tiež ma mrzi, ked sa na ne pozriem a vidim, že maju cely život este pred sebou... a zamrazi ma, lebo dostanem v tej chvili strach, že čo by som robila, keby som to bola ja... a zaroven ich aj obdivujem, lebo to má kuráž, postaviť sa tym ludom, kt. to odsudzuju a opovrhlo zazeraju a zaroven sa o to dieťa aj postarať dava vela prace, takže ti skladam poklonu... najviac ma teši, ked pri takejto mamičke vidim aj otecka... lebo chlapi su niekedy zbabelci...
dakujme vam za vase nazory nie je to az tak etzka zvladnut len treba chcet a milovat svoje dieta a ja svoju dceru milejum takze je to preksne byt maminou ajked cv takom skorom veku
Prečo berie každý dieťa ako pohromu? Ja viem, nie je to ľahké. Ale keby som nechodil do školy a riadne zarábal, tak by som chcel dieťa teraz hneď. Nezaujíma ma to že mám 20. Bolo by super mať vlastné dieťa. Nemyslím si že by som s tým niečo stratil. Mám k deťom obrovský vzťah. Na druhej strane je pravda že v budovaní vlastného života, môže byť dieťa veľká prekážka. Ale pre to sa treba na veci pozerať pozitívne, ako tu Miriam. Teší sa z vlastného dieťaťa a to je hlavné. školy si môže dorobiť aj neskôr. Riešenia sú vždy len ich treba hľadať.
tak ja obdivujem take dievcata, lebo ja osobne neviem ci by som to zvladla
ved poznam jednu a dieta mala tiez v 17 rokoch a stara sa o neho a pritom si robi skolu a uci sa na dobre znamky, mozno viac nez na dobre znamky... =D proste obdiv
ja som sa tiez nedavno dozvedela, ze kamaratka caka babo...ma 17 a je v tretom mesiaci.neznasam, ked niekto mlade mamicky odsudzuje, maju moj obdiv za to, ze ked uz sa stalo, tak si babo nechali...ako vsetkym holkam, ktore maju taketo mlade babeno a prikladne sa on staraju, tak respekt...
Môj názor je rozporuplný. Osobne neverím a pochybujem, že sú tie deti plánované. predpokladám, že z 90% nie. Na druhej strane obdivujem ľudí, ktorí sa dokážu zo vzniknutou situáciou vysporiadať a zvládať všetko čo treba. Je super, keď získa aj to zo začiatku asi nie moc želané dieťa dokonalé rodinné zázemie, rodičovskú lásku a super výchovu. Ale odsudzujem matky prevažne rómskeho pôvodu, ktoré majú 18 a majú už dve-tri deti. V tomto prípade sa mi vidí lepšie aby to dieťa im bolo odobraté ak sa oňho nedokážu náležite postarať.
tak ja to beriem tak, ze veci sa stavaju preto, ze sa maju tak stat, vsetko na svete ma svoj zmysel a je to tak spravne, ak si otehotnela v takom skorom veku a mas babo, tak sa tes, lebo niektore zeny ho nemozu mat vobec a chceli by, teraz nehovorim o sebe, cize to nie je take dolezite kedy to prislo, ale ze to prislo, prajem ti nadherne zazitky a chvile s tvojou dcerkou a vzdavam ti poklonu, drz sa.
obdivujem ich a coskoro sa k nim pridam bohužial dieta v 16tich nieje sice normalne ale stane sa ale preco mne!!!! fnuk ale sak nejak bude ak mate podobný problem budem rada ked napisete
ahoj blonda ja som tiez ootehotelna v 16.no ale moji rodicia sa najprv s tim nevedeli vyrovnat no ale ku koncu uz boli suprovy a teraz ked je viktork auz na svete...ju maju veeelmi radi no a daky my to tak pripada ze ju maju radsje ako mna..no ale tak to ma byt...
este jedna vec blonda pikali nemas dobry vztah s rodicmi tak ja by som ti neodporucali mat teraz baby...a to preto lebo nebodaj by ta aj mohli vyhodit...vies ja osobne nemam s tim skusenosti al esom pocula vela o tom...
SMALL ANGEL akoze dot krute ked niekomu kto nezabije svoje decko ale porodi ho,vyxova a zije mozno ece lepsi a plnohjodnotnejsi zivot ako daky idiot co si mysli ze jemu a jeho frajerke sa to nemoze stat povie ze je to polutovania hodne !!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ved poznam jednu a dieta mala tiez v 17 rokoch a stara sa o neho a pritom si robi skolu a uci sa na dobre znamky, mozno viac nez na dobre znamky... =D proste obdiv
Ale keď ich vidím, vždy si poviem, že dúfam, že mne sa to nestane a keby došlo k sexu medzi mnou a partnerom, tak viem, že si máme dať veľký pozor.
Dieťatko iste chcem, ale až po svadbe som strašne náročná...
este jedna vec blonda pikali nemas dobry vztah s rodicmi tak ja by som ti neodporucali mat teraz baby...a to preto lebo nebodaj by ta aj mohli vyhodit...vies ja osobne nemam s tim skusenosti al esom pocula vela o tom...
ale inac ti drzim prsteky....