohlavie - a moje je jedno z najkrajších, takže asi myslíš moje...ale ako vravím, nemá na to ani názor, ani to nevie odkomunikovať