Lenže, keď ja sa mám strach ako by zareagoval .. A tiež aj s toho že by sa mi začal vyhýbať .. už dávno som to chcela spraviť .. lenže tiež sú tam tieto možnosti
Problém je v tom že je o rok starší .. a neviem že či by som sa mu páčila .. nie som presvedčená o tom že som pekná .. a chalani dávajú prednosť krajším babám .. Ale keď sa rozpráva napr. s nejakou mojou kamoškou tak dosť žiarlim .. a to s ním nič nemám :/
@mimusa75 strach z odmietnutia ma kazdy,aj chalani,aj baby a je jedno ci su pekny abo nie.. jednoducho je to len faktor ,ktory musi kazdy prekonat...nie je to jednoduche,ale je to jediny sposob ako sa pohnut dalej..
a ta ignoracia,hmm..niekedy taka vec vie aj nastvat.
ale skus to risknut,radsej nech vies ako si na tom ako donekonecna si buchat hlavu o stenu s otazkou,ze preco si to neskusila
Ďakujem.. no práve že nemám pocit s toho že by bol namyslený ..Podľa mňa je veľmi super chalan teda podľa toho čo som mohla vidieť .. Nepoznám ho dlho ..ale problém je v tom že v jeho triede sú naozaj pekné baby .. narozdiel odo mňa a dosť sa spolu bavia .. no nemám pocit že by to zo strany báb bolo niečo viac .. U neho to už neviem ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ale tak ja by som sa mu to pokúsila nejako naznačiť a kď nič, tak aspoň nejako povedať..
až taký génius zasa nie som..
ja neviem, proste sa mu nejako venuj (ale zase to nepreháňaj), usmivaj sa na neho alebo čo...a nejakými slovami mu to skús naznačiť..
al zase to všetko nepreháňaj, nie že sa furt budeš na neho škeriť a cpať sa mu do riti.. tak primerane... ale čo ti ja vim, moje rady..
a ta ignoracia,hmm..niekedy taka vec vie aj nastvat.
ale skus to risknut,radsej nech vies ako si na tom ako donekonecna si buchat hlavu o stenu s otazkou,ze preco si to neskusila
no ked to urobi tak asi si o sebe vela mysli ak teda tak ho pozdrav odomna
potom daj vediet ako to dopadlo..vela stastia