Ahojte potrebujem odpoveď na otázku .Ako sa do troch dňoch zbavím menštruacie? V stredu ideme na dovolenku k moru a ja som dnes dostala kramy .Potrebujem sa ich do Stredy zbaviť alebo aspoň do toho Štvrtka.Prosím pomoc Raz za život idem k moru aj to po
nezbavis sa jej nijak,sak mala si si vypocitat kedy ich dostanes a ist na gyndu existuju totiz lieky ktore ti oddialia kramy, si po nich sice nafuknuta jak hovado, ale funguju , ja snimi osobnu skusenost sice nemam. takisto sa to dalo riesit antikoncepciou ak ju beres , no teraz ked ju mas tak si nevem predstavit ako by si sa jej mohla zbavit, sak tampony existuju tiez, to je taky problem?:
@hoperpohroma toxicky sok? a len tak si pride aj odide?
"Syndróm sprevádza vysoká horúčka, začervenanie kože, zmätenosť, hnačka, šok až zlyhanie viacerých orgánov. U šťastlivcov, čo to prežijú, dôjde k olupovaniu kože na dlaniach, chodidlách a trupe. Za toto život ohrozujúce ochorenie môže zlatý stafylokok – baktéria produkujúca nebezpečné toxíny."
@majusssska ja s tamponom vracam, mam horucky (staci ho mat 10 minut), zimnicu, nemozem sa hybat ani koncentrovat a odkedy som to zistila tak ho uz samozrejme nepouzivam a tieto veci nemam, cize verim ze to boli priznaky toxickeho soku
@majusssska presne toto nechápem že do každého fóra píše že "chytá" toxický šok ja nechápem ako sa dá také niečo chyttať. Veď buď ten šok dostanem (jedna známa to mala a skončila v nemocnici) alebo nedostanem.
@hoperpohroma mysliet si to mozes, kazdopadne ja si myslim ze to len tak neprejde a clovek sa z toxickeho soku len tak nevyspi, velmi laicky by som skor hadala nejaku alergiu alebo co.
@majusssska alebo aj alergia, ja netusim, kazdopadne mi tampony skodia cize podstata toho co som napisala sa nemeni - ze nie kazdy moze mat tampon.. a za gynekologickou som nesla s tym lebo to je skoda reci, ja sa nejdem hadat o tom toxickom soku
Za gynekologickou nehcem chodiť a antikoncepciu neberiem .Keby mi už nič ine neostávalo tak potom si dam asi tampon ale zatiaľ to skúšam vyriešiť inač.
niektoré dievčatá, šťastné to ženy, že nemajú problémovú menštruáciu a iné problémy s tým súvisiace trochu empatie, myslím si, že poradiť tampón sa dá aj krajšie ako napr. "to ťa tie dva dni na tampónoch zabijú?" a @hoperpohroma má pravdu v tom, že nie každá žena má kramy 5 dní alebo primerane dlhé
Skús jesť citróny, alebo rovno si kúp aj nejaký vitamín C v lekárni...ibaže to ti ich nezastaví, ale len utlmí. Ja som mala podobný problém teraz a vďaka tomuto zázraku mi skončili po 3 dňoch... no nie každému to zaberie, niekto ich môže zjesť na kilá a nič. Skús, uvidíš. Ak nie, tak tampóny to budú istiť..
@bajjjka555 pohar cerveneho a horuci kupel nech cim skor vykrvacas.. alebo spominany citron ktory to mozno utlmi.. jedno ani druhe nie je zarucene.. kazdopadne ked sa raz spustili uz ich nezastavis.. a bud rada ze je to par dni pred dovolenkou a nie pocas
ničím ich nezastavíš,nič sa s tým nedá robit,menstruacny kališek može byt nebezpečný,tak ako tampon,zastavit sa to dá jedine hormonamy,ale koleduješ si potom o rozvrat hormonov v tele....co by ste baby neurobili preto,že ano....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
a nie kazda baba ma kramy 5 dni
ja som aka podarena
inak odpoved: citrony citrony citrony
"Syndróm sprevádza vysoká horúčka, začervenanie kože, zmätenosť, hnačka, šok až zlyhanie viacerých orgánov. U šťastlivcov, čo to prežijú, dôjde k olupovaniu kože na dlaniach, chodidlách a trupe. Za toto život ohrozujúce ochorenie môže zlatý stafylokok – baktéria produkujúca nebezpečné toxíny."