chcem sa opytat ako sa obliect teplo a zaroven sexy v zime lebo mi chybaju mini a saty na ramienka a par bab v gelnici som videla v mini a hrubych pancuchach a k tomu vetrovku.vie mi niekto poradit lebo mi chyba ten letny feeling.dakujem za vsetky rady a
prečítaj si bravogirl,tam budu nejake rady,ale nee
s tou minisuknou to by som nerobila,ked nechces mať zapal,skus nejake uzke rurkovane rifle dlhe čižmy na opatku,a nejaky dlhši kabat asi do polovičky stehien a v strede nech ma ten kabat daky opasok aby ti to zvyraznilo postavu alebo ja nevim no.. ..ale mas dost vela kg na minisuknu
@4 co je hrozne na sukni v zime? pokial nemala teda hole nohy ale nejake pancuchy alebo leginy oblecene je to uplne OK,ja som tak viac krat bola oblecena a aj kopa dalsich dievcat...ked uz chce vyzerat sexy aj v zime tak sukna je asi jediny sposob
Najlepsie bud ak si das tie stare zelene vojenske ponozky, na ne gumaky. Ako gate si das tu umelinu co isla pod ihlicaky, ak ich otocis na ruby budu z vonku chlpate a tym padom to budes mat trendy. Ako vrch si mozes dat vrchnu cast tej umeliny spod ihlicakov na zimu. Whats the problem?
ak ty máš 21, tak buď som pinocchio alebo ty si strelená na mozog riadne
viem, že ženy sa obliekajú preto, aby vyzerali chic, súperia medzi sebou a podobne, ale mne sa už, starej 23ročnej Zippore rozum pozastáva, keď vidím holé bruchá a rifľové kraťasy s úbohými silonkami...ako dnes...ty vole, to je sila, buď mne sa pozastavuje rozum, alebo tým dievkám, keď sa obliekajú, však to je už sila pozerať sa v strašnej kose na sukňu a silonky
ahojte..som tu nova netusim ako... to tu chodi..ale zaujal ma vas kec... o tych sukniach.. neni t zle... aj ja mam suknua nosim ju v zime... ale je hruba.. a nosim s nou farebne pancuchy. to teraz dostat hoci kde... a neviem..co mi kamosky vraveli neni to zle... ale jasne... ze je blbe mat suknu ked snezia pol chrbta vonku blee.. brr.. . to niesu normlane baby...ale nieosm ani zastankina... nohavic vytiahnutych az po krk...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
s tou minisuknou to by som nerobila,ked nechces mať zapal,skus nejake uzke rurkovane rifle dlhe čižmy na opatku,a nejaky dlhši kabat asi do polovičky stehien a v strede nech ma ten kabat daky opasok aby ti to zvyraznilo postavu alebo ja nevim no.. ..ale mas dost vela kg na minisuknu
viem, že ženy sa obliekajú preto, aby vyzerali chic, súperia medzi sebou a podobne, ale mne sa už, starej 23ročnej Zippore rozum pozastáva, keď vidím holé bruchá a rifľové kraťasy s úbohými silonkami...ako dnes...ty vole, to je sila, buď mne sa pozastavuje rozum, alebo tým dievkám, keď sa obliekajú, však to je už sila pozerať sa v strašnej kose na sukňu a silonky
najskor tak 20 kg schudni