@midnight Pretože od nej niečo chceš. Samozrejme, aj ona niečo chce, lenže ak ti niekto iný bude radiť, čo máš spraviť aby zistila, že to chce práve od teba tak, vtedy si nevhodný a ten vzťah si nezaslúžiš... tým ale nepopieram, že rovnako tak si žena musí zaslúžiť muža.
Neviem, koľko tu má kto rokov, ale ak je niekto dospelý, pripadá mi hlúpe pýtať sa na to, čo by mal vedieť. Rovnako pýtať sa niekoho kam s ňou ísť, čo povedať, čo kúpiť na narodeniny, tieto veci by sa podľa mňa nemali ani plánovať, nieto sa na to ešte pýtať, ako sa tu pomerne často stáva... ak niekto také nevie, tak si nemyslím, že je na vzťah pripravený.
Ani s tým "neteš ju" nesúhlasím. Jedine že by si napísal "neteš ju, nechoď s ňou ani von, zbytočná strata energie".
@0sea
1. si na birdzi, tu nie je dospelý nikto, bez ohľadu na vek.
2. "Pretože od nej niečo chceš."
už to je chyba, žena dá chlapovi málokedy niečo hodnotné a šukať sa dá aj mnoho iných omnoho menej narcistických predmetov
"Jedine že by si napísal "neteš ju, nechoď s ňou ani von, zbytočná strata energie"."
Najviac niečím, čo za peniaze nekúpiš. Že jej venuješ svoj čas, povieš jej niečo pekné, objímeš ju, pobozkáš, naplánuješ nejaký pekný výlet vo dvojici... A čo sa týka takých tých hmotných vecí, tak napr. mňa vedia potešiť kvety, niečo sladké alebo čokoľvek, lebo viem, že ten človek na mňa myslel a hlavne je to od NEHO
Taka ta strielacia masina co robi bublinky, nejaky naramok s kamenmi v rubinovo smaragfovych fatbach, krystal ba krk , alebo nejaky pekne kamen ametyst alebo ruzovu tagovaciu fixu ..alebooo nejaky cool as fuck sexi oblecek z ebayu D alebo jej priste mrte vela a roznych lizatiek, zuvaciek a pelendrekov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
@0sea prečo by si bolo treba dievča zaslúžiť?
hňupe
Neviem, koľko tu má kto rokov, ale ak je niekto dospelý, pripadá mi hlúpe pýtať sa na to, čo by mal vedieť. Rovnako pýtať sa niekoho kam s ňou ísť, čo povedať, čo kúpiť na narodeniny, tieto veci by sa podľa mňa nemali ani plánovať, nieto sa na to ešte pýtať, ako sa tu pomerne často stáva... ak niekto také nevie, tak si nemyslím, že je na vzťah pripravený.
Ani s tým "neteš ju" nesúhlasím. Jedine že by si napísal "neteš ju, nechoď s ňou ani von, zbytočná strata energie".
1. si na birdzi, tu nie je dospelý nikto, bez ohľadu na vek.
2. "Pretože od nej niečo chceš."
už to je chyba, žena dá chlapovi málokedy niečo hodnotné a šukať sa dá aj mnoho iných omnoho menej narcistických predmetov
"Jedine že by si napísal "neteš ju, nechoď s ňou ani von, zbytočná strata energie"."
veď to som vlastne myslel
veď panenstvo príliš hlboký humor?
to stačí.