Potrebujem pribrať do bokov trocha lebo si už nemôžem kúpiť skoro žiadne nohavice... Na dĺžku aj okolo nôh sú v pohode ale na páse sú mi voľné aj na zadku sú mi široké... A aj sa cítim trocha blbo keď nemám skoro žiadne boky....
paci sa mi tento pristup, len pekne naberajte zenske tvary, zienky krasne , len tak dalej !
a riešenie je jednoduche, msusi zistit s pomocou niekoho kto sa vyzna kde je problem. bud v strave ze je moc chudobna co by sa dalo riesit hned a jednoducho, alebo je rpbolem v tvojom tele - bud este tie hormony tak neucinkuju alebo stitna zlaza nerobi to co ma
ak mas pocit ze prsia uz ti dorastli do "konecnej" velkosti tak je mozne ze hormony to asi nebudu
podla mna je super, ak ma zena uzsie boky, podla mna sirocizne nie ze vyzeraju zle (hlavne ak ma k tomu 55cm v pase), ale robi to aj velku rit
a neviem, ci sa d apribrat do bokov, to akoby si chcela rozsirit panvu, je to skor genetika a neradim ti moc priberat, lebo zbytocne by si tam nabrala tuk a mala okolo bokov taku tu nepeknu mlandravinu, lebo boky nie su cas telo ako napr. nohy, ze sa tam da pribrat skor do svalov , aby vyzerali pekne, ak ma niekto palicky
ale ak mas 16 rokov, telo sa ti este stale moze menit, aj v oblasti bokov urcite
@v3nty su cviky na boky, len si myslim, z autorka fora postrada tvar bokov vobec, cize asi ma rovny pas, takze tvar panvy cvicenim neovplvynis, viem, co myslis tymy "vysportovanymi bokmi", ale proste cviky na rozsireie panvy neexistuju, to je cista genetika
@v3nty akože ešte som nevidela fitnessku s bokmi však práveže ako majú svaly tak sa vytvorí sval aj naboku brucha a zmizne ten rozdiel medzi bokmi a bruchom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Si jednoducho "malo žena" alebo "muzatka".
To si uvedom a ries to.
a riešenie je jednoduche, msusi zistit s pomocou niekoho kto sa vyzna kde je problem. bud v strave ze je moc chudobna co by sa dalo riesit hned a jednoducho, alebo je rpbolem v tvojom tele - bud este tie hormony tak neucinkuju alebo stitna zlaza nerobi to co ma
ak mas pocit ze prsia uz ti dorastli do "konecnej" velkosti tak je mozne ze hormony to asi nebudu
a neviem, ci sa d apribrat do bokov, to akoby si chcela rozsirit panvu, je to skor genetika a neradim ti moc priberat, lebo zbytocne by si tam nabrala tuk a mala okolo bokov taku tu nepeknu mlandravinu, lebo boky nie su cas telo ako napr. nohy, ze sa tam da pribrat skor do svalov , aby vyzerali pekne, ak ma niekto palicky
ale ak mas 16 rokov, telo sa ti este stale moze menit, aj v oblasti bokov urcite
Boky sa bežne robia cvikmi, zasahuje tam bočný stehenný sval.
A bežne ich fitnesky "nahanajú"
* napríklad kríženie nôh zo záťažou, bočný beh atď...
Je niečo iné mat prirodzené boky a niečo iné tlstý plavajúci kruh...
a hej zabudol som vsetko fitnej = neprirodzené
PS2- vela bab cvici len pre spevnenie bokov nejde do 8% pomeru tuku v tele napriklad ashley alexis
Optika je sviňa v tomto...
Radšej mať uzku panvu a kompenzovať to cvikmi ako sirokú a snažiť sa to kompenzovať pleciami... to je čiste peklo
» www.predatornutrition.com/wp-articles/wp-... Nicole Lee.jpg
» fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1...
Pozn- vyššie boky su stabilizačné svaly, ich cvicením sa rozsíria niečo ako napriklad krk
ano je chudá lebo je odvodnená
» scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/...
ževraj korčulovanie rozširuje boky