ako zápal hociktorej časti dýchacích ciest a vysokými horúčkami. Ak je to v tejto kategórii kvôli pohlavným chlamýdiám tak s tými to žiadne spoločné príznaky nemá
V akutnej forme pri akútnej infekcii typicky. Lenže po akútnej infekcii môžu niektorým ľuďom so slabším imunitným systémom prejsť do chronického štádia a to je už niečo úplne iné.
@Tomas55555@elia takže keď nemám vysoké horucky len občas kašlem tak to asi nebude ono?
@Tangerina Google ti nájde kopu nerelevantnych výsledkov mňa zaujíma názor od ľudí čo ich už mali. Ide o to že som mal pred pár dňami nechránený sex a odvtedy trochu kaslem asi tak 5x za den neni to nič strašné prejavuje sa to ako slaba viroza ale nechcem to zanedbať alebo ďalej roznasat ak je to ono.
@xxar3s moze to byt ono , chlamydie sa u kazdeho prejavuju inak. U vecsiny sa prejavuju len kaslom a unavou a u mna sa prejavili aj zvysenymi teplotami do 37.4 , unavou, a to som kasel vobec nemal.
@xxar3s podľa kašlu neurčíš akú baktériu máš. chlamýdie diagnostikuješ jedine podľa protilátok v krvi. mne ich diagnostikovali až po troch týždňoch vysokých horúčok ale napr kašlala som málo, to je individuálne. liečia sa antibiotikami, ale nie hociktorými väčšina na ne nezaberá. mne predpísali správne antibiotiká až na tretí krát...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
@Tangerina Google ti nájde kopu nerelevantnych výsledkov mňa zaujíma názor od ľudí čo ich už mali. Ide o to že som mal pred pár dňami nechránený sex a odvtedy trochu kaslem asi tak 5x za den neni to nič strašné prejavuje sa to ako slaba viroza ale nechcem to zanedbať alebo ďalej roznasat ak je to ono.