ahojte mam teda budem mat 18 rokov a mam taky problem ze mal som frajerku ale uz davnejsie a to sme nikdy neskusali nic sexualne a bol som rad, lebo som bol rad ze som ju mal pred kamaratmi a tak. Vsetko bolo fajn ale az nedavno som sa stretol s jednym ch
no,tak si buzna,no.konec sveta sa nekona..hlavne si zariad zivot tak aby si ty bol vpoho..nikto nevravi ze ked sa ti pacia chalani tak musis byt zly clovek.
Ja som to mal "rozhodnuté" už v 16tich. Bolo mi jasné, že prečo mi to s bývalou neklapalo. Ono sa to u každého ustáli inokedy. Niekomu to docvakne v 15tich, niekomu v 30tich. Záleží dosť aj na informovanosti a prostredí...ja som mal v tomto smere šťastie, že rodičia mi v ľubovoľných smeroch zháňania informácii nekládli prekážky
Ak chceš, mrkni si niektoré moje články. Venujem sa aktivizmu 5 rokov:
V prvom rade sa zamysli či ťa priťahujú aj holky alebo len chalani. Nie jeden chalan mal úlet s iným chalanom no nutne to neznamená že si gay. Najlepšie by bolo to skúsiť s babou, i keď chúďa holka akože... testovať na nej svoju orientáciu teda nieje pekné ale tak sa sám uistíš. Bisexualita je dnes bežná. A keby predsa len tak sa nič nedeje. Ľudia to dnes berú inak ako to brali dakedy. A tí čo sú zásadne proti tomu, majú buď problém so svojou vlastnou orientáciou alebo to svedčí o ich inteligencii....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
( keď si dáš pozor na pohlavne prenosné choroby
Pepo, Pepo, bude to čoraz silnejšie, bude ti to hrýzsť svedomie, zbaviť sa tohto stavu je takmer nemožné .......
jedina prijatie lásky Ježiša a jeho milosrdenstva pomáha napr. mne odolávať pokušeniam sveta..............filip
ale urcite sa kvoli tomu nenut do toho co nie si.. ak si naozaj gay tak by si tu rodinu po nejakom case aj tak opustil..
Ja som to mal "rozhodnuté" už v 16tich. Bolo mi jasné, že prečo mi to s bývalou neklapalo. Ono sa to u každého ustáli inokedy. Niekomu to docvakne v 15tich, niekomu v 30tich. Záleží dosť aj na informovanosti a prostredí...ja som mal v tomto smere šťastie, že rodičia mi v ľubovoľných smeroch zháňania informácii nekládli prekážky
Ak chceš, mrkni si niektoré moje články. Venujem sa aktivizmu 5 rokov:
» putra.blog.sme.sk/c/300569/Preco-...
Len si daj pozor na homofobnych idiotov, ktori su nabiti krestanskou laskou.
A maj rad koho chces